Επιστρέφει το Oktoberfest στο Elatos Resort & Health Club 13/10/2020

Έχει, πλέον, καθιερωθεί ως θεσμός για το «Elatos Resort & Health Club» το ελληνικό Oktoberfest και πολύ μας αρέσει. Για 6η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, οι επισκέπτες του όμορφου resort με το αλπικό τοπίο, θα έχουν την ευκαιρία, από 16 έως και 18 Οκτωβρίου, να απολαύσουν ένα τριήμερο ταξίδι γεύσεων, με τοπικά εδέσματα να συνοδεύονται από νόστιμες και αρωματικές ελληνικές μπύρες.

Σεβόμενο πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το ξενοδοχείο είναι έτοιμο να προσφέρει αυτή την αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στα 1.300 μ. υψόμετρο στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα είδη μπίρας ελεύθερα. Το αποκορύφωμα του τριημέρου θα είναι ένα λαχταριστό μεσημεριανό γεύμα το Σάββατο αλλά και η πεζοπορία στα όμορφα μονοπάτια του Παρνασσού.

Ακόμη κι αν χάσετε αυτό το τριήμερο, όμως, το «Elatos Resort» σάς περιμένει για την αργία της 28ης Οκτωβρίου, να απολαύσετε την απόλυτη ηρεμία και τον φρέσκο αέρα του βουνού. Έτσι, από 23/10 μέχρι 1/11 το Resort υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για μια εξόρμηση στη φύση γεμάτη ευεξία και αναζωογόνηση, με δραστηριότητες βουνού υπό την καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών του.

Για άλλη μια χρονιά, η καρδιά του φθινοπώρου χτυπάει στο «Elatos Resort & Health Club». Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική ορεινή περιπέτεια, σε συνδυασμό με την αυτονομία των chalets, αλλά και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας!