«Δεσποινίς Τζούλια» με 50% έκπτωση

Το συναρπαστικό μονόπρακτο έργο του Στρίντμπεργκ μόλις έκανε πρεμιέρα,έχει για πρωταγωνίστρια μια από τις νέες σταρ του ελληνικού θεάτρου, την Μαρία Κίτσου, και τα μέλη του αθηνόραμα Club μπορούν να δουν την πολλά υποσχόμενη αυτή παραγωγή σε προνομιακή τιμή.

«Δεσποινίς Τζούλια» με 50% έκπτωση

Το συναρπαστικό μονόπρακτο έργο του Στρίντμπεργκ μόλις έκανε πρεμιέρα,έχει για πρωταγωνίστρια μια από τις νέες σταρ του ελληνικού θεάτρου, την Μαρία Κίτσου, και τα μέλη του αθηνόραμα Club μπορούν να δουν την πολλά υποσχόμενη αυτή παραγωγή σε προνομιακή τιμή.

«Δεσποινίς Τζούλια» με 50% έκπτωση - εικόνα 1

Μετά τη sold out επιτυχία του «Θείου Βάνια» η σκηνοθέτις Λίλλυ Μελεμέ επιστρέφει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, για να παρουσιάσει ένα ακόμα αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας. Η «Δεσποινίς Τζούλια», το ψυχαναλυτικό κομψοτέχνημα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ γύρω από την εξουσία, τον έρωτα και την αιώνια μάχη των δύο φύλων, έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου με ένα εκλεκτό θίασο νέων ηθοποιών: Μαρία Κίτσου, Ορέστης Τζιόβας και Αμαλία Αρσένη.

Όπως υπογραμμίζει η σκηνοθέτις, «η φρενήρης διαδρομή της καθόδου που επιλέγει η δεσποινίς Τζούλια την οδηγεί ένα βήμα πριν το τέλος -στον προθάλαμο της κόλασης- και μετατρέπει το ερωτικό παιχνίδι εξουσίας σε παιχνίδι επιβίωσης, όπου μόνο ένας από τους δύο μπορεί να βγει νικητής.»

Πρόκειται για μια παραγωγή της εταιρείας Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις πάνω από 100 παραστάσεις που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αποκλειστικό: Ο Παντελής Φλατσούσης μετρά "24 ώρες σ’ έναν κόσμο που δεν μας ανήκει" στο Θέατρο Τέχνης

Στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν ο ανήσυχος δημιουργός καταθέτει μια δυνατή σκηνική πρόταση που αντλεί έμπνευση από την εμβληματική ταινία του Ματιέ Κασοβίτς "Το Μίσος".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/01/2026

"Μάθε με να φεύγω": Last call στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Ο έρωτας μέσα από την ανορθόδοξη γλώσσα της bijoux de kant και το κείμενο του Άκη Δήμου ζωντανεύει μέσα από την πολυσυζητημένη παράσταση, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

"Η Κρυφή Κασέτα": Μια ιστορία που σόκαρε το πανελλήνιο, τώρα επί σκηνής

Το βιβλίο (Α)Γνωστού Πατρός ζωντανεύει στο θέατρο Μικρός Κεραμεικός για λίγες μόνο παραστάσεις

"Cleansed": Ένα από τα θεατρικά talks of the town της φετινής σεζόν

Άνοιξε η προπώληση για τον Μάρτιο – Sold out ο Ιανουάριος, ελάχιστες θέσεις για τον Φεβρουάριο, για την παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

O Θανάσης Σαμαράς κυκλοφορεί 'Ελεύθερος' στο Θέατρο Noūs

Ακολουθεί το δρομολόγιο για Κυψέλη και για 5 παραστάσεις.

"Ο Αρχιτέκτων" : Τι συμβαίνει όταν ο δημιουργός παγιδεύεται στο ίδιο του το δημιούργημα ;

Η σουρεαλιστική κωμωδία της Φώφης Τρέζου, ανεβαίνει στο Θέατρο 104 για 10 μόνο παραστάσεις.

Για καμπαρέ στη θρυλική 'Μέδουσα' της Πλάκας

Το ιστορικό στέκι της Πλάκας που συνδέθηκε με τον πολυτάλαντο Γιώργο Μαρίνο, επιστρέφει και ξαναβάζει φωτιά στις νύχτες της Αθήνας.