Το "Krinos Suites Hotel" μάς υποδέχεται στην αρχοντική Άνδρο

Ένα ατμοσφαιρικό boutique hotel, με θέα το Αιγαίο, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του 1860 στο ειδυλλιακό Μπατσί.

'Krinos Suites Hotel'

Ο Σεπτέμβριος ταιριάζει στην 'Άνδρο. Κοντινή, γραφική, με ωραία φύση και πολλές ιδέες για διαφορετικές δραστηριότητες, πέρα από τις βουτιές στις χαλαρωτικές παραλίες της, και την πλούσια γαστρονομία, είναι το ιδανικό νησί για κοντινές αποδράσεις όσο πιο Κυκλαδίτικες γίνεται. Το "Krinos Suites Hotel" μας… ξεκλειδώνει το ομορφότερο πρόσωπο του νησιού συνδυάζοντας ξεχωριστή ιστορία, αυθεντικότητα, μοντέρνο πνεύμα και ζεστή φιλοξενία.

Μέσα στον παραδοσιακό οικισμό στο Μπατσί, 20 μέτρα από την όμορφη παραλία και σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τα καλά ελληνικά εστιατόρια και τα κοσμοπολίτικα μπαρ της περιοχής, το εμβληματικό κτίριο του 19ου αιώνα, μεταμορφώθηκε από εργαστήριο σηροτροφίας σε ξενοδοχείο ήδη από τον 20ο αιώνα έχοντας γράψει ιστορία και φιλοξενήσει διάσημους ανθρώπους του πνεύματος, καλλιτέχνες και λάτρεις της ομορφιάς του Αιγαίου από όλο τον κόσμο.

Πλέον, το υπέροχα ανακαινισμένο κτίριο του 1860 με τις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία σε 9 αυτόνομες σουίτες, όλες με θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Με διαφορετικές διαστάσεις και διαμόρφωση ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών, σε κερδίζουν όλες με τις χαλαρωτικές γήινες αποχρώσεις που εναρμονίζονται με τους χρωματικούς συνδυασμούς της φύσης και του τοπίου του νησιού. Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, με τα αποκλειστικά σχεδιασμένα για το ξενοδοχείο έπιπλα και τα κρεβάτια Coco-mat, συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Τα ποιοτικά λευκά είδη, τα ιδιαίτερα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, τα φυσικά προϊόντα περιποίησης - επιλεγμένα όλα με την απόλυτη προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών – θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί καλεσμένοι.

Τα ξύλινα ποδήλατα της Coco-mat σας περιμένουν να απολαύσετε τη βόλτα σας, ενώ το πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό με θέα στο απέραντο γαλάζιο και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, εγγυώνται τον ιδανικό προορισμό για να κάνετε detox από την καθημερινότητα και να υποδεχθείτε ανανεωμένοι τη νέα σεζόν.

Μπατσί, Άνδρος, 2282042038, 6932442154
www.krinoshotel.comcontact@krinoshotel.com
Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.