Updated | "Mamma mia!": Νέες φωτο και ημερομηνίες για την παράσταση στο City Garden Festival by Christmas Theater

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ επιστρέφει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο City Garden Festival by Christmas Theater για να μας ξεσηκώσει με τα εμβληματικά τραγούδια των Abba κι έναν 30μελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, χορευτών και μουσικών που καθοδηγεί η Θέμις Μαρσέλλου.

Mamma mia Γιώργος Καλφαμανώλης©

Πλήρως εναρμονισμένο με την ατμόσφαιρα του ελληνικού νησιού, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ "Mamma mia!" επέστρεψε φέτος στο σπίτι του και προσγειώθηκε στο City Garden Festival by Christmas Theater. Το πάρτι που έφερε το πιο feel good καλοκαιρινό μιούζικαλ όλων των εποχών στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου, συνεχίζεται δυναμικά και τον Ιούλιο, με έναν 30μελή θίασο ηθοποιών, χορευτών και μουσικών να δίνει τον καλύτερο του εαυτό επί σκηνής αλλά και κάτω από τη σκηνή, καθώς στο τέλος κάθε βραδιάς το κοινό έχει την μοναδική ευκαιρία να λικνιστεί στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των τραγουδιών των Abba αλλά και να τραγουδήσει σε ελληνικό στίχο μαζί με τους πρωταγωνιστές

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Διαβάστε Επίσης

Στην χαρούμενη και συνάμα συγκινητική ιστορία της Κάθριν Τζόνσον, σε μουσική και πρωτότυπους στίχους των Μπένι Άντερσον και Μπιόρν Ούλβεους, που εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί, η κόρη της Ντόνα, η Σόφι, ετοιμάζεται να παντρευτεί κι έχει ανάγκη να ανακαλύψει την άγνωστη ταυτότητα του πατέρα της. Διαβάζοντας κρυφά το νεανικό ημερολόγιο της μητέρας της, καταλήγει σε τρεις πιθανούς μπαμπάδες τους οποίους καλεί στο γάμο της με στόχο να μάθει ποιος είναι ο αληθινός. Η συνέχεια της ιστορίας είναι συναρπαστική και επεισοδιακή, πλημμυρισμένη από τα τραγούδια και τη μουσική των Abba.

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Στην ελληνική εκδοχή του διάσημου μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον, Μπιόρν Ούλβεους και Κάθριν Τζόνσον που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικός θίασος. Η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνει το ρόλο της Ντόνα Σέρινταν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το ρόλο του Σαμ Καρμάικλ, η πρωτοεμφανιζόμενη Αφροδίτη Λιάντου υποδύεται τη νύφη Σόφι Σέρινταν, ενώ το τρίο των υποψήφιων μπαμπάδων συμπληρώνουν ο Γιώργος Χρανιώτης ως Μπιλ Όστιν και ο Ιβάν Σβιτάιλο ως Χάρι Μπράιτ. Τις δύο φίλες της Ντόνα, Τάνια και Ρόζι, ερμηνεύουν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντίστοιχα. Ο Ίαν Στρατής και ο Νίκος Κύρτσος υποδύονται σε διπλή διανομή το ρόλο του γαμπρού Σκάι. 

Διαβάστε Επίσης

Παίζουν οι Βασίλης Αξιώτης, Μαρία Βασιλάτου, Βαγγέλης Πιτσιλός, Βαρβάρα Νεμπή, Ιουλίτα Μωσαίδου, Γιάννης Πλιάκης, Μάριος Μαριόλος, Εύα Σταμάτη, Γιώργος Βούντας, Γιώργος Μαρτίνος, Στέργιος Περτσινίδης, Μάρα Τζίμα, Πέγκυ Μανωλά και η Θέμις Μαρσέλλου. Διευθυντής της ζωντανής ορχήστρας είναι ο Νικόλας Γουάστωρ. Συνοδεύει στο πιάνο ο Ανδρέας Καρανίκας. Τις χορογραφίες υπογράφει η Άννα Αθανασιάδη, τα σκηνικά η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού, τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα, το video design και τις προβολές ο Κάρολος Πορφύρης.

