Γάμος στη Σαντορίνη | Η οικογένεια της "Calm Collection Santorini" υπογράφει την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας

Γάμος στη Σαντορίνη, σουίτες και βίλες 'Calm Collection Santorini'

Δεν υπάρχει νησί στην Ελλάδα με πιο ρομαντικό περιβάλλον από τη Σαντορίνη για έναν αξέχαστο γάμο και ταξίδι του μέλιτος. Οι σουίτες και οι βίλες της "Calm Collection Santorini" μέσα από ξεχωριστά πακέτα γάμων και μια σειρά άψογων, προσωποποιημένων υπηρεσιών προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όχι μόνο με φόντο ένα από τα πιο μαγικά τοπία στον κόσμο αλλά και με την αυθεντική φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του νησιού!

Calm Collection Σαντορίνη, ξενοδοχείο με σουίτες, βίλες για γάμο

Γάμος στη Σαντορίνη, σουίτες και βίλες 'Calm Collection Santorini'

Οι κομψές, μινιμαλιστικές γραμμές των Κυκλάδων συναντούν την πολυτέλεια και τις ανέσεις που αναζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης στα συγκροτήματα, "Evgenia Villas & Suites", σε μια ήρεμη τοποθεσία κοντά στο κέντρο των Φηρών και "San Marino Suites", σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, στη γραφική γειτονιά του Κοντοχωρίου, αλλά και σε μια σειρά μοναδικές βίλες, περιμένοντας να φιλοξενήσουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εξασφαλίσουν έναν ξεχωριστό εορτασμό για όλες τις χαρμόσυνες περιστάσεις σας.

Γάμος στη Σαντορίνη, σουίτες και βίλες 'Calm Collection Santorini'

Γάμος στη Σαντορίνη, σουίτες 'Calm Collection Santorini'

Ατμοσφαιρική φιλοξενία με οικογενειακή φροντίδα

Άλλωστε, η ίδια η ιστορία της "Calm Collection Santorini" δεν εμπνέεται μόνο από την παράδοση του νησιού αλλά είναι μια ιδιαίτερη οικογενειακή ιστορία από μόνη της. Ξεκινάει με τον Μαρίνο Κατσίπη, όταν μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη Σαντορίνη το 1956 επέλεξε να μην εγκαταλείψει το νησί του και επιδίωξε τα προς το ζην με το μόνο μεταφορικό μέσο της εποχής, τα γαϊδουράκια. Όσο η οικογένειά του μεγάλωνε μετά το γάμο του με την Ευγενία, επέκτεινε την επιχείρησή του στο χώρο της παροχής φιλοξενίας, ξεκινώντας με μερικά μόνο δωμάτια και εξελίσσοντας σταδιακά την επιχείρησή του. 

Calm Collection Santorini

Η αγάπη της οικογένειας Κατσίπη για το νησί, που μετρά δύο γενιές ενασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας, και το πάθος των μελών της για την παροχή άψογων υπηρεσιών έχει οδηγήσει στη δημιουργία ξεχωριστών προτάσεων διαμονής, με στοιχεία από την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα της Σαντορίνης. Κάθε επιμέρους κομμάτι της "Calm Collection Santorini" χτίστηκε από ντόπιους τεχνίτες, που, με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη έκαναν τα πάντα για να τονίσουν τα βασικά στοιχεία της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής μέσα από τις χαρακτηριστικές καμινάδες και καμπύλες.  

Μια νέα εποχή διαμονής στη Σαντορίνη

Μέσα από την ανακαίνιση της πρώτης εγκατάστασης της οικογένειας, του "Evgenia Villas & Suites" στα Φηρά και την κατασκευή των "San Marino Suites" αλλά και τριών βιλών, "Aqua Marine Villa", "Ikia Santorini Villa Since 1980" και την πιο πρόσφατη προσθήκη, "Ayama Hideaway Villa", η πιο πολυτελής πρόταση διαμονής, ιδανική για ρομαντικές στιγμές ή για το ταξίδι του μέλιτος σας στη Σαντορίνη, ο Γιώργος εισάγει μια νέα εποχή διαμονής στη Σαντορίνη. 

Γάμος στη Σαντορίνη, σουίτες και βίλες 'Calm Collection Santorini'

Η προσωπική του πινελιά, η αγάπη του για την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και η φιλόξενη συμπεριφορά του είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που ενσαρκώνουν το όραμα του Γιώργου να κάνει κάθε επισκέπτη της "Calm Collection" να νιώσει σαν να έφτασε στο σπίτι του στη Σαντορίνη, όπου ένας νέος φίλος περιμένει να μοιραστείτε την αγάπη του για το νησί του και τη γνήσια φιλοξενία του! 

