Η Κατερίνα Βρανά στην αγγλική εκδοχή του "Staying Alive"

Η γνωστή stand up comedian διακωμωδεί την τρομερή περιπέτεια που είχε με την υγεία της με τον πιο αστείο τρόπο και παρουσιάζει για πρώτη φορά την παράσταση "Staying Alive" στα Αγγλικά.

Κατερίνα Βρανά

Η Κατερίνα Βρανά παρουσιάζει για πρώτη φορά την παράσταση "Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)" στα αγγλικά στο Θέατρο Αργώ, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα Βρανά, μία από τις κορυφαίες stand-up κωμικούς στην Ελλάδα, βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της. Μετά από δύο μήνες στο νοσοκομείο της Μαλαισίας, επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου νοσηλεύτηκε για άλλους τρεις μήνες. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, Η Κατερίνα αναρρώνει αργά αλλά σταθερά. Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με την κινητικότητα, την ισορροπία, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή!

Με τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ, η αγαπημένη  stand-up κωμικός κατάφερε να μετατρέψει τη συνάντησή της με το θάνατο σε πηγή αισιοδοξίας, έμπνευσης και γέλιου. Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά στα ελληνικά, στην Αθήνα, το 2019 όπου έγινε sold out πολύ πριν την πρεμιέρα. 

Θέατρο Αργώ | 7/11 | 9 μ.μ. | Τιμές εισιτηρίων: 15 € | Προπώληση στο viva.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο σε παγκόσμια πρεμιέρα από το Τορίνο της Ιταλίας στο Altera Pars

Ο ρόλος της γυναίκας βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου ιταλικού έργου που θα παιχτεί πρώτη φορά στην Αθήνα και το θέατρο Altera Pars με αγγλικούς υπέρτιτλους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/09/2025

"Επόμενη Στάση: Γκαζοχώρι": Έτοιμοι για τη θεατρική διαδρομή του φθινοπώρου;

Για τέσσερις φθινοπωρινές Κυριακές επιστρέφει ο θεατρικός περίπατος - ξενάγηση στη γειτονιά του Γκαζιού από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και την ομάδα θεάτρου Ανεμόμυλοι.

"Ιβάνοφ": Σπάνιος Τσέχοφ από τον Χουβαρδά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Αργύρης Ξάφης, Γιάννης Νταλιάνης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μαρία Σκουλά, Νίκος Χατζόπουλος, Χάρης Φραγκούλης, ο Blaine Reininger των Tuxedomoon κι όχι μόνο θα ερμηνεύσουν το αριστούργημα του Άντον Τσέχοφ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

"Η φάλαινα": Δείτε φωτογραφίες του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με τον νέο θίασο

Πρώτη γεύση από τον ανανεωμένο θίασο της πολυσυζητημένης "Φάλαινας" με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, που κάνει πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά τον Οκτώβρη.

Οι "Σπυριδούλες" επιστρέφουν στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Η επιτυχημένη παράσταση "Σπυριδούλες" των 4Frontal φέρνει ξανά στη σκηνή τις αθέατες ιστορίες των γυναικών που πάλεψαν για αυτοδιάθεση, αναδεικνύοντας τη δύναμη, το θάρρος και την αντοχή τους σε μια σκληρή κοινωνία της δεκαετίας του ’50.

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Αρχαίας Ελλάδας ανοίγει στη ΔΕΘ – με Αρχαίο Θέατρο και διαδράσεις

Με την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια, το θεματικό πάρκο στη ΔΕΘ – HELEXPO περιλαμβάνει και τομέα Αρχαίο Θέατρο, με πλήρες σκηνικό της παράστασης "Όρνιθες", κουστούμια, μάσκες και υλικά που έσπασαν ρεκόρ στην Επίδαυρο.

Ποιος είναι ο "Ευγένιος" που μας συστήνει ο Γιώργος Καραμίχος;

Πόσο βαθιά βιώνουμε την απώλεια και τον πόνο; Ο Γιώργος Καραμίχος, επιστρέφοντας στο θέατρο ως σκηνοθέτης, διερευνά αυτά τα αινιγματικά ερωτήματα μέσα από το οικογενειακό δράμα "Ευγένιος" του Φράνκ ΜακΓκίνες.