Τελευταίο "Χάπι" για τον Στέλιο Ανατολίτη

Λίγο πριν ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο νέο του σόλο, ο επιτυχημένος stand up comedian παρουσιάζει την παράσταση «Χάπι» για ακόμη μια φορά, προκειμένου να μαγνητοσκοπηθεί και να περάσει στην ιστορία.

Στέλιος Ανατολίτης

Ήρθε η ώρα για ένα τελευταίο δυνατό "Χάπι" κωμωδίας για την αντιμετώπιση της πραγματικότητας στο θέατρο "Τζένη Καρέζη", αφού το άκρως επιτυχημένο σόλο του Στέλιου Ανατολίτη κλείνει τον κύκλο του στις 19 Μαρτίου. Μετά από τρεις θεατρικές σεζόν εν μέσω πανδημίας και απανωτά sold out σε θέατρα σε όλη την Ελλάδα, ήρθε η ώρα για τη σημαντικότερη στιγμή ίσως για κάθε κωμικό: να τελειώσει η τρέχουσα παράσταση και να αρχίσει να δημιουργείται η επόμενη.
Αυτό που μας κέρδισε στο αυτοβιογραφικό "Χάπι" είναι οι μεγάλες, σφιχτοδεμένες ιστορίες του κωμικού από το πρώτη-φορά-κάτοικος-Αθήνας, τα φοιτητικά χρόνια στο Χημικό και η βοήθεια στη μητέρα του με την τακτοποίηση της ντουλάπας που εξελίχθηκε σε ταξίδι στη Νάρνια μέχρι δύσκολα θέματα όπως ο θάνατος και η διπολική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί, και φυσικά η τόλμη του να μιλήσει γι’ αυτά, ανατρέποντας στερεότυπα και ταμπού. Η κωμική ψυχοθεραπεία, που μας προσφέρει απλόχερα από σκηνής ο Ανατολίτης, προτείνεται ανεπιφύλακτα διά πάσαν νόσον ή (φαινομενική) κανονικότητα, όπως διαβάζουμε στο "α”.

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Χάπι

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Η σόλο παράσταση-ψυχοθεραπεία του γνωστού κωμικού, που αντλεί από προσωπικά βιώματα και μιλάει για τα παραπάνω κιλά, την επιστήμη, την κατάθλιψη, τα ψυχοφάρμακα κ.ά., ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν, ήρθε η ώρα να μαγνητοσκοπηθεί, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της.

«Τζένη Καρέζη»

Ακαδημίας 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μάρτυρας κατηγορίας"- Μυστήριο και αμείωτο σασπένς και 3η χρονιά στο "Δημήτρης Χορν"

Με ένα καστ γεμάτο ταλέντο και ενέργεια, η παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας" ζωντανεύει το θρυλικό δικαστικό θρίλερ της Άγκαθα Κρίστι στο θέατρο "Δημήτρης Χορν". Για 3η χρονιά η ένταση και η αληθοφάνεια κρατούν το κοινό καθηλωμένο από την πρώτη στιγμή ως το συγκλονιστικό φινάλε.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

"Το μεγάλο μας τσίρκο": Το ιστορικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη ξανά στα φώτα της σκηνής

Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί το έργο-σταθμός της θεατρικής και πολιτικής ιστορίας μας, σε μια μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο επικεφαλής του πολυμελούς θιάσου.

Τιμητική βράβευση στον σκηνοθέτη και συγγραφέα Μπάμπη Πλαϊτάκη από τον οργανισμό Heritage & Museums

Προβολή της θεατρικής του παράστασης "Δείπνο με τον Μεγαλέξανδρο".

Η "Φόνισσα" σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή

Η "Φόνισσα" εμπνέει τη νεοσύστατη Ομάδα "Φάος", που υπό τη σκηνοθεσία του Θοδωρή Αμπαζή μετατρέπει τον παπαδιαμαντικό λόγο σε μουσικοθεατρική παράσταση, φωτίζοντας εκ νέου τη σκοτεινή δύναμη του εμβληματικού έργου.

Το θέατρο "Τζένη Καρέζη" υποστηρίζει την απεργία των ηθοποιών

'Το θέατρο χωρίς τους ανθρώπους του, δεν μπορεί να υπάρξει': Σε ακύρωση παραστάσεων προχωράει το θέατρο "Τζένη Καρέζη", δείχνοντας την υποστήριξή του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Τι ισχύει με την απεργία που ανακοίνωσε το Σ.Ε.Η.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος που στηρίζει τα αιτήματα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Έξι παραστάσεις σηκώνουν ξανά αυλαία (4-10/12)

Επιστρέφουν στις σκηνές από 4 έως 10 Δεκεμβρίου κι αξίζουν οι έξι θεατρικές επαναλήψεις που ακολουθούν.