Κόπηκε το νήμα της ζωής στην άσφαλτο για τον ηθοποιό Πάνο Νάτση

Πάνος Νάτσης, Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του

Ο Γιώργος Καπουντζίδης και οι συνεργάτες τους στην παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του" δεν μπορούν να πιστέψουν στο τραγικό γεγονός που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022, στις 6.30 π.μ. Ο 31χρονος φίλος και συνεργάτης τους, Πάνος Νάτσης, σκοτώθηκε όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο. Το πένθος είναι βαρύ για έναν νέο άνθρωπο που δεν πρόλαβε να πραγματώσει τα όνειρα του.
Ο Πάνος Νάτσης απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης το 2012 είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις "Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό" (2013-2014), "Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια" (2015-2016), "Ο ήχος του όπλου" (2016-2017) και πιο πρόσφατα στην κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη, "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" στην οποία πρωταγωνιστούσε για τρίτη χρονιά. Στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους "Mary Wants a Purple Dress" (2015), το 2016 ακολούθησε η ταινία "3000" και το 2017 συμμετείχε στο δράμα "Role Play: The Movie". Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, "Αστέρας Ραχούλας" (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, "Γυναίκα χωρίς όνομα" (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, "Σέρρες".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με Μάριο Μπανούσι και τον Δεκέμβριο

Η παράσταση για την απώλεια και την ενηλικίωση "Taverna Miresia - Mario, Bella, Anastasia" κάνει ένα χειμωνιάτικο πέρασμα στο πλαίσιο των δράσεων του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου "Φθινόπωρο - ΑΠΟΗΧΟΙ".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/11/2025

Δύο πράξεις θεατρικής απελευθέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Βίας των Γυναικών

Σε δύο παραστάσεις που αγγίζουν βαθιά τον θεατή, δύο σπουδαίες και έμπειρες πρωταγωνίστριες, η Κατερίνα Διδασκάλου και η Ελένη Κοκκίδου αναλαμβάνουν να φέρουν στο φως τη διαδρομή γυναικών που έμαθαν να σωπαίνουν – και αποφασίζουν επιτέλους να μιλήσουν.

Τελευταία παράσταση για τα "Πιρούνια σε ακριβά σπορτέξ"

Το έργο του Κωσταντή Ντίσιου, μια ιστορία ενός καλά θαμμένου τραύματος, θα παρουσιαστεί για ακόμη μία φορά στο Red Jasper, σε σκηνοθεσία Τάσου Καρακύκλα.

Νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το "Cleansed" του Δημήτρη Καραντζά

Το τολμηρό έργο του 20ού αιώνα παρουσιάζει ο Δημήτρης Καραντζάς από 4/12 με ιδανικό θίασο: Χρήστος Λούλης, Μαίρη Μηνά, Δημήτρης Καπουράνης, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Γιώργος Ζυγούρης, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Θανάσης Ραφτόπουλος.

Σύγχρονη ανάγνωση της "Ημερης του Ντοστογιέφσκι" από τον Γιάννη Νταλιάνη

Η "Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης" του Γιάννη Νταλιάνη αναδεικνύει, με σεβασμό στο σκοτεινό σύμπαν του Ντοστογιέφσκι, την κωμικοτραγική μοναξιά των ηρώων και τη διαχρονική ανθρώπινη ανάγκη για ουσιαστική συνύπαρξη.

Οι "Δανειστές" του Στρίντμπεργκ στο Θέατρο 2510

Ένα έργο-σπουδή στον έγγαμο βίο, στη φθορά και στα αδιέξοδα της συμβίωσης που οδηγούν τους ήρωες προς την αναπόφευκτη εξόντωσή τους.

"Ο Πουπουλένιος" σε 20 τελευταίες παραστάσεις

Last call για την παράσταση "Ο πουπουλένιος" με τους Νίκο Πουρσανίδη, Αργύρη Αγγέλου, Γεράσιμο Σκαφίδα, Δημήτρη Πιατά στο Σύγχρονο Θέατρο.