Ένα ξεχωριστό bazaar προσφορών από το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου

Βρες όλες τις μοναδικές προσφορές που φέρνουν το θέατρο στην καθημερινή μας ζωή μέσα από πολλά μικρά αντικείμενα, βιβλία ακόμα και είδη για παιδιά στα φυσικά σημεία και στο eshop της πρώτης σκηνής της χώρας.

Πωλητήριο Εθνικού Θεάτρου

Είτε επισκεφθείτε τα φυσικά σημεία των πωλητηρίων του Εθνικού Θεάτρου στο κτίριο Τσίλερ και στο θέατρο Ρεξ, είτε περάσετε από το διαδικτυακό του από το κατάστημα, από τις 11 έως τις 27 Μαρτίου θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε προσιτές τιμές που βάζουν το θέατρο στην καθημερινή μας ζωή και κρατούν την ανάμνηση της θεατρικής εμπειρίας ζωντανή, όταν τα φώτα σβήσουν. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Το πωλητήριο και το e-shop του Εθνικού Θεάτρου διαθέτει πλούσιες συλλογές αντικειμένων, ειδών γραφείου και πολλών ακόμη, εμπνευσμένων από τις παραστάσεις που παίζονται τώρα αλλά και παλαιότερες. Επίσης, διαθέσιμα είναι τα θεατρικά προγράμματα αγαπημένων παραστάσεων, βιβλία γύρω από το θέατρο, T-shirts, κοσμήματα και χρηστικά αντικείμενα για τους μικρούς θεατές με έκπτωση έως 70%.

Οι αγορές πραγματοποιούνται μέσω του e-shop του Εθνικού Θεάτρου και των φυσικών σημείων πώλησης στο κτίριο Τσίλερ (Τετάρτη-Κυριακή 4-11 μ.μ.) και στο Θέατρο Rex (Τετάρτη-Κυριακή 6-11 μ.μ.).

Περισσότερες πληροφορίες

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

O 'Ερρίκος Ε’' και οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες του

Οι πρώτες φωτογραφίες και το trailer από τις πρόβες του "Ερρίκου Ε’" μας φέρνουν κοντά στην πολυαναμενόμενη παράσταση του Σαίξπηρ, σε νέα μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Διαμαντή, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 85 χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/10/2025

Για τον Δημήτρη Μακαλιά, η κωμωδία είναι το πιο γενναιόδωρο είδος

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά στο "α" για τον "Ράφτη κυριών" του Ζορζ Φεϊντό (avant première στις 24/10) και το "Σποτ" του Ζήση Ρούμπου (από 27/10). Δύο κωμωδίες που τον κρατούν απασχολημένο και τις επτά ημέρες της εβδομάδας στο θέατρο Γκλόρια.

Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Οι θεατρικές παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα από 23 έως 29/10 και ξεχωρίζουν.

Το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας δείχνει τη νέα του δυναμική παρουσία με πλούσιες φθινοπωρινές δράσεις

Με τις νέες πρωτοβουλίες της Τζένης Αργυρίους σηματοδοτείται μια νέα εποχή για το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας, ένα κέντρο ανοιχτό, δημιουργικό, σε συνεχή διάλογο με τον κόσμο. Αυτές είναι οι Φθινοπωρινές Δράσεις.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος σε δύο εμβληματικούς ρόλους

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή, ερμηνεύοντας δύο σπουδαίους ρόλους που αναδεικνύουν την πολυπλοκότητα της ανδρικής ψυχής, την αγωνία, την εξουσία και την αναζήτηση ταυτότητας μέσα στον χρόνο.

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου με νέα σατιρική παράσταση

Ζάμπρας, Θεοδωρόπουλος, Φουντούλης και Ρούπος στήνουν μαζί του μια επιχείρηση γέλιου.

"Εκείνος που έκλεψε τη μέρα και πλήρωσε τη νύχτα"-Ο Θωμάς Μοσχόπουλος επιστρέφει με μια παράσταση για το τίμημα της ελευθερίας

Ένα έργο στοχαστικό, συγκινητικό και απολαυστικά αιχμηρό φέρνει στη σκηνή ο Θωμάς Μοσχόπουλος με πρωταγωνιστές τους Ορφέα Αυγουστίδη και Ευγενία Σαμαρά.