Κάλεσμα συμμετοχής στο Our Festival

Προσβάσιμο και σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρία είναι το Our Festival, το οποίο πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα για την κατάθεση καλλιτεχνικών προτάσεων.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Κάλεσμα συμμετοχής στο Our Festival

Ο Δήμος Χαλανδρίου αγκάλιασε με θέρμη και συνεχίζει να στηρίζει το Our Festival| Συνάντηση Αλληλέγγυων Καλλιτεχνών, το οποίο θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στο διάστημα 27 Ιουλίου – 1 Αυγούστου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Χαλάνδρι. Το Our Festival γεννήθηκε από την Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού Εμείς και συνεχίζει να υπάρχει χάρη σε μία ζωντανή κοινότητα καλλιτεχνών που έχουν παρουσιάσει το έργο τους σε αυτό και κάθε χρόνο, αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου την διοργάνωσή του. Κοινό όραμα είναι «η συνάντηση όλων αυτών των δημιουργικών ανθρώπων, από την οποία θα προκύψουν νέοι προσωπικοί και καλλιτεχνικοί δεσμοί, με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση διαχρονικών πολιτιστικών συμπράξεων». Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και ομάδες κάνει η διοργανωτική ομάδα του Our Festival για να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραστάσεις χορού, παιδικές παραστάσεις, σινεμά, video art, performances, τσίρκο, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους. Κάτι εξαιρετικά σημαντικό: το Θέατρο Ρεματιάς και οι δράσεις τού Our Festival είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρία. Παρέχονται: χώρος, τεχνικός εξοπλισμός και χρηματική αμοιβή. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 4/4/2021. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ. Δείτε τι έγινε στο Our Festival 6

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ετοιμαστείτε για Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Τρένο στο Ρουφ

Αν είστε φιλότεχνος μπορείτε να καλωσορίστε τη νέα χρονιά με γεύσεις και θέαμα! Το Τρένο στο Ρουφ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν με ειδικό μενού, ζωντανή μουσική και καλλιτεχνικές εκπλήξεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/12/2025

"Locandiera" σε σκηνοθεσία Κακλέα και μουσική Παπαδημητρίου

Στο Θέατρο Τέχνης θα δούμε τη "Locandiera" του Γκολντόνι. Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα, μετατρέπεται σε μια τολμηρή επαναδιαπραγμάτευση που φέρνει το παρελθόν αντιμέτωπο με το παρόν.

Ιρλανδικό θέατρο: Τέσσερις παραστάσεις που αξίζει να δείτε

Η σύγχρονη ιρλανδική δραματουργία ζωντανεύει μέσα από τέσσερις ιστορίες γεμάτες ανθρωπιά, μοναξιά και σκοτεινό χιούμορ, αποδεικνύοντας τη δύναμη των Ιρλανδών να μιλούν στην καρδιά κάθε θεατή.

Ο Καρυοθραύστης των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Ολύμπια με μια νέα, μαγευτική παραγωγή

Το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι επιστρέφει με φρέσκια ματιά, εντυπωσιακό θέαμα και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Ο Ίψεν σήμερα: Viral, επίκαιρος και ανατρεπτικός

Τέσσερα έργα του Νορβηγού συγγραφέα ανεβαίνουν αυτή τη σεζόν, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική τους αξία και την ανοιχτή σχέση με το σύγχρονο κοινό.

Γιορτινές έξοδοι με ρυθμό: μιούζικαλ και μουσικοθεατρικές παραστάσεις

Τα φώτα ανάβουν, οι μελωδίες γεμίζουν τις σκηνές και η πόλη μπαίνει σε γιορτινό ρυθμό. Αυτές τις γιορτές, μιούζικαλ και μουσικοθεατρικές παραστάσεις μάς προσκαλούν να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και να μοιραστούμε τη μαγεία του θεάτρου.

"Ιβάνοφ" από τον Γιάννη Χουβαρδά-Νέες φωτογραφίες από την πρόβα της παράστασης

Ο Γιάννης Χουβαρδάς επιστρέφει στον Τσέχοφ με τον "Ιβάνοφ!" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τον Αργύρη Ξάφη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ζωντανή μουσική του Blaine L. Reininger (Tuxedo Moon).