Ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στο City Garden Festival by Christmas Theater

Γέλιο, μιμήσεις, σάτιρα, συναίσθημα. Με αυτά τα τέσσερα υλικά μαγείρεψε τη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου" ο Τάκης Ζαχαράτος στο City Garden Festival.

Τάκης Ζαχαράτος

Σόουμαν με πολύπτυχη δομή (Σαπουντζάκη, Μαρινέλλα, Αλίκη, Μαίριλυν κ.ά.) ο Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πως να τα σατιρίζει, να μιμείται, να μην αφήνει κανέναν επώνυμο σε χλωρό κλαρί και εν τέλει να διασκεδάζει αποενοχοποιημένα χαρίζοντας το γέλιο στο κοινό.  Έχουμε πει πολλές φορές πως έχει φτάσει στην αποκορύφωση της ευρηματικότητας και της πρωτοτυπίας διαλεγόμενος με πρόσωπα του δημόσιου βίου, αλλά κάθε φορά κρύβει ένα νέο άσσο στο μανίκι. Στη μουσικοθεατρική παράσταση "Έλα μέσ' στην αγκαλιά μου", που θα παιχτεί 13 Ιουλίου στο  City garden Festival by Christmas Theater, θέλει να μας βάλει σε ένα κλίμα ανεμελιάς και διασκέδασης με ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις. "H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor! Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει "Σασμό" με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou".

Διαβάστε Επίσης

Το City Garden Festival 2022 σε αυτή την παράσταση σας περιμένει με θέσεις σε τραπέζια αλλά και ειδικό χώρο ορθίων. Τα τραπέζια είναι 6 ατόμων και μπορείτε να επιλέξετε όσες θέσεις θέλετε. Στον χώρο λειτουργούν μπαρ. 

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Έλα μέσ’ στην αγκαλιά μου

  • Μουσικοθεατρική

Ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του με το κοινό με αμέτρητες μεταμορφώσεις, μιμήσεις, χορό, τραγούδι, σάτιρα και σχολιασμό της κοινωνικής, τηλεοπτικής και πολιτικής επικαιρότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Νάντια Κοντογεώργη ενσαρκώνει 26 φωνές σε ένα σώμα στο "Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι"

Η πολυβραβευμένη εκδοχή του Kip Williams έρχεται από 9 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Πορεία, μετά τη θριαμβευτική του πορεία στο West End και το Broadway.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/01/2026

"Δούλες" και τον Φεβρουάριο στο θέατρο Άττις-Νέος Χώρος

Παίρνουν παράταση 'Οι δούλες' του Ζαν Ζενέ στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου.

Η "Χαμένη Άνοιξη" βρίσκει νέα στέγη στο Δίπυλον

Η "Χαμένη Άνοιξη" του Στρατή Τσίρκα επιστρέφει στη σκηνή, φωτίζοντας τα Ιουλιανά του 1965 μέσα από μια καταιγιστική θεατρική ανάγνωση. Ένα πολιτικό έργο μνήμης, όπου το προσωπικό υποχωρεί και η Ιστορία πρωταγωνιστεί.

Τρίτος χρόνος επιτυχίας για την μουσικοθεατρική παράσταση "Με έλεγαν ΝτελιΜαρίκα…"

Η συγκλονιστική διαδρομή της σπουδαίας τραγουδίστριας Μαρίκας Νίνου ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου 104 από τη Δήμητρα Σκλάβου

Theater Pick: Ο "Ιβάνοφ!" είναι ένα δράμα για το δράμα των μιλένιαλ

Το έργο του Τσέχοφ, στα χέρια του Γιάννη Χουβαρδά, γίνεται μια παράσταση υπαρξιακή, δραματική και κωμικά γκροτέσκα.

Στην πρόβα της πολυαναμενόμενης παράστασης "Λόλα"

Με το που μπαίνεις στην πρόβα της "Λόλας", η νύχτα της Τρούμπας σε καταπίνει αμέσως και η συζήτηση με τον σκηνοθέτη Χρήστο Σουγάρη και τους πρωταγωνιστές Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Στάνκογλου, Γιώργο Γάλλο μάς βάζει βαθιά στον σκοτεινό κόσμο επιθυμίας, βίας και αλήθειας που θα δούμε να ζωντανεύει στο Παλλάς (από 30/1).

Για την Κατερίνα Σκουρλή, οι Υβόννες σήμερα μιλάνε και κοιτούν κατάματα την εξουσία

Μιλήσαμε με την σκηνοθέτρια Κατερίνα Σκουρλή για την παράσταση "Βουργουνδία" που παρουσιάζει στο θέατρο Σφενδόνη, ξαναδιαβάζοντας το έργο "Υβόννη, η πριγκίπισσα της Βουργουνδίας" του Βίτολντ Γκομπρόβιτς.