Mamma mia
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Διαβάστε Επίσης

Το City Garden Festival μεταμορφώνεται στην όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού για να υποδεχτεί την ελληνική εκδοχή του "Mamma mia!" που παρουσιάζεται στο Λονδίνο σε παραγωγή των Judy Craymer, Richard East και Björn Ulvaeus για την LITTLESTAR, σε συνεργασία με τις Universal Stage Entertainment και NGM. Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Music Theatre International www.mtishows.eu. Η μουσική κυκλοφορεί από την Universal Music Publishing Group.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω www.viva.gr, www.ct.gr & στο 2117701700 (για ΑμεΑ μόνο με τηλ. κράτηση).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Mamma mia!

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 150 '

Η Σόφι καλεί τρεις πιθανούς μπαμπάδες στο γάμο της, αναζητώντας την άγνωστη ταυτότητα του πατέρα της στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ με τα εμβληματικά τραγούδια των ΑΒΒΑ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

42 θεατρικές παραστάσεις που συνεχίζονται μετά το Πάσχα

Σημαντικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, η ελληνική δραματουργία σε πολλές διαφορετικές εκφάνσεις, ερευνητικό θέατρο, δικαστικό δράμα και μυστήριο, θέατρο έξω από το θέατρο και ιστορίες αληθινών προσώπων που ενέπνευσαν θεατρικά έργα. Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των θεατρικών παραστάσεων που συνεχίζονται μετά το Πάσχα, δίνοντάς μας μια ακόμα ευκαιρία για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στη θεατρική Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
10/05/2024

"If I can not dance, I will not be a part of your revolution" δηλώνει η Μαρία Κολιοπούλου στο νέο της έργο

Στο νέο της χορογραφικό έργο μεγάλης κλίμακας, το ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πρόσχημα συμπράττει με ερμηνεύτριες διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων αναζητώντας την βαθιά απόλαυση της στιγμής.

"The last lunch" σερβίρει το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στην Ελλάδα

Το Theatre of the No, μετά την επιτυχία της παράστασης "Περιμένοντας τον Γκοντό", παρουσιάζει τη μουσική κωμωδία του Γιόελ Γούλφχαρτ σε σκηνοθεσία του Μάνου Τσότρα.

"Ηλικία και διακρίσεις" είναι το νέο θέμα του κύκλου συζητήσεων του Εθνικού

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που πυροδοτεί τον διάλογο για φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, έρχεται μία νέα συζήτηση με ελεύθερη είσοδο, όπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων η Μαριάννα Κάλμπαρη, η Αλίκη Αλεξανδράκη και ο Θέμης Πάνου.

To 3ο Φεστιβάλ σύγχρονου καλλιτεχνικού καμπαρέ έρχεται στο Red Jasper Cabaret Thatre

Το φεστιβάλ της καμπαρέ θεατρικής σκηνής της Κυψέλης είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει στο κοινό δέκα ημέρες με παραστάσεις θεάτρου, χορού, cabaret acts, music performances, aerial acrobatics, drag performances και πολλά ακόμη.

Θέλω να σου κρατάω το χέρι

Οι σύγχρονες σχέσεις και οι ρόλοι των δύο φύλων μέσα σε αυτές απασχολούν το πρώτο θεατρικό έργο του Ιορδανίδη, που κινείται με άνεση στο είδος της δραμεντί και παρουσιάζεται σε ένα φυσικό όσο και προσωπικό ανέβασμα. | Powered by Uber

Η κασέτα

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της Λούλας Αναγνωστάκη, και συνολικά της νεοελληνικής δραματουργίας, αποτυπώνει σχεδόν προφητικά, μέσα από μια οικογενειακή ιστορία, την Ελλάδα στο μεταίχμιο δύο εποχών. Ανεβαίνει από τον Μάνο Καρατζογιάννη σε μία προσεγμένη παράσταση με μερικές πολύ ωραίες ερμηνείες. | Powered by Uber