Ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στο City Garden Festival by Christmas Theater

Γέλιο, μιμήσεις, σάτιρα, συναίσθημα. Με αυτά τα τέσσερα υλικά μαγείρεψε τη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου" ο Τάκης Ζαχαράτος στο City Garden Festival.

Τάκης Ζαχαράτος

Σόουμαν με πολύπτυχη δομή (Σαπουντζάκη, Μαρινέλλα, Αλίκη, Μαίριλυν κ.ά.) ο Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πως να τα σατιρίζει, να μιμείται, να μην αφήνει κανέναν επώνυμο σε χλωρό κλαρί και εν τέλει να διασκεδάζει αποενοχοποιημένα χαρίζοντας το γέλιο στο κοινό.  Έχουμε πει πολλές φορές πως έχει φτάσει στην αποκορύφωση της ευρηματικότητας και της πρωτοτυπίας διαλεγόμενος με πρόσωπα του δημόσιου βίου, αλλά κάθε φορά κρύβει ένα νέο άσσο στο μανίκι. Στη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου", που θα παιχτεί 13 Ιουλίου στο  City garden Festival by Christmas Theater, θέλει να μας βάλει σε ένα κλίμα ανεμελιάς και διασκέδασης με ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις. "H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor! Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει "Σασμό" με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou".

Διαβάστε Επίσης

Το City Garden Festival 2022 σε αυτή την παράσταση σας περιμένει με θέσεις σε τραπέζια αλλά και ειδικό χώρο ορθίων. Τα τραπέζια είναι 6 ατόμων και μπορείτε να επιλέξετε όσες θέσεις θέλετε. Στον χώρο λειτουργούν μπαρ. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Έλα μέσ’ στην αγκαλιά μου

  • Μουσικοθεατρική

Ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του με το κοινό με αμέτρητες μεταμορφώσεις, μιμήσεις, χορό, τραγούδι, σάτιρα και σχολιασμό της κοινωνικής, τηλεοπτικής και πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

D-Athens Διονύσια: Ο νέος θεσμός που φιλοξενεί το Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

Από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2025, το Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης φιλοξενεί το D-Athens Διονύσια 2025, μια τριήμερη γιορτή νέας δραματουργίας, ιδεών και θεατρικής δημιουργίας στο πλαίσιο της Αθήνας Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Θεάτρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

6 κωμωδίες που δεν πρέπει να χάσετε

Από τον κλασικό Μολιέρο ως το ελληνικό θέατρο του 21ου αι., αυτές οι κωμωδίες δεν προσφέρουν μόνο ανάλαφρες στιγμές αλλά και την απόδειξη πως το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να ειπωθούν τα πιο σοβαρά πράγματα.

Θέατρο όπου κι αν είσαι: Οι "Τρεις Αδελφές" σε live streaming στην Ιθάκη

Το Εθνικό Θέατρο φέρνει τις "Τρεις Αδελφές" του Αντον Τσέχοφ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη στην Ιθάκη. Ζωντανά από την Πλαγία Σκηνή του κτιρίου Τσίλλερ. Μάθετε περισσότερα.

"Ήμερη – Η ανατομία μιας πτώσης": Ο Γιάννης Νταλιάνης αποκαλύπτει 5 βασικά σημεία της παράστασης

Ο Γιάννης Νταλιάνης σκηνοθέτης της παράστασης "Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης" που ανεβαίνει στο Θησείον (από 22/12) αναλύει το έργο του Ντοστογιέφσκι, μια ιστορία ανθρώπινης καταπίεσης και αντίστασης.

6 επιστροφές που αξίζει να δεις από αυτήν την εβδομάδα

Έξι ξεχωριστές παραστάσεις επιστρέφουν, φωτίζοντας τη μνήμη, την απώλεια, την αντοχή και τις ανθρώπινες ιστορίες που μας διαμορφώνουν. Μονόλογοι, θρύλοι και προσωπικές εξομολογήσεις συναντιούνται σε ένα έντονο θεατρικό πρόγραμμα Δεκεμβρίου.

Οιδίποδας

Το έργο του Βρετανού συγγραφέα μεταφέρει τη σοφόκλεια τραγωδία στο σήμερα και, παρά τις επιφυλάξεις, διατυπώνει κρίσιμους προβληματισμούς. Οι πρωταγωνιστικές ερμηνείες και η σφιχτή σκηνοθεσία συνθέτουν μια παράσταση υψηλής δυναμικής. | Powered by Uber

Αμερικάνικος βούβαλος

Τρεις λούμπεν μικροαπατεώνες, μια ληστεία που δεν γίνεται ποτέ και μια Αμερική σε ηθική κατάρρευση ανεβαίνουν στη σκηνή, σε μια έντονη αλλά και εστιασμένη σε εξωτερικές όψεις σκηνοθετική ανάγνωση από τον Γιάννη Μπέζο. | Powered by Uber