Άλαν Καρ: Ο γνωστός κωμικός έρχεται στην Αθήνα με το νέο του stand-up show "Regional Trinket"

Ο ξεκαρδιστικός κωμικός και καταξιωμένος παρουσιαστής Άλαν Καρ έρχεται στην Αθήνα με την αστείρευτη ενέργεια του και ένα καινούργιο σόου.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Alan Carr

Ο Άλαν Καρ έρχεται στην Ελλάδα οπλισμένος με ένα ολοκαίνουργιο stand-up show, το "Regional Trinket" (aka Τοπικό Μπιχλιμπίδι), το οποίο θα παρουσιάσει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός". Από τη συναρπαστική ημέρα του γάμου του μέχρι το lockdown, κατά τη διάρκεια του οποίου έμεινε κολλημένος σε μια φάρμα, πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία περιοδεία του Καρ, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου. Σήμερα, το παν γι αυτόν είναι να βρει την ευτυχία και τη χαρά στα μικρά πράγματα - γιατί να είσαι εθνικός θησαυρός όταν μπορείς να είσαι "Τοπικό Μπιχλιμπίδι"; 

Το απαράμιλλο χιούμορ και η αβίαστη σκηνική παρουσία του Καρ, τον έχουν κάνει έναν από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς της Βρετανίας, ενώ το βρετανικό κωμικό σόου  "Chatty Man" που προβάλλεται στο Channel 4 εδώ και 16 σεζόν, του έχει χαρίσει ουκ ολίγες βραβεύσεις.

labros_fisfis-1068x747.jpg

Μαζί του θα εμφανιστεί ως special guest ο αστείρευτος κωμικός Λάμπρος Φισφής. Με μια μακρόχρονη πορεία στο stand up comedy, είναι ένας από τους κατεξοχήν εκπροσώπους της σκηνής αυτής στην Ελλάδα και πλέον έχει σταθερή παρουσία και στις οθόνες μας χάρη στην εκπομπή "Οι 100" (Star, κάθε Κυριακή στις 23.50). 

Πληροφορίες:

Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 21.00 | Ηλικίες 14+ | Α’ Ζώνη: 33€, Β’ Ζώνη: 28€, Γ’ Ζώνη: 24€ | Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός" | Viva

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η Ωραία Ελένη στην Κοιλάδα των Νεκρών Ερώτων" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

Μια ποιητική μουσικοθεατρική παράσταση- ωδή στη γυναίκα, την ειρήνη και την ελευθερία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/01/2026

Οι παραστάσεις που θα μας απασχολήσουν τις πρώτες εβδομάδες του 2026

Το φινάλε του 2025 και η αφετηρία του νέου έτους φέρνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις στα θέατρα της Αθήνας.

Ένα Κουκλόσπιτο: Το αριστούργημα του Χένρικ Ίψεν παρουσιάζεται στη Σκηνή Μπέκετ

Από την ομάδα Loxodox και σε σκηνοθεσία Αλκίνοου Δωρή, η παράσταση έχει ανέβει ήδη από τα Χριστούγεννα και αξίζει την προσοχή σου.

Εξτρα παράσταση καθολικά προσβάσιμη για τον "Καρυοθραύστη" του Ολύμπια

Το μπαλέτο "Καρυοθραύστης" θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", με πρωτοποριακή ακουστική περιγραφή του οπτικού περιεχομένου, που συνοδεύεται από απτική ξενάγηση μία ώρα πριν την έναρξη και προεργασία με το κοινό σχετικά με την κινησιολογία.

30 πρεμιέρες για τον Ιανουάριο

Πυρετός νέων παραστάσεων μας περιμένει τον πρώτο μήνα του 2026 και οι θίασοι μας επιφυλάσσουν προτάσεις για όλα τα γούστα.

Hotel Amour

Τέσσερις ιστορίες που διαδραματίζονται σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής τροφοδοτούν τη νέα δουλειά του μουσικού διδύμου και γίνονται αφορμή για ένα απολαυστικό μιούζικαλ, που ανεβαίνει με υψηλές δόσεις ενέργειας, χιούμορ και εκρηκτικές ερμηνείες. | Powered by Uber

Cleansed

Ο Δημήτρης Καραντζάς φωτίζει την αγάπη μέσα στην απόλυτη βία, σε ένα εμβληματικό έργο ακραίας προσωπικής γραφής. | Powered by Uber