«Δεσποινίς Τζούλια» με 50% έκπτωση

Το συναρπαστικό μονόπρακτο έργο του Στρίντμπεργκ μόλις έκανε πρεμιέρα,έχει για πρωταγωνίστρια μια από τις νέες σταρ του ελληνικού θεάτρου, την Μαρία Κίτσου, και τα μέλη του αθηνόραμα Club μπορούν να δουν την πολλά υποσχόμενη αυτή παραγωγή σε προνομιακή τιμή.

«Δεσποινίς Τζούλια» με 50% έκπτωση

Το συναρπαστικό μονόπρακτο έργο του Στρίντμπεργκ μόλις έκανε πρεμιέρα,έχει για πρωταγωνίστρια μια από τις νέες σταρ του ελληνικού θεάτρου, την Μαρία Κίτσου, και τα μέλη του αθηνόραμα Club μπορούν να δουν την πολλά υποσχόμενη αυτή παραγωγή σε προνομιακή τιμή.

«Δεσποινίς Τζούλια» με 50% έκπτωση - εικόνα 1

Μετά τη sold out επιτυχία του «Θείου Βάνια» η σκηνοθέτις Λίλλυ Μελεμέ επιστρέφει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, για να παρουσιάσει ένα ακόμα αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας. Η «Δεσποινίς Τζούλια», το ψυχαναλυτικό κομψοτέχνημα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ γύρω από την εξουσία, τον έρωτα και την αιώνια μάχη των δύο φύλων, έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου με ένα εκλεκτό θίασο νέων ηθοποιών: Μαρία Κίτσου, Ορέστης Τζιόβας και Αμαλία Αρσένη.

Όπως υπογραμμίζει η σκηνοθέτις, «η φρενήρης διαδρομή της καθόδου που επιλέγει η δεσποινίς Τζούλια την οδηγεί ένα βήμα πριν το τέλος -στον προθάλαμο της κόλασης- και μετατρέπει το ερωτικό παιχνίδι εξουσίας σε παιχνίδι επιβίωσης, όπου μόνο ένας από τους δύο μπορεί να βγει νικητής.»

Πρόκειται για μια παραγωγή της εταιρείας Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις πάνω από 100 παραστάσεις που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Έφυγε από τη ζωή η Μέλπω Ζαρόκωστα

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα, αφήνοντας πίσω της μια σημαντική πορεία στο ελληνικό και ομογενειακό θέατρο, με θεατρικούς ρόλους, τηλεοπτικές εμφανίσεις και διεθνείς σπουδές στην υποκριτική.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/01/2026

Η κωμική όπερα Φάλσταφ επιστρέφει για έξι παραστάσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Στις 15, 18, 21, 26 Φεβρουαρίου και στις 1, 5 Μαρτίου αναβιώνει το κύκνειο άσμα του Βέρντι, που πρωτοπαρουσιάστηκε στη Σκάλα του Μιλάνου το 1893.

Ο Sidi Larbi Cherkaoui έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής να χορέψει ενάντια στη βία και τη λήθη

Ένα συγκλονιστικό έργο μνήμης και συμφιλίωσης από τον Sidi Larbi Cherkaoui θα δούμε στο Φεστιβάλ της Ανοιξης του Μεγάρου Μουσικής. Ο χορός, η ζωντανή μουσική και η εικαστική δύναμη ενώνονται σε μια τελετουργία ταυτότητας, απώλειας και ανθρωπιάς.

"Ο Γιάννης το βούδι": Η αθέατη ιστορία ενός παιδιού ζωντανεύει στο Ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης'

Το συνταρακτικό έργο της Ευαγγελίας Γατσωτή 'Ο Γιάννης το βούδι' επιστρέφει για λίγες μόνο παραστάσεις για να μας θυμίσει πόσο βαθιά μέσα μας ριζωμένα είναι τα αγκάθια της "μικρής" μας κοινωνίας.

"Μάκβεθ" από την Κατερίνα Ευαγγελάτου με Γάλλο και Καραμπέτη

Μετά από μια καθοριστική και ουσιαστική πορεία στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, η Κατερίνα Ευαγγελάτου επιστρέφει σε έναν χώρο που δεν είναι απλώς τόπος δημιουργίας, αλλά κομμάτι της θεατρικής της μνήμης. Το Αμφι-Θέατρο ανοίγει ξανά έναν κύκλο συνέχειας, με σεβασμό στην ιστορία του και βλέμμα στραμμένο στο παρόν.

Οι παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία το σαββατοκύριακο (17-18/01)

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα το σαββατοκύριακο (17-18/01) και αξίζουν την προσοχή σου.

Δημήτρης Χορν: Ο ηθοποιός που έγινε Φως

Σαν σήμερα, 16 Ιανουαρίου 1998, η ελληνική σκηνή έχασε μια από τις πιο λαμπρές φιγούρες της.