Λονδίνο στα ίχνη του «Πάντινγκτον» 19/01/2015

Ακολουθήστε το κινηματογραφικό αρκουδάκι σε διαδρομές και tour

Η γλυκιά ταινία κινουμένων σχεδίων που προβάλλεται αυτή την εποχή και στις αθηναϊκές αίθουσες μάς βάζει σε mood να ακολουθήσουμε τον ήρωά της από τα βάθη της ζούγκλας του σκοτεινού Περού στο downtown του Λονδίνου.

banner

Αν ανήκετε στους φαν του γλυκύτατου αλλά ατσούμπαλου αρκούδου Πάντινγκτον, που παλεύει να προσαρμοστεί στους αστικούς κανόνες ζωής του Λονδίνου, τί θα λέγατε για ένα ταξιδάκι στα χνάρια του με επίκεντρο τη βρετανική πρωτεύουσα; Το επίσημο ταξιδιωτικό site της Μεγάλης Βρετανίας VisitBritain συγκέντρωσε κάποιες από τις απαραίτητες στάσεις δίνοντας για μια ακόμη φορά μαθήματα τουριστικού μάρκετινγκ και γρήγορων αντανακλαστικών.


Η οδός Πορτομπέλο στο δυτικό Λονδίνο ή αλλιώς η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά με αντίκες σε όλο τον κόσμο. Ένα πολύχρωμο και χαρούμενο σκηνικό, όπου μπορείτε απλώς να περιηγηθείτε ή και να εντοπίσετε το δικό σας μικρό θησαυρό ανάμεσα σε χιλιάδες μικρά και μεγάλα αντικείμενα.

Είστε έτοιμοι να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δεινόσαυρους; Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου φιλοξενεί μια σειρά από θαύματα της φύσης που περιλαμβάνουν από σκελετούς δεινοσαύρων  μέχρι έναν «βρυχώμενο» τυραννόσαυρο.

Ο κομβικός σιδηροδρομικός σταθμός του Πάντινγκτον δεν θα μπορούσε να λείπει από την περιήγησή σας. Η ιστορία του πηγαίνει πίσω στο 1854, ενώ σχεδιάστηκε από τον Άγγλο μηχανικό Isambard Kingdom Brunel.

Για μια ολοκληρωμένη «Πάντινγκτον» εμπειρία, θα πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμα και το κοντινό Μπρίστολ. Εξερευνήστε την πολυσύχναστη περιοχή του περίφημου λιμανιού της πόλης και θαυμάστε την εντυπωσιακή γέφυρα του Μπρουνέλ στο Κλίφτον. Μην παραλείψετε ένα πέρασμα από τον ζωολογικό κήπο και το μουσείο της πόλης.


Περισσότερες πληροφορίες όπως και όλα τα οργανωμένα σχετικά tours βρίσκετε εδώ

banner