Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου 09/09/2016

3 ενδιαφέρουσες αφίξεις του κουτιού

Τρία ξενοδοχεία, το καθένα με δικό του χαρακτήρα, άνοιξαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο νησί, το οποίο κρατά διαχρονικά χαμηλούς τόνους. Ξεκινάμε από το «A for Art Design Hotel» στον Λιμένα, συνεχίζουμε με το «Sentido Hotel» στην παραλία Παχύς και καταλήγουμε στο «Thassos Grand Resort» στον Άγιο Ιωάννη Λουκά.

banner

A for Art Design Hotel


Μόλις στις αρχές Ιουνίου εγκαινιάστηκε το «A for Art Design Hotel», στην καρδία του Λιμένα στη Θάσο. Το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα, το οποίο αρχικά λειτουργούσε ωs καπναποθήκη. Aπλώνεται σε 3 ορόφους με 39 δωμάτια, εκ των οποίων 6 σουίτες, εξωτερική πισίνα και μία πραγματικά υπέροχη αυλή. Σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η κατεύθυνση είναι ο αρμονικός συνδυασμός του κλασικού με το μοντέρνο. Ξεχωρίζει η σάλα «Maypole» του εστιατορίου όπου σερβίρεται και το πρωινό, ενώ τo a la carte εστιατόριο «Lost Sheep» βρίσκεται σχεδόν κρυμμένο στον κήπο ανάμεσα σε μαρμάρινους στύλους με ένα επιβλητικό πεύκο ηλικίας 170 ετών να δεσπόζει στη μέση. Η ξύλινη old-fashioned μπάρα του «Red Dino Bar» είναι αρκούντως ατμοσφαιρική, ενώ η πισίνα μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων.


INFO: Θεαγένους & 18ης Οκτωβρίου, Λιμένας, 25930/58405

Sentido Thassos Imperial


To «Sentido Thassos Imperial» - το οποίο ανήκει στην γερμανική εταιρεία resorts που διαχειρίζεται η Thomas Cook που αριθμεί 15 ξενοδοχεία και έχει εσχάτως δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά - βρίσκεται σε απόσταση μόλις 9 χλμ από τον Λιμένα στη δημοφιλή παραλία Παχύς και ξεκίνησε την λειτουργία του στα τέλη του περασμένου Μαϊου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 50 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, δύο πισίνες, spa center και γυμναστήριο. Μεγάλο ατού του είναι οι όμορφοι και λειτουργικοί εξωτερικοί χώροι του που βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις πισίνες και την παραλία. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν κάτι πιο intimate με έμφαση στην εμπειρία.


INFO:  Παραλία Παχύς, 25930/81411

banner

Thassos Grand Resort


Με άνετους χώρους και σοφιστικέ πινελιές το «Thassos Grand Resort» είναι ικανό να σας μεταφέρει νοερά στο προσωπικό σας καταφύγιο. Κάθε ένα από τα 176 στιλάτα δωμάτια (μεταξύ αυτών και αρκετές σουίτες) διαθέτουν ξεκάθαρο μεσογειακό στυλ με τις απαραίτητες ανέσεις, σύγχρονο εξοπλισμό, λιτές γραμμές και διακριτική πολυτέλεια. Η φύση, δε, που περιβάλλει το ξενοδοχείο είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της καθώς βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ιωάννη Λουκά με το ξωκλήσι να ξεχωρίζει στην κορυφή του λόφου.


INFO: Παραλία Αγιόυ Ιωάννη Λουκά, 25934/40950

Μάριος Μπουμπής

Σχετικοί Προορισμοί
Δημοφιλή σχετικά θέματα
banner
banner