Ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στο City Garden Festival by Christmas Theater

Γέλιο, μιμήσεις, σάτιρα, συναίσθημα. Με αυτά τα τέσσερα υλικά μαγείρεψε τη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου" ο Τάκης Ζαχαράτος στο City Garden Festival.

Τάκης Ζαχαράτος

Σόουμαν με πολύπτυχη δομή (Σαπουντζάκη, Μαρινέλλα, Αλίκη, Μαίριλυν κ.ά.) ο Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πως να τα σατιρίζει, να μιμείται, να μην αφήνει κανέναν επώνυμο σε χλωρό κλαρί και εν τέλει να διασκεδάζει αποενοχοποιημένα χαρίζοντας το γέλιο στο κοινό.  Έχουμε πει πολλές φορές πως έχει φτάσει στην αποκορύφωση της ευρηματικότητας και της πρωτοτυπίας διαλεγόμενος με πρόσωπα του δημόσιου βίου, αλλά κάθε φορά κρύβει ένα νέο άσσο στο μανίκι. Στη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου", που θα παιχτεί 13 Ιουλίου στο  City garden Festival by Christmas Theater, θέλει να μας βάλει σε ένα κλίμα ανεμελιάς και διασκέδασης με ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις. "H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor! Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει "Σασμό" με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou".

Διαβάστε Επίσης

Το City Garden Festival 2022 σε αυτή την παράσταση σας περιμένει με θέσεις σε τραπέζια αλλά και ειδικό χώρο ορθίων. Τα τραπέζια είναι 6 ατόμων και μπορείτε να επιλέξετε όσες θέσεις θέλετε. Στον χώρο λειτουργούν μπαρ. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Έλα μέσ’ στην αγκαλιά μου

  • Μουσικοθεατρική

Ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του με το κοινό με αμέτρητες μεταμορφώσεις, μιμήσεις, χορό, τραγούδι, σάτιρα και σχολιασμό της κοινωνικής, τηλεοπτικής και πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/01/2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

Το "Toxic" του Γιώργου Αγγελίδη σε δυναμική πρεμιέρα στο Θέατρο Αργώ

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Λέπουρη με τον Κώστα Φραγκολιά και τη Νατάσα Παπαδάκη παρουσιάζεται για λίγες μόνο παραστάσεις

"Σεσουάρ για δολοφόνους" : Επιστρέφει δυναμικά στο Γκλόρια

Μακαλιάς, Ρούμπος, Λάμη, Λύκος, Χιώτης, Ψυχράμη και άλλοι ηθοποιοί έρχονται στο Γκλόρια για να μας ξεσηκώσουν με το ανεπανάληπτο "Σεσουάρ για δολοφόνους".

Up to the "Mountain"-οι RootlessRoot επιστρέφουν

Στο χώρο ΦΙΑΤ θα δούμε το "Mountain" των RootlessRoot που φέρνει ξανά στη σκηνή τη Λίντα Καπετανέα και τον Jozef Fruček σε ένα σωματικό, τελετουργικό ντουέτο.

Θέατρο Μαβίλη: Μια νέα σκηνή στην πόλη

Το Θέατρο Μαβίλη θα κάνει σύντομα εγκαίνια. Είναι ένας νέος χώρος που δεν θέλει απλώς να φιλοξενεί παραστάσεις· θέλει να γίνει ζωντανός πυρήνας πολιτισμού.

"Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας-Το μιούζικαλ" με θίασο 17 ηθοποιών και μουσικών

Ένας από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς μύθους επιστρέφει αλλιώς: "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" γίνεται μιούζικαλ, μέσα από τη δημιουργική σύμπραξη Γιάννη Καλαβριανού και Θοδωρή Οικονόμου, με ζωντανή μουσική και εντυπωσιακό καστ.