Το εμβληματικό Porto Carras ανοίγει και πάλι τις πόρτες του 02/03/2021

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την επανέναρξη λειτουργίας του εμβληματικού Porto Carras, το οποίο παρέμενε κλειστό από το 2019, καθώς στο μεταξύ άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ως μέλος πλέον της Belterra Investments που κατέχει και το φημισμένο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 29 Απριλίου.

banner

Meliton, Sithonia και Villa Kalyva Mare

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από το 5 αστέρων ξενοδοχείο Meliton, το 4 αστέρων Sithonia καθώς και το Villa Kalyva Mare. Μέσα στις εγκαταστάσεις, του Poro Carras, το οποίο εκτείνεται σε έκταση που ξεπερνάει τα 17.000 στρέμματα, βρίσκεται επίσης μία ιδιωτική μαρίνα 315 θέσεων ελλιμενισμού, η μεγαλύτερη αίθουσα συνεδρίων στη Βόρεια Ελλάδα, καζίνο, κέντρο θαλασσοθεραπείας και σπά, γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας αλλά και οινοιποιείο Domaine Porto Carras, με πολλά στρέμματα αμπελώνα. Ελικοδρόμια, αθλητικές εγκαταστάσεις, και κέντρα απασχόλησης παιδιών, συμπληρώνουν τον αυτόνομο τουριστικό προορισμό που τις τελευταίες δεκαετίες αποτέλεσε ταυτόσημο της ποιοτικής φιλοξενίας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πολυάριθμα εστιατόρια, μπαρ, pool bar, lounges.

Σε σχέση με την έναρξη της λειτουργίας του Porto Carras, το οποίο θα λειτουργήσει φέτος υπό αυστηρά μέτρα διασφάλισης της υγείας και προστασίας, εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας, σημειώνεται ότι υπάρχει σχεδιασμός για περαιτέρω ανάπτυξή του, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αλλά και τη φιλοσοφία της Belterra, συμβάλλοντας στην συνεχή ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.

Από τον Δημήτρη Σταθόπουλο

banner