To 4o Premier Gastronomy Festival έρχεται στο Μπάνσκο

Ο Gianfranco Chiarini, ο Xρόνης Δαμαλάς, ο Πατέρας Επιφάνιος, ο Petar Yorgov και ο Σταμάτης Τσίλιας είναι οι φετινοί καλεσμένοι του γαστρονομικού φεστιβάλ του πολυτελούς «Premier Luxury Mountain Resort» (6-22/11).

To 4o Premier Gastronomy Festival έρχεται στο Μπάνσκο

Ο Gianfranco Chiarini, ο Xρόνης Δαμαλάς, ο Πατέρας Επιφάνιος, ο Petar Yorgov και ο Σταμάτης Τσίλιας είναι οι φετινοί καλεσμένοι του γαστρονομικού φεστιβάλ του πολυτελούς «Premier Luxury Mountain Resort» (6-22/11).

To 4o Premier Gastronomy Festival έρχεται στο Μπάνσκο - εικόνα 1

Κάθε χρόνο και μεγαλύτερο, το Premier Gastronomy Festival έρχεται και φέτος στο πολυτελές «Premier Luxury Mountain Resort», στο δημοφιλές χιονοδρομικό του Μπάνσκο στη Βουλγαρία (6-22/11).

Διεθνώς αναγνωρισμένοι αλλά και ταλαντούχοι σεφ, ο Gianfranco Chiarini (14/11), ο Χρόνης Δαμαλάς (13/11), ο Πατέρας Επιφάνιος (7/11), ο Petar Yorgov (20/11) και ο Σταμάτης Τσίλιας (21/11), θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες με γεύσεις που ενώνουν την παράδοση με την καινοτομία, από τη μοναστηριακή κουζίνα του Αγίου Όρους και τη γοητευτική ιαπωνική μέχρι την υψηλή ιταλική και τη βιολογική βουλγαρική κουζίνα.

Τα γαστρονομικά δείπνα θα συνοδεύονται από τα εκλεκτά κρασιά της Bibendum και της Domaine Boyar, σε συνδυασμό με γευστικές δοκιμές κρασιού από διακεκριμένους σομελιέ όπως ο Dimitar Nikolov, η Kristina Ivanova και ο Marin Atanasov.

Για τους επαγγελματίες του κλάδου, θα υπάρχουν δύο σεμινάρια. Την αρχή κάνει η σχολή Le Cordon Bleu Madrid με τον Chef Victor Pérez (11-13/11), σε ένα σεμινάριο για τα μυστικά της ισπανικής fusion κουζίνας και τα σύγχρονα tapas. Tο δεύτερο σεμινάριο (16-18/11) αφορά στη δημιουργική ιταλική κουζίνα, υπό την καθοδήγηση του γνωστού ιταλού chef Gianfranco Chiarini.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο και το φεστιβάλ εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.