Ένιο Μαρκέτο σε non stop μεταμορφώσεις

Σχεδιάζει χάρτινα κοστούμια και υποδύεται εξήντα διάσημες προσωπικότητες σε ισάριθμα λεπτά. Απολαύστε τον 'Ενιο Μαρκέτο στο Christmas Theater.

Ένιο Μαρκέτο σε non stop μεταμορφώσεις

Ο Βρετανός Ένιο Μαρκέτο είναι κυριολεκτικά ο άνθρωπος-ορχήστρα. Με οδηγό τη μιμική και τις μεταμφιέσεις τον έχουμε δει να στήνει ένα εντυπωσιακό θέαμα για όλες τις ηλικίες. Τώρα τον ξανασυναντάμε στις 12/1 στο Christmas Theater. Αλλάζοντας κοστούμια, μάσκες και περούκες από χαρτί μεταμορφώνεται και μιμείται εξήντα πασίγνωστους χαρακτήρες όπως ο Φιντέλ Κάστρο, ο Πάπας, ο Έλβις Πρίσλεϊ, η Σερ, η Σελίν Ντιόν, ο Μπόι Τζορτζ, η Μόνα Λίζα κ.ά. Η μεγάλη του αγάπη, πάντως, είναι η Μέριλιν Μονρό. Η μουσική υπόκρουση, οι εναλλαγές του φωτισμού, η εικαστικότητα (ξεκίνησε την καριέρα του ως ζωγράφος) και η ταχύτητα των μεταμορφώσεων συμβάλλουν στο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Έννιο, το ζωντανό καρτούν

  • Performance
  • Διάρκεια: 75 '

Ο Βενετσιάνος βραβευμένος περφόρμερ Ένιο Μαρκέτο, γνωστός και ως «ζωντανό καρτούν», υποδύεται εξήντα διάσημα πρόσωπα με κοστούμια, περούκες και μάσκες από χαρτί, σε μια παράσταση χωρίς λόγο αλλά με πολλή μουσική.

Christmas Theater (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Galtuk – Η Χώρα των Ονείρων": Ένα μαγικό ταξίδι για όλη την οικογένεια

Το "Galtuk – Η Χώρα των Ονείρων" ζωντανεύει στο Παλλάς. Είναι ένα μαγικό ταξίδι όπου κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μικροί και μεγάλοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία και να ονειρευτείτε μαζί με τους ήρωες του Galtuk.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/09/2025

Στο Τρένο για τη Μέση Ανατολή: Η Τατιάνα Λύγαρη παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό έργο

Έξι ήρωες από διαφορετικές περιοχές της Μέσης Ανατολής προσπαθούν να δημιουργήσουν ανθρώπινους δεσμούς εν μέσω συγκρούσεων και πολέμου στο δυνατό και επίκαιρο έργο "Πυρεξία – Τρία οράματα για την Μέση Ανατολή" της Ναόμι Γουάλας, που σκηνοθετεί η Τατιάνα Λύγαρη στο Τρένο στο Ρουφ.

Η Στέγη Ωνάση ανοίγει τη νέα σεζόν: Η οικογένεια στη σκηνή και στο επίκεντρο

Η νέα σεζόν της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση φέρνει παραστάσεις που ανατέμνουν τις οικογενειακές και ανθρώπινες σχέσεις, με δράματα των Γκοσλέν, Άικ, Ροντρίγκες, Αγγελάκα και χορογραφία της Φρέιτας.

Ανδρομάχη

Ο Ευριπίδης μεταφέρει τον κύκλο του αίματος από τα πεδία μάχης του Τρωικού Πολέμου σε αυτά της οικογένειας και η Μαρία Πρωτόπαππα προτείνει μία ενδιαφέρουσα ανάγνωση, αναθέτοντας -όχι χωρίς λόγο- τους βασικούς γυναικείους ρόλους σε άνδρες ηθοποιούς.

Όρνιθες

Τρυφερή και γλυκόπικρη παράσταση, που εστιάζει στο ουμανιστικό και οικολογικό μήνυμα του αριστοφανικού έργου. Ωραίες ερμηνείες από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τον Γιώργο Χρυσοστόμου και μια δουλειά συνόλου, που συγκαταλέγεται στις αναθεωρημένες αναγνώσεις του αρχαίου κωμωδιογράφου των τελευταίων χρόνων.

Θέατρο του Νέου Κόσμου: Ξεκίνησε η προπώληση για τις παραστάσεις της σεζόν 2025-26

Ο Τόμας Οστερμάϊερ με Έλληνες ηθοποιούς, η νέα παράσταση του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, άπαιχτα έργα, δυνατές επαναλήψεις, ξεχωριστές δραματουργικές φωνές και σκηνοθετικές υπογραφές στο νέο πρόγραμμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου.

Όλα όσα θα δούμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο 2025

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του 53ου Φεστιβάλ Βιβλίου.