Συνεχίζει τα δρομολόγια προς Casablanca η Royal Air Maroc 05/11/2019

Σε μια όμορφη θεματική βραδιά, εμπνευσμένη από την κινηματογραφική «Casablanca» και με τους Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν παρόντες εν είδη χαρτονένιας σιλουέτας, αλλά και έναν πιανίστα ονόματι (στ’ αλήθεια) Sam, να παίζει ολοζώντανα το θρυλικό «As Time Goes By» στο υπόβαθρο, ο εθνικός αερομεταφορέας του Μαρόκο ανακοίνωσε τη συνέχιση των δρομολογίων του προς την κοσμοπολίτικη Καζαμπλάνκα για τον ερχόμενο χειμώνα.

Έχοντας σηκώσει το πρώτο της αεροπλάνο από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τον περασμένο Απρίλιο, η Royal Air Maroc συνέδεε την Αθήνα με την Καζαμπλάνκα κάθε Πέμπτη και Σάββατο, δημιουργώντας έναν ακόμη απευθείας άξονα με την Βόρειο Αφρική, αλλά και με την υπόλοιπη ήπειρο, χάρη στα πολλαπλά δρομολόγια της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα.

«Ευχόμαστε το δρομολόγιό μας να έχει το ίδιο success story με την υπέροχη αυτή ταινία» σημείωσε η Hind El Khadiri, Country Manager Greece της Royal Air Maroc στην έναρξη του χαιρετισμού της, αναφέροντας ότι, με περίπου 3.400 επιβάτες συνολικά και μέση πληρότητα της τάξης του 80% για την περίοδο Απριλίου - Αυγούστου, τα θερινά δρομολόγια της Royal Air Maroc προς την Καζαμπλάνκα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. «Έτσι, θα συνεχίσουμε τα ίδια δρομολόγια και για τις Πέμπτες και τα Σάββατα του χειμώνα», κατέληξε.

Παράλληλα, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες διασυνδεσιμότητας που προσφέρουν τα συγκεκριμένα στην Αθήνας, ανέφερε ότι εντός του 2020 η Royal Air Maroc θα εγκαινιάσει το δρομολόγιο Καζαμπλάνκα – Πεκίνο, ενώ την ίδια χρονιά θα επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο 103 πτήσεων που προσφέρει ανά την υφήλιο.

«Το 60% του traffic που είχαμε για το περασμένο καλοκαίρι (στην πτήση Καζαμπλάνκα – Αθήνα) αφορούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο, όμως για το 40% η πτήση αυτή ήταν το πρώτο τμήμα connecting πτήσεων προς άλλες χώρες της Αφρικής και του κόσμου, κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ποσοστό για εμάς», προσέθεσε.

Ιωσήφ Πρωϊμάκης