Στο Summer Senses Resort όλες οι αισθήσεις και ειδικά η γεύση μένουν ικανοποιημένες 17/08/2020

Σε υψηλό επίπεδο, με φανερή την επιρροή του βραβευμένου σεφ Τάσου Μαντή, άλλωστε η ομάδα του δίνει και φέτος το παρών στην κουζίνα και το σέρβις, βρήκαμε και φέτος το γαστρονομικό πρόσωπο του Summer Senses Resort στην Πάρο. Μπορεί η Galazia Hytra να μην άνοιξε φέτος λόγω του covid19 όμως το κεντρικό εστιατόριο που δοκιμάσαμε και απευθύνεται στους πελάτες του ξενοδοχείου παρουσιάζει μια από τις καλύτερες προτάσεις στο νησί, ενώ σε όλο το ξενοδοχείο από την υποδοχή ως τα qr code των μενού τηρούνται ευλαβικά τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πιάτα όπως το πολύ καλό Λαυράκι με ντοματόρυζο και οι Μαύρες φακές σαλάτα με καπνιστό χέλι, ροδάκινο και μυρωδικά προτείνουν μια μοντέρνα κουζίνα με έντονο ελληνικό χρώμα, ενώ η όλο θαλασσινά αρώματα Κακαβιά, τα signature ψωμάκια με σπόρους και με χαρούπι και καρύδι που φτιάχνονται εδώ και το ό,τι πρέπει μετά από ένα δείπνο ψαροφαγίας γευστικότατο Κέικ λεμόνι με παγωτό ελαιόλαδου προσθέτουν πόντους στην πολύ αναβαθμισμένη όλη εικόνα. Δείχνοντας ότι η γαστρονομία αποτελεί επένδυση γι αυτό το πολυτελές resort που άνοιξε πέρυσι στην περιοχή της Μάρπησσας, σε ένα λοφάκι ακριβώς πάνω από την Punda Beach, όπου μπορείς να πας και με τα πόδια από μονοπατάκι μέσω του ξενοδοχείου.

banner

Η πολύ καλή κατασκευή των εγκαταστάσεων, η λιτή σοφιστικέ καλοκαιρινή αρχιτεκτονική (με την υπογραφή του έμπειρου γραφείου Στυλιανίδης) και διακόσμηση και οι διαφορές παροχές, φέτος βέβαια σε safe mode, καθιστούν το Summer Senses ένα ποιοτικό μοντέρνο Resort πέντε αστέρων από αυτά που έλειπαν από το νησί. Ταυτόχρονα όμως η αξιοποίηση ενός υπάρχοντος κτιριακού σκελετού και η όλη φιλοσοφία της μονάδας συμβαδίζει με την ήπια ανάπτυξη που ταιριάζει στην Πάρο και στην εποχή μας.

Πληροφορίες: [email protected], 2284093000

Δέσποινα Ζευκιλή