Το Poseidonion Grand Hotel υποδέχεται το καλοκαίρι με νέο γαστρονομικό πρόσωπο 05/06/2020

Για ένα ακόμη λαμπερό καλοκαίρι ετοιμάζεται το «Posidonion Grand Hotel» στις Σπέτσες, ανοίγοντας τις πύλες του στις 17 Ιουνίου, με νέες ιδέες στη φαρέτρα του και ηχηρές μεταγραφές στο roster του. Ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της νησιωτικής Ελλάδας και σημείο αναφοράς του νησιού του, το υπεραιωνόβιο «κόσμημα των Σπετσών», όπως αποκαλείται από τους φίλους του, υποδέχεται φέτος στις τάξεις του τον πολυβραβευμένο σεφ Olivier Campanha, αλλά και τον επιφανή εκπρόσωπο της fine drinking σκηνής Θάνο Προυναρού με την ομάδα του «Baba Au Rum», ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τη γευστική του φαρέτρα.

Με εμπειρία στο τιμόνι εστιατορίων βραβευμένων με Χρυσούς Σκούφους και αστέρια Michelin, ο Olivier Campanha θα αναλάβει το σύνολο της εστιατορικής εμπειρίας του «Posidonion», προσδίδοντας την προσωπική του μαγειρική ταυτότητα στα μενού των εστιατορίων «Library Brasserie» και «Βostani», αλλά και στο μενού της παραλίας Paradise Beach στην Αγία Μαρίνα. Το ανανεωμένο μενού της «Library Brasserie» θα είναι αφιερωμένο στην ελληνική κουζίνα με νότες από ολόκληρη τη Μεσόγειο, ενώ στο «Bostani», τη βιολογική φάρμα του Ποσειδωνίου, οι επισκέπτες θα ζήσουν μια ολιστική farm-to-table εμπειρία μέσα στην ολάνθιστη φύση των Σπετσών.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με την άνοιξη της αθηναϊκής bar σκηνής, ο Θάνος Προυναρούς με την ομάδα του «Baba Au Rum» υπογράφουν τη λίστα των signature cocktails και των spirits του ατμοσφαιρικού «Palms Bar», φέρνοντας στην όμορφη αυλή του «Ποσειδωνίου» τη γεύση και τη φινέτσα του αθηναϊκού μπαρ, που εδραιώνει κάθε χρόνο τη θέση του ανάμεσα στα «The World’s 50 Best Bars».

Επιπλέον, η εμπειρία φιλοξενίας στο «Ποσειδώνιο» ενδυναμώνεται φέτος με tailor made προτάσεις διαμονής, ειδικά σχεδιασμένες γύρω από τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του καθενός φιλοξενούμενου ξεχωριστά. Από ιδιωτική μεταφορά με θαλάσσιο ταξί από το λιμάνι της Κόστας και in-room services όπως private dining, θεραπείες spa & wellness και συνεδρίες γυμναστικής, μέχρι wine tasting, μαθήματα μαγειρικής στο βιολογικό κτήμα του «Βostani», βιωματικά σεμινάρια, ιππασία, ποδηλασία, πεζοπορία αλλά και εξορμήσεις στις παραλίες του νησιού και σε κοντινούς προορισμούς με σκάφος, το φετινό καλοκαίρι στο «Posidonion Grand Hotel» προβλέπεται γεμάτο ανεπανάληπτες στιγμές, χάρη στο ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλο το νησί, που μαζί με την ομάδα του «Ποσειδωνίου» θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, με αυξημένο αίσθημα ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Τέλος, το δικό του άγγιγμα θα φέρει στην εμπειρία φιλοξενίας του «Ποσειδωνίου» ο Αλέξανδρος Παπανικολάου, που προστίθεται στην οικογένεια του ξενοδοχείου ως νέος γενικός διευθυντής. Με σπουδές στο Institute of Hotel Management and Tourism στην Ελβετία, ο κ. Παπανικολάου θα φέρει στο μίγμα την 25ετή εμπειρία του σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών (Hilton, Village Roadshow, Audiovisual S.A.) με κύριους τομείς ευθύνης την εμπορική ανάπτυξη, τη λειτουργική διαχείριση και την επιχειρησιακή βελτιστοποίηση.

Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των φιλοξενούμενων και των συνεργατών του, καθώς και της τοπικής κοινότητας των Σπετσών, το ξενοδοχείο έχει εναρμονιστεί πλήρως με τα νέα δεδομένα, προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή και ξέγνοιαστη διαμονή. Την ίδια στιγμή, η εγγύτητα του νησιού στην Αθήνα καθώς και η ασφαλής πρόσβαση σε αυτό, αναδεικνύουν τις Σπέτσες ως έναν ιδανικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι.

Ιωσήφ Πρωϊμάκης