Γυρνώντας την Αθήνα με ποδήλατο 29/11/2016

Ξεναγήσεις σε δύο τροχούς

Μία νέα ταξιδιωτική ιδέα, τις ξεναγήσεις με ποδήλατα, προτείνει η Δανή Monique van Hulst που με τα bike tours και cycling holydays του «Lets Meet in Athens» μας δείχνει τις ομορφιές της Αθήνας πάνω σε δύο τροχούς. Οι ξεναγήσεις αυτές αποτελούν ένα πολύ καλό σημείο έναρξης για τους επισκέπτες της πόλης και λειτουργούν ως σχεδιάγραμμα για τις επόμενες περιηγήσεις τους.

banner

Η Monique van Hulst έχοντας τότε μία οκταετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και μαγεμένη από την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, ξεκίνησε το εγχείρημα «Lets Meet in Athens» βασισμένο στην αγάπη της για την ποδηλασία. Όπως δηλώνει η ίδια το καλύτερο κομμάτι της δουλείας είναι η διεπαφή της με τους ανθρώπους και η ανάδειξη της Αθήνας. Λόγω των καταβολών της εστιάζει σε Δανούς και Βέλγους πελάτες, συνεργάζεται με τουριστικούς πράκτορες και μικρά τουριστικά γραφεία αλλά έχει και άμεση πελατεία μέσω διαδικτυακών κρατήσεων. Η επιχείρηση αυτή μετρά ήδη τρία χρόνια ζωής και έχει επεκταθεί, πλέον πλαισιώνεται από μία ομάδα Δανών, Ελλήνων και Γερμανών, ατόμων που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους πελάτες.

Οι καθημερινές διαδρομές δίνουν στους επισκέπτες μία γεύση των σημαντικότερων σημείων της πόλης αλλά παράλληλα τους συστήνουν και λιγότερο γνωστές αλλά ενδιαφέρουσες τοποθεσίες. Οι ποδηλάτες-επισκέπτες  περνούν από την Πλάκα, τον δαιδαλώδη Εθνικό Κήπο, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, την πολύχρωμη συνοικία του Ψυρρή και φυσικά το Μοναστηράκι. Οι περιηγήσεις συνεχίζονται στον πολύβουο δρόμο της Ευριπίδου, τα Αναφιώτικα, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης και τη Βαρβάκειο Αγορά. Οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν στάσεις για φαγητό, καθ’όλα ελληνικό, επίσης υπάρχουν προτάσεις για ψώνια σε Βαρβάκειο, Κολονάκι και Μοναστηράκι που καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι ξεναγήσεις γίνονται στα Αγγλικά, Δανικά και Γερμανικά.

banner

INFO
Διεύθυνση: Τουρναβίτου 8, Ψυρρή
Τηλ: +306987049732
E-mail: info@meetinathens.eu
Site: http://www.meetinathens.eu