Πλασαρισμένοι σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία της Θεσσαλονίκης, με ανεμπόδιστη θέα στον Θερμαϊκό, το βουνό του Ολύμπου και τη φωτισμένη Αριστοτέλους, οι "Ορίζοντες" στην κορυφή του "Electra Palace Thessaloniki" γίνονται ορίζοντας... απόλαυσης.

Η εμπειρία ξεκινά από το τοπίο, αλλά αποκτά ουσία όταν αναλαμβάνει ο Executive Chef Γιώργος Βαγιωνάς, ο οποίος υπογράφει μια δημιουργική μεσογειακή κουζίνα βασισμένη σε εποχικά ελληνικά υλικά και ευφυείς σύγχρονες πινελιές.

Το νέο μενού ερμηνεύει κλασικές γεύσεις με φινέτσα – από το signature γιουβέτσι σφυρίδας με λουίζα και μαύρο λάιμ έως τα ντολμαδάκια-τεμπούρα με αρωματική σάλτσα γιαουρτιού. Στη συνέχεια, το ψητό λαυράκι με άγρια χόρτα και λεμονάτο ζωμό ή το αρνάκι αργού ψησίματος με κρέμα σελινόριζας και αρωματικά βότανα επιβεβαιώνουν τη φιλοσοφία των "Οριζόντων": γνώριμες μνήμες, αποδομένες με σύγχρονη λεπτότητα.

Στο bar, οι signature δημιουργίες συνοδεύουν άψογα το μενού, ολοκληρώνοντας μια εμπειρία που συνδυάζει την ομορφιά της πόλης με τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία στο premium rooftop της Θεσσαλονίκης.
"Electra Palace Thessaloniki", Πλ. Αριστοτέλους 9, 2310294036, electrahotels.gr,
@orizontesroofgarden
