Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο; Sponsored content 02/08/2019

Η Φολέγανδρος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, με μια Χώρα που ξεχωρίζει λόγω του σοφιστικέ ύφους της. Απευθύνεται κυρίως σε ψαγμένους ταξιδιώτες που ψάχνουν ένα ατμοσφαιρικό νησί, αλλά και σε περιπατητές χάρη στο ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο λιθόστρωτων μονοπατιών. Αν και ο τουρισμός άργησε να φτάσει στο νησί, το ίδιο γεγονός συνέβαλε στο να παραμείνει όσο πιο γραφική γίνεται με όλες τις επιγραφές των καταστημάτων να είναι ξύλινες και ζωγραφισμένες στο χέρι, τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία και τα μπαρ να είναι σε παραδοσιακό στιλ, έτσι ώστε τίποτα να μην χαλάει το «κυκλαδίτικο όνειρο».

banner

Αυτό το στιλ ακολουθούν και οι «Themonies Luxury Suites» της HotelsCombined, νικήτρια εταιρεία του Hotel Excellence Award 2019. Φωλιασμένες στις παρυφές της Χώρας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο οι «Themonies Luxury Suites» συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. Το συγκρότημα αγροτικών κτισμάτων από τα τέλη του 19ου αιώνα, ήταν μια ιδέα που πήρε σάρκα και οστά και πρόσφατα ανακαινίστηκε και συμπληρώθηκε από τρία νέα λιθόκτιστα κτίσματα, τα οποία ακολουθούν την τοπική αρχιτεκτονική.

Η εταιρεία, HotelsCombined, που ανήκει στο top 3% των ξενοδοχείων παγκοσμίως με τους πιο ικανοποιημένους επισκέπτες γνωρίζει πως να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς σύγχρονους εξερευνητές δημιουργώντας ένα σπιτικό περιβάλλον χαλάρωσης. Έτσι, χορηγεί σε ένα ζευγάρι (δύο άτομα) διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου κατοπιν διαθεσιμοτητας. Περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ.

banner

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Αθηνοράματος προσφέρεται ένα bonus 18% στις τιμές με την προσφορά να ισχύει για διαμονή από 5 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) κατόπιν συνεννοήσεως και διαθεσιμότητας.