Ο Gianfranco Chiarini, ο Xρόνης Δαμαλάς, ο Πατέρας Επιφάνιος, ο Petar Yorgov και ο Σταμάτης Τσίλιας είναι οι φετινοί καλεσμένοι του γαστρονομικού φεστιβάλ του πολυτελούς «Premier Luxury Mountain Resort» (6-22/11).
Κάθε χρόνο και μεγαλύτερο, το Premier Gastronomy Festival έρχεται και φέτος στο πολυτελές «Premier Luxury Mountain Resort», στο δημοφιλές χιονοδρομικό του Μπάνσκο στη Βουλγαρία (6-22/11).
Διεθνώς αναγνωρισμένοι αλλά και ταλαντούχοι σεφ, ο Gianfranco Chiarini (14/11), ο Χρόνης Δαμαλάς (13/11), ο Πατέρας Επιφάνιος (7/11), ο Petar Yorgov (20/11) και ο Σταμάτης Τσίλιας (21/11), θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες με γεύσεις που ενώνουν την παράδοση με την καινοτομία, από τη μοναστηριακή κουζίνα του Αγίου Όρους και τη γοητευτική ιαπωνική μέχρι την υψηλή ιταλική και τη βιολογική βουλγαρική κουζίνα.
Τα γαστρονομικά δείπνα θα συνοδεύονται από τα εκλεκτά κρασιά της Bibendum και της Domaine Boyar, σε συνδυασμό με γευστικές δοκιμές κρασιού από διακεκριμένους σομελιέ όπως ο Dimitar Nikolov, η Kristina Ivanova και ο Marin Atanasov.
Για τους επαγγελματίες του κλάδου, θα υπάρχουν δύο σεμινάρια. Την αρχή κάνει η σχολή Le Cordon Bleu Madrid με τον Chef Victor Pérez (11-13/11), σε ένα σεμινάριο για τα μυστικά της ισπανικής fusion κουζίνας και τα σύγχρονα tapas. Tο δεύτερο σεμινάριο (16-18/11) αφορά στη δημιουργική ιταλική κουζίνα, υπό την καθοδήγηση του γνωστού ιταλού chef Gianfranco Chiarini.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο και το φεστιβάλ εδώ.