Το Μουσικό Φεστιβάλ στο Θέατρο Αλώνι μας καλεί σε ένα διαφορετικό περίπατο στο Πήλιο 29/07/2021

Αυτόν τον Αύγουστο η μουσική συναντά τη φύση στο θέατρο Αλώνι Πηλίου. Την Παρασκευή 6 Αυγούστου, το Σάββατο 7 Αυγούστου και στις 20 Αυγούστου το θέατρο Αλώνι ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί ;ena ξεχωριστό καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ με θέα τον Παγασητικό.

banner

Για τρεις μουσικές βραδιές, τέσσερις ιδιαίτεροι σολίστ πιάνου,υψηλής δεξιοτεχνίας, θα πλαισιώσουν τη μουσική σκηνή,αναβιώνοντας τον θεσμό “Piano στο Αλώνι”, ο οποίος ξεκίνησε το 2015. Πρόκειται για μια μουσική εκδήλωση, η οποία δίνει την ευκαιρία σε νεαρούς πιανίστες να αναδείξουν την τέχνη τους και συνάμα να συνεχίσουν τη πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά της ευρωπαϊκής μουσικής ταυτότητας, υπό την εξαιρετική ακουστική του θεάτρου.

Ειδικότερα,την Παρασκευή 6 Αυγούστου η Ναταλία Γιαννάκη και ο Sebastian Salvaterra, κηρύσσουν την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ με τη μουσική τους. Το Σάββατο στις 7 Αυγούστου, η νεαρή Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Carla Sgoifo θα συνεχίσουν το μουσικό ταξίδι, μέχρι τη τελευταία συναυλία στις 20 Αυγούστου με τα μουσικά γλυπτά.

banner

Για την τελευταία συναυλία του Γιώργου Τριανταφύλλου “Εικονες Ήχου”, με τα ηχοπαράγωγα γλυπτά μικτών τεχνικών, θα πραγματοποιηθεί όπως είθισται πεζοπορία προς το θέατρο Αλώνι, μέσα από το παραδοσιακό καλντερίμι που ενώνει τα χωριά του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Γεωργίου. Μια διαδρομή φυσικού κάλλους μέσα στην πλούσια φύση του Πηλίου.

ΠΡΟΑΓΟΡΑ-κρατήσεις: Μετά την κατάθεση αποστέλλετε στο email [email protected]  ημερομηνία εκδήλωσης, αριθμό ατόμων, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. ΄Ώρα άφιξης 20.20 μ μ, ώρα έναρξης 21.00μ.μ

banner
banner