Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας περιμένουν στο «Zuka Athens». Sponsored content 17/11/2021

Στο χώρο του ιστορικού «Kalua», στο νούμερο 6 της οδού Αμερικής, ένας αναπόδραστος γαστρονομικός προορισμός αφήνει το δικό του στίγμα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το πανασιατικό εστιατόριο «Zuka Athens» που, με την υπογραφή των ιδιοκτητών του, Σεμπάστιαν και Παολίνας Διαμαντούλη, μαζί με τον Πλάτων Παπαγιαννόπουλο, έφεραν στο εμβληματικό spot μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής αισθητικής, μετατρέποντας το όνομα «Zuka» σε συνώνυμο της εστιατορικής εμπειρίας αξιώσεων, στο Κέντρο της Αθήνας.

banner

Με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, το «Zuka Athens» παρουσιάζει ένα νέο concept γευστικής απόλαυσης, με τον chef Νίκο Χολέβα να υπογράφει ένα πανασιατικό μενού όπου ο εξωτισμός συναντά τη φινέτσα και το comfort φλερτάρει με το fun. Τον άξονα της East Meets West δημιουργικής του πρότασης χαράσουν πιάτα όπως ο σολομός τεριγιάκι και το striploin από wagyu με λευκή miso σαμπάνιας, ενώ την εμπειρία των ευρηματικών sushi και τα κλασικών πιάτων σαν την τραγανή καντονέζικη πάπια ολοκληρώνουν οι γλυκές δημιουργίες του pastry chef Γιάννη Καλδάνη.

Ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο, με την κουζίνα του να λειτουργεί από τις 7.30μμ μέχρι τη 1.00 πμ, το «Zuka» experience απογειώνουν τα live singing sets της η Χριστιάνας Μπούνια που, κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο, μετατρέπει τη βραδιά σε ένα glam party, ενώ οι resident DJs Nick Ross και Γιάννης Οικονόμου, φροντίζουν να κρατούν ψηλά το party mood σε ένα γαστρονομικό spot που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

www.zuka.com.gr, Instagram, Facebook

banner
banner
banner