Φύγαμε για Χαλκιδική για το 2ο Miraggio Kassandra International Run 19/09/2022

Το ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort στην περιοχή Κάνιστρο, Παλιουρίου, Κασσάνδρας, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, διοργανώνει στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο του 2ου Miraggio Kassandra International Run, διαδρομή που ανήκει στην κατηγορία «trail run»», σχεδιασμένη και δοκιμασμένη από τους Ολυμπιονίκες Αντόν Σιπουλίν και Αλεξάντερ Λέγκοβ. Η γραμμή εκκίνησης βρίσκεται στο ακρωτήριο Κάνιστρο και συνεχίζει κατά μήκος των ακτών της Κασσάνδρας σε μια καταπράσινη διαδρομή γεμάτη ελαιόδεντρα και πεύκα περνώντας από το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου χτισμένο τον 19ο αιώνα.

banner

Οι αγώνες καλύπτονται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, «Βάση Κασσάνδρας» και οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες ώστε να υπάρχει δρόμος διαφυγής έκτακτης ανάγκης κάθε 3χλμ περίπου ενώ θα ακολουθεί τον τελευταίο δρομέα, όχημα άμεσης επέμβασης.

Το Miraggio Thermal Spa Resort διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις για μια άνετη διαμονή αλλά και για προπονήσεις αθλητών: πισίνες με θερμαινόμενο ιαματικό και θαλασσινό νερό, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ειδικούς χώρους για Yoga και Pilates, aqua-bikes και εξειδικευμένους προπονητές και γυμναστές που μπορούν να αναλάβουν ατομικές και ομαδικές προπονήσεις. Επιπλέον το ξενοδοχείο διαθέτει μια ποικιλία επιλογών για χαλάρωση και ανανέωση. Το Myrthia Thermal Spa του Miraggio αποτελεί το μεγαλύτερο Spa στην Βόρεια Ελλάδα και διαθέτει τη δική του ιαματική πηγή, ενώ προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών, μοναδικές θεραπείες και οργανωμένα πακέτα συνδυάζοντας παράλληλα την άθληση, την χαλάρωση  και την υγιεινή διατροφή.

banner
banner
banner