Η εναλλακτική όπερα του Τένορμαν στο Faust

Τhe Origins Story, Tenorman

Αγαπάει την όπερα, το θέατρο, παίζει πιάνο, τραγουδάει τζαζ και άλλα είδη, είναι εξαιρετικός αφηγητής και όταν ανεβαίνει στη σκηνή τα δίνει όλα. Κυρίες και κύριοι ο Τένορμαν, μετά από δέκα χρόνια, 19 χώρες και 800 περίπου εμφανίσεις με τους Opera Chaotique, παρουσιάζει τη νέα του παράσταση "Τhe Origins Story". Ο κατά κόσμο Γιώργος Τζιουβάρας είναι ο καλλιτέχνης που παρουσιάζει την όπερα αλλιώς, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, στα ίχνη των αγαπημένων του Victor Borge, Monty Pythons, Marx Brothers, Tom Waits, Kurt Weil, Jacques Brel. Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, ώρα 9.30 μ.μ. ανεβαίνει στη σκηνή του Faust Bar-Theatre-Arts για να αφηγηθεί περίεργες ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ και τα ταξίδια τους, ακροβατώντας από το γέλιο στη συγκίνηση σε άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό. Η μουσική και το τραγούδι δίνουν το τέμπο και την ατμόσφαιρα με συνθέσεις δικές του αλλά και γνωστά κομμάτια από Χατζιδάκι μέχρι Queen.

Περισσότερες πληροφορίες

Τhe Origins Story

  • Μουσικοθεατρική

Ο γνωστός σόουμαν αφηγείται ιστορίες από τη νεότητά του, κωμικοτραγικά γεγονότα από τους Όπερα Καοτίκ και τα ταξίδια τους, ακροβατώντας από το γέλιο στη συγκίνηση σε άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Σκηνή Brecht-2510 αποκαλύπτει το πλουραλιστικό της πρόγραμμα για το 2026–2027

Όλα όσα θα δούμε τη νέα θεατρική περίοδο στην 3ης Σεπτεμβρίου: Οι παραστάσεις που επιστρέφουν, οι μεγάλες πρεμιέρες και οι φιλοξενούμενες παραγωγές

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/10/2026

Δύο θεατρικές παραστάσεις που μιλούν τη γλώσσα των εφήβων

Το "DNA" και το "The Exam" φέρνουν στη σκηνή τον σχολικό εκφοβισμό, την ανάγκη για αποδοχή και το άγχος των εξετάσεων, προσεγγίζοντας από διαφορετικές πλευρές τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εφηβείας.

Είδαμε το "Oracle" του Τβαρκόφσκι, το πιο καθηλωτικό video game που είδαμε ποτέ στο θέατρο

Είδαμε στη Στέγη το "Oracle", τη σχεδόν τετράωρη, καθηλωτική παράσταση του Λούκας Τβαρκόφσκι. Ένα πολυμεσικό έπος για τον Άλαν Τιούρινγκ, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τα όρια της ανθρώπινης κατανόησης που προκαλεί δέος, κόπωση και προβληματισμό.

Ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται στο Stage 7 με "Νεύρα"

Ο Λούης Πατσαλίδης επιστρέφει στην Αθήνα με ολοκαίνουργιο stand-up comedy υλικό και σατιρίζει όσα δοκιμάζουν την υπομονή μας καθημερινά.

"The Exam": Το άγχος των εξετάσεων γίνεται θέατρο

Η Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Λαμπέτη παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σύγχρονο έργο "The Exam" του Άντι Χάμιλτον, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη (από 18/10).

Τα αρχαία τελετουργικά των "Ελευσινίων Μυστηρίων" επιστρέφουν στη σκηνή

Η θεατρική ομάδα Ρόδα παρουσιάζει μια μουσική και θεατρική προσέγγιση στα Ελευσίνια Μυστήρια, με παραστάσεις στη Νέα Ιωνία έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Η Ελένη Παπαδάκη επιστρέφει στη σκηνή μέσα από το "Εκτός"

Η ιστορία της Ελένης Παπαδάκη και της δημοσιογράφου Αιμιλίας Καραβία ζωντανεύει στο Calderone Art Space, σε μια παράσταση για τον έρωτα και τη μνήμη.