"Γεια - The musical": Ξεκίνησε η προπώληση

Τον Νοέμβριο αναμένεται η πρεμιέρα του μιούζικαλ με θίασο-έκπληξη που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μαλισσόβας, αντλώντας έμπνευση από το «Γεια» της Δέσποινας Βανδή, σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Γεια The musical

Όπως μάθαμε πριν μερικούς μήνες, ο έμπειρος στο μιούζικαλ Δημήτρης Μαλισσόβας ετοιμάζει τη θεατρική μεταφορά ενός από τα πλέον επιτυχημένα, εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας, το "Γεια" της Δέσποινας Βανδή, σε δικό του σενάριο και σκηνοθεσία. Πρόκειται για μια παραγωγή της People Entertainment Group εμπνευσμένη από τον δίσκο της μεγάλης τραγουδίστριας με την υπογραφή του Φοίβου που το 2001 τραγουδήθηκε, ακούστηκε και χορεύτηκε όσο κανένα άλλο μουσικό κομμάτι αλλά και άλμπουμ (και εδώ που τα λέμε συνεχίζει!). Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 18 Νοεμβρίου στο θέατρο Ριάλτο.

Στο "Γεια - The musical", ένας 20μελής θίασος ερμηνεύει τα τραγούδια του δίσκου που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιος μέσα σε έντεκα ημέρες από την κυκλοφορία του. Στο καστ θα δούμε συμμετοχές έκπληξη όπως η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος "Μπλε” που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μιούζικαλ και ο Παναγιώτης Πετράκης, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι. Επί σκηνής θα δούμε επίσης τους Τραϊάνα Ανανία, Biased Beast, Κωνσταντίνο Ελματζιόγλου και στην πρώτη της εμφάνιση την Δανάη Τσιρώνη

Έρωτας, προδοσία, μετάνοια, προσμονή, συγχώρεση, αγάπη είναι τα βασικά θέματα που συναντά κανείς στον διπλό δίσκο που περιλαμβάνει 21 τραγούδια. Το 2002, ο δημιουργός και η ερμηνεύτρια του "Γεια" παραλαμβάνουν το βραβείο για τις "καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο" στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας. Την επόμενη χρονιά το "Gia", η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού κατακτά τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας και γίνεται Νο 1. Το 2022, το άλμπουμ και τα τραγούδια ξεχωρίζουν μέχρι σήμερα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο spotify.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Έξτρα παράσταση για την "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου

Τελευταία ευκαιρία για την παράσταση - σταθμό στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που έδωσε νέο νόημα στις σύγχρονες αναγνώσεις του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

Ο Μάνος Θηραίος για τις "Λέξεις των άλλων" που μπορεί να είναι παρηγοριά ή όπλο θανάσιμο

Μια συζήτηση με αφορμή το θεατρικό μπρα ντε φερ που παίζεται στο Άβατον για δεύτερη χρονιά και μάς φέρνει αντιμέτωπους με ερωτήματα που δεν έχουν εύκολες απαντήσεις καθώς οι ήρωες του αποζητούν λύτρωση.

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Επέτειος για τον Γιάννη Καλαβριανό με δύο παραστάσεις στο ιστορικό Αμφι-θέατρο

"Γιοι και κόρες, μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας" και "Η Πύλη της Κόλασης": Με δύο θεατρικές παραστάσεις κάτω από την ίδια στέγη γιορτάζει ο πολυγραφότατος δημιουργός και σκηνοθέτης τη νέα σεζόν 2025-26 τα 20 χρόνια της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris.

Πρώτο trailer για το "Άρωμα γυναίκας" με τον Άκη Σακελλαρίου

Το διάσημο οσκαρικό έργο "Scent of a woman", που έγινε ευρέως γνωστό από τον κινηματογράφο, σκηνοθετεί φέτος για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Η Μελία Κράιλινγκ από το "Emily in Paris" στους "Ερωτευμένους" του Bios

Η σκηνοθέτις και συγγραφέας Έλενα Πέγκα σκηνοθετεί μια παράσταση που αποκαλύπτει με σκληρότητα, αλλά και ποιητική ένταση την κόλαση του έρωτα και τη βαριά κληρονομιά μίας οικογένειας.

Εξτρά μέρα για το "Τέλος του παιχνιδιού" με τους Μάκη Παπαδημητρίου-Γιώργο Χρυσοστόμου

Λόγω ζήτησης, προστέθηκε επιπλέον ημέρα παραστάσεων για το έργο του Μπέκετ που έρχεται στο θέατρο Ιλίσια.