Η παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου μας περιμένει σε έναν Ιανουάριο αγάπης

Η παράσταση «Όλιβερ Τουίστ» στο θέατρο Λαμπέτη είναι αφιερωμένη για έναν ολόκληρο μήνα σε συλλόγους που το έχουν ανάγκη.

Γιορτινοί εξοδούχοι, προσοχή!
Τα θέατρα τροποποιούν τα ωράρια και τις ημέρες των παραστάσεων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πριν την έξοδό σας επιβεβαιώσετε τις όποιες αλλαγές για να οργανώσετε καλύτερα τις θεατρικές σας εξορμήσεις.
Η παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου μας περιμένει σε έναν Ιανουάριο αγάπης

Η παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου, ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, αφιερώνει την παράσταση «Όλιβερ Τουίστ» για ολόκληρο τον Ιανουάριο σε συλλόγους που το έχουν ανάγκη. Εκτός του ότι ανοίγει τις πόρτες του θεάτρου Λαμπέτη για να υποδεχθεί τα μέλη της Κιβωτού του Κόσμου, του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Αγκαλιά», του Συλλόγου Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Νευροϊνωμάτωση «Ζωή με NF», μέσα από αυτήν την εκστρατεία τους προσφέρει και οικονομική στήριξη, διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια των θεατών.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου καθοδηγεί σκηνοθετικά έναν 15μελή θίασο στο κλασικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς «Όλιβερ Τουίστ» στη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη. Ο νεαρός ήρωας αναδεικνύεται σε σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας μέσα από μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων με φόντο το Λονδίνο του 19ου αιώνα. Καταφέρνει να επιβιώσει με μοναδικό οδηγό την πίστη, την καλοσύνη, την αθωότητα και την αλήθεια. Τα εντυπωσιακά σκηνικά του Μιχάλη Σδούγκου και τα κοστούμια της Τζούλιας Μάρκο συνδυασμένα με βιντεοπροβολές 3D μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα του έργου. Πρωταγωνιστούν: Νίκος Ζιάγκος, Αναστάσης Κολοβός, Μάριος Σέρτζιο Μπούσι, Κώστας Ρωμαίος, Φανή Παρλή, Γιάννης Χριστοφάνης, Κατερίνα Ταπέ, Γιώργος Λουρωτός, Τζούλια Σπυροπούλου, Απόστολος Μαλεπιτζής, Δέσποινα Κασσιώτη, Χρήστος Γιαννακάκος, Νίκος Παπαδάκης, Δέσποινα Χαριάτη.

iΘέατρο Λαμπέτη | Κάθε Κυριακή 11.30 π.μ.| Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Όλιβερ Τουίστ

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 100 '

Ένας 15μελής θίασος μιλά για τις αξίες της ζωής μέσα από την ιστορία ενός ορφανού παιδιού που μετατράπηκε σε σύμβολο ελπίδας κι αισιοδοξίας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει τελικά.

Λαμπέτη

Λεωφ. Αλεξάνδρας 106

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ας περιμένουν οι γυναίκες": Η ταινία του Σταύρου Τσιώλη πρώτη φορά στο θέατρο

Στο Θέατρο Ψυρρή θα δούμε την κλασική ταινία του Σταύρου Τσιώλη "Ας περιμένουν οι γυναίκες", η οποία μεταφέρεται για πρώτη φορά στη σκηνή. Μια κωμωδία για άνδρες που ταξιδεύουν, ονειρεύονται και γελούν με τη ζωή, γεμάτη χιούμορ, ειρωνεία και αλήθεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/12/2025

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο Βέμπο: Τελευταία ευκαιρία για τον "Ήρωα με παντούφλες"

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξανασυστήνει τον "Ήρωα με παντούφλες", μια κωμωδία που παραμένει πεισματικά επίκαιρη. Προλαβαίνετε να την δείτε έως 4/1 στο Βέμπο.

Οι ακούραστοι του ελληνικού θεάτρου

Σημαντικοί δημιουργοί και ηθοποιοί, όπως ο Θανάσης Παπαγεωργίου, η Μαίρη Ραζή, ο Σωτήρης Τσόγκας, ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη, παραμένουν δραστήριοι, χαράζοντας δρόμους και αφηγούμενοι ανθρώπινες ιστορίες στη σκηνή.

Αι γυμνισταί

Σουρεαλιστικής υφής κωμωδία για το νόημα και τις απρόσμενες συναντήσεις της ζωής, παρουσιάζεται σε μια ευφρόσυνη παράσταση με ωραία αισθητική και χαρακτηριστικές ερμηνείες. | Powered by Uber

Απόψε κανείς δεν πεθαίνει

Η νέα δουλειά της ομάδας The Young Quill, "Απόψε κανείς δεν πεθαίνει" στο Θέατρο Μπέλλος, είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και ευχάριστες παραστάσεις της φετινής σεζόν. Είναι από αυτές που φεύγεις και σκέφτεσαι: "ναι, κάτι μου είπε". Και μάλιστα χωρίς διδακτισμό ή βαρύ φορτίο.| Powered by Uber

Αυτοί είναι οι νικητές των πρώτων βραβείων του D-Athens Διονύσια Greek 2025

Δείτε σε ποιους απονεμήθηκαν τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής, οι έπαινοι, αλλά και τα Βραβεία Κοινού, στην πρώτη διοργάνωση του νέου θεσμού.

Τι ανεβάζει ο Βασίλης Μπισμπίκης τη νέα χρονιά;

Μετά τα συνεχόμενα sold out του "Άνθρωποι και ποντίκια" και τις ανθρώπινες ιστορίες στα όρια, ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζει νέα πρεμιέρα. Τον Ιανουάριο ανεβάζει στο Cartel τον "Σωσμένο" του Μποντ, ένα έργο που απαγορεύτηκε αρχικά από τις βρετανικές θεατρικές αρχές.