Το "Athina Luxury Suites" στη Σαντορίνη είναι ό,τι πρέπει για Σεπτεμβριάτικες αποδράσεις με πολυτέλεια

Εικοσιπέντε πολυτελείς σουίτες και το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "Esperisma" αποτελούν την ιδανική αφορμή για παράταση διακοπών.

'Athina Luxury Suites'

Μια μικρή πολυτέλεια που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας, η διαμονή σε μια από τις ξεχωριστές σουίτες του "Athina Luxury Suites" με την Καλντέρα όλη δική σας από τη βεράντα σας, είναι ό,τι καλύτερο για να παρατείνετε την αίσθηση του καλοκαιριού και να επιστρέψετε γεμάτοι εμπειρίες και χαλαρή διάθεση.

Φωλιασμένες σε μια ήσυχη, γραφική γειτονιά, κέντρο-απόκεντρο, με εύκολη πρόσβαση στην κοσμοπολίτικη ζωή των Φηρών, οι "Athina Luxury Suites" θα σας χαρίσουν απλόχερα ιδιωτικότητα και ηρεμία. Πλήρως ανακαινισμένο το 2020 και το 2022, το boutique αυτό ξενοδοχείο συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική και επίπλωση υψηλής ποιότητας, σε μια νέα εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής, με τις υπηρεσίες και ανέσεις υψηλής κλάσης.

Κάθε σουίτα έχει το δικό της μοναδικό στιλ, μοιράζονται όμως όλες την ίδια προσοχή στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και, βέβαια, την εξαιρετική θέα στο ηφαίστειο, το Αιγαίο Πέλαγος και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης. Θολωτά υπόσκαφα συναντούν τις σύγχρονες design πινελιές με άλλοτε πιο μοντέρνες και άλλοτε πιο ρομαντικές νότες, ενώ δεν λείπουν και οι σουίτες με το δικό τους εξωτερικό τζακούζι.

Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και οι ξεχωριστές tailor-made εμπειρίες, όπως ένα πριβέ ατμοσφαιρικό δείπνο με κεριά στο μπαλκόνι σας, κάνει και τη διαμονή στις 25 σουίτες το ιδανικό αγχολυτικό για το Σεπτέμβριο.

Σε μια προνομιακή θέση, το εστιατόριο "Esperisma" συνδυάζει την εκπληκτική θέα με τις ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις με μοντέρνο μεσογειακό και ελληνικό χρώμα και φρέσκα τοπικά υλικά και τον executive chef Θωμά Τενεκετζή. Πιάτα όπως η σπανακόπιτα με γκερεμέζι και βινεγκρέτ Vinsanto, η τσιπούρα με άγρια χόρτα και σος λεμονιού, το παστίτσιο με ζυμαρικά paccheri, ραγού μοσχαριού, κρέμα πεκορίνο και σάλτσα μπεσαμέλ αλλά και οι μοντέρνες εκδοχές της πορτοκαλόπιτας και του μωσαϊκού ανασύρουν γευστικές μνήμες με σύγχρονη ματιά και απογειώνουν τον ουρανίσκο.
Ακόμη το σκέφτεστε;

Φηρά, Σαντορίνη, 2286024910
athinasuites.com
Facebook, Twitter, Instagram, Youtube

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.