Ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στο City Garden Festival by Christmas Theater

Γέλιο, μιμήσεις, σάτιρα, συναίσθημα. Με αυτά τα τέσσερα υλικά μαγείρεψε τη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου" ο Τάκης Ζαχαράτος στο City Garden Festival.

Τάκης Ζαχαράτος

Σόουμαν με πολύπτυχη δομή (Σαπουντζάκη, Μαρινέλλα, Αλίκη, Μαίριλυν κ.ά.) ο Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πως να τα σατιρίζει, να μιμείται, να μην αφήνει κανέναν επώνυμο σε χλωρό κλαρί και εν τέλει να διασκεδάζει αποενοχοποιημένα χαρίζοντας το γέλιο στο κοινό.  Έχουμε πει πολλές φορές πως έχει φτάσει στην αποκορύφωση της ευρηματικότητας και της πρωτοτυπίας διαλεγόμενος με πρόσωπα του δημόσιου βίου, αλλά κάθε φορά κρύβει ένα νέο άσσο στο μανίκι. Στη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου", που θα παιχτεί 13 Ιουλίου στο  City garden Festival by Christmas Theater, θέλει να μας βάλει σε ένα κλίμα ανεμελιάς και διασκέδασης με ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις. "H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor! Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει "Σασμό" με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou".

Διαβάστε Επίσης

Το City Garden Festival 2022 σε αυτή την παράσταση σας περιμένει με θέσεις σε τραπέζια αλλά και ειδικό χώρο ορθίων. Τα τραπέζια είναι 6 ατόμων και μπορείτε να επιλέξετε όσες θέσεις θέλετε. Στον χώρο λειτουργούν μπαρ. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Έλα μέσ’ στην αγκαλιά μου

  • Μουσικοθεατρική

Ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του με το κοινό με αμέτρητες μεταμορφώσεις, μιμήσεις, χορό, τραγούδι, σάτιρα και σχολιασμό της κοινωνικής, τηλεοπτικής και πολιτικής επικαιρότητας.

Τελευταία άρθρα Θέατρο

4 θεατρικές παραστάσεις σήκωσαν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα

Τέσσερις θεατρικές παραστάσεις ξανακάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα κι αξίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
01/12/2025

"Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης": Ένα αφιέρωμα στον μεγάλο 'Ψαρονίκο'

Μια παράσταση-αφιέρωμα στον "Αρχάγγελο της Κρήτης", τον Νίκο Ξυλούρη, κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. Mε πρωταγωνιστές την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη αναβιώνει το μύθο του ερμηνευτή που έγινε σύμβολο ελευθερίας, συνδυάζοντας ζωντανή μουσική, αδημοσίευτες φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα και αφήγηση που σκορπίζει συγκίνηση (από 3/12).

Μπορεί μια θεατρική πρόβα να είναι πιο συναρπαστική από μια "ολοκληρωμενη" παράσταση;

Βρεθηκαμε στη Διαρκή Ανοιχτή Πρόβα με τίτλο "ΚΑΠΟΥΤ / Πόλεμος, ένα Vaudeville" της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου στο Θέατρο Δίπυλον.

"Στην "Κουζίνα" με τον Μιχάλη Σαράντη: Φλόγες, όνειρα και ανθρώπινες ιστορίες

Τι σχέση έχουν τα παρασκήνια με την κουζίνα; Η πλατεία με τη σάλα; Ο Μιχάλης Σαράντης μπαίνει στη θεατρική "Κουζίνα" του Κιβωτός, όπου το φαγητό είναι η αφορμή για να έρθουμε αντιμέτωποι με τη φθορά της εργασίας και την ανάγκη για αλληλεγγύη. Εμείς όμως τον φωτογραφίσαμε στην πάντα φιλόξενη κουζίνα του Άνταμ Κοντοβά στο εστιατόριο "Ex Machina" και μιλήσαμε για θέατρο, γεύσεις και όνειρα.

Πέντε λόγοι να μη χάσεις το MIRfestival 2025

Τρεις τελευταίες μέρες για τη διοργάνωση του 2025 μετρά το MIRfestival, και συγκεντρώσαμε πέντε λόγους για να το επισκεφτείς.

4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Ιβάν Βασίλιεφ

Η παράσταση "Last Dance of Ivan Vasiliev", αποτελεί φόρο τιμής στην καριέρα του Ιβάν Βασίλιεφ και στη δύναμη του χορού, περιλαμβάνοντας στιγμές από το κλασικό του ρεπερτόριο αλλά και σύγχρονες χορευτικές δημιουργίες. Απολαύστε τον μια μόνο βραδιά στο Christmas Theater.

"Ο Αλαντίν και τα Μαγικά Χριστούγεννα" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ένα νέο, θεαματικό μιούζικαλ για όλη την οικογένεια ζωντανεύει από 20 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: "Αλαντίν και τα Μαγικά Χριστούγεννα", σε κείμενο - στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Στέφανου Κορκολή.