Γάμος στη Σαντορίνη Calm Collection

Προσωποποιημένες υπηρεσίες και πακέτα για τον τέλειο γάμο και δεξίωση

Αν σε αυτά προσθέσετε τις προσωποποιημένες υπηρεσίες και τα ειδικά πακέτα για γάμους, έχετε τους εορτασμούς και τη διαμονή των ονείρων σας, σχεδιασμένη ειδικά για σας. Αφήστε όλες τις λεπτομέρειες στους ειδικούς και μείνετε ήσυχοι πως κάθε στιγμή των διακοπών του γάμου σας θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για σας, όσο και για όλους τους καλεσμένους σας. Μπορούν να αναλάβουν από το κλείσιμο της τελετής, τη φωτογράφιση και τον στολισμό μέχρι τις γεύσεις, την ετοιμασία της νύφης, κάθε λεπτομέρεια της δεξίωσης αλλά και συνοδευτικές εμπειρίες, όπως μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο ηφαίστειο με παραδοσιακό σκάφος και γεύμα. Δεν θα λείψουν, φυσικά, τα αιθέρια μελιτίνια και το κουφέτο που σερβίρεται παραδοσιακά στους γάμους στο νησί!

Γάμος στη Σαντορίνη Calm Collection

Γάμος στη Σαντορίνη Calm Collection

"Katsaboo Restaurant"

Τα δύο συγκροτήματα της "Calm Collection" απλώνονται σε όμορφους χώρους με μοντέρνες ανέσεις, πισίνες για στιγμές χαλάρωσης ή για ένα ξεχωριστό πάρτι γάμου και σουίτες για απόλυτη χαλάρωση και ιδιωτικότητα. Η γαστρονομία της Σαντορίνης είναι από μόνη της ένα μεγάλο κεφάλαιο και η οικογένεια της "Calm Collection" το τιμά δεόντως στο "Katsaboo Restaurant" με αυθεντική σαντορινιά κουζίνα με μοντέρνες επιρροές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον πλάι στην πισίνα του "San Marino Suites". Στο εστιατόριο γίνονται και οι εντυπωσιακές δεξιώσεις γάμων και συναυλιών. 

Calm Collection Σαντορίνη, εστιατόριο Katsaboo στο ξενοδοχείο με σουίτες, βίλες για γάμο

Calm Collection Σαντορίνη, εστιατόριο Katsaboo στοξενοδοχείο με σουίτες, βίλες για γάμο

Το νέο όραμα της "Calm Collection"

Πλέον, στα χέρια της νέας γενιά και με τον γιο τους Γιώργο Κατσίπη στο τιμόνι, η οικογενειακή επιχείρηση εκσυγχρονίζεται και μεγαλώνει διαρκώς ακολουθώντας τις καινοτομίες και τις τάσεις της εποχής και έχοντας ανεβάσει τον πήχη στις πολυτελείς διακοπές στη Σαντορίνη. Ο ιδρυτής της "Calm Collection" Γιώργος Κατσίπης ανέβασε την παράδοση της οικογένειας στην αυθεντική Σαντορινιά φιλοξενία σε υψηλότερο επίπεδο. 

Calm Collection, Γάμος στη Σαντορίνη, Γιώργος Κατσίπης, ξενοδόχος
Γιώργος Κατσίπης

Ο ιδρυτής της "Calm Collection" Γιώργος Κατσίπης ανέδειξε την Σαντορινιά φιλοξενία σε υψηλότερο επίπεδο μέσα από την οικογενειακή του επιχείρηση και διέδωσε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου του παγκοσμίως με πολλές διακρίσεις στον τομέα της φιλοξενίας. Αποτελεί υπόδειγμα για την Ελληνική φιλοξενία της χώρας μας, γεγονός που τον κάνει μοναδικο μέχρι σήμερα.

Φηρά, Σαντορίνη,  2286022575
info@calmcollection.gr
calmcollection.gr/el
FB: CalmCollectionGreece
IG: calmcollectiongreece
IG: katsaboosantorini
FB: katsaboosantorini

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.

Το "Amyth Super Paradise" υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη φετινή τουριστική σεζόν

Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο "Amyth" στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.