"Skiathos Palace": Εκλεκτική φιλοξενία 5 αστέρων

Συμπληρώνοντας φέτος μισό αιώνα λειτουργίας, ένα από τα πιο γνωστά πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, συνεχίζει να προσφέρει διαμονή υψηλής αισθητικής σε μια ολιστική προσέγγιση στην εμπειρίας διαμονής.

Skiathos Palace Hotel Πάσχα Σκιάθος

Με αναβαθμισμένο προφίλ και ανανεωμένες παροχές υποδέχεται φέτος τους επισκέπτες του το "Skiathos Palace", γνωστό για την μακρόχρονη ιστορία του στον χώρο του τουρισμού, την προνομιακή τοποθεσία και το εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας του. Το συγκρότημα διαθέτει 258 δωμάτια και 9 σουίτες που εξασφαλίζουν ευχάριστη και άνετη διαμονή ενώ η πλήρως ανακαινισμένη πτέρυγα του Executive Plus Floor, με σύγχρονες εγκαταστάσεις που αγκαλιάζουν φιλόξενα και προσωποποιημένα τις ανάγκες του εκλεκτικού ταξιδιώτη, είναι η πρόσφατη προσθήκη που αναβαθμίζει το επίπεδο της φιλοξενίας. 

Skiathos Palace
Η παραλία Κουκουναριές
Skiathos Palace
Η παραλία Μάραθα

Χτισμένη αμφιθεατρικά και σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου, η ξενοδοχειακή μονάδα με τους υπέροχους κήπους και θέα τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία μαγική παραλία των Κουκουναριών, που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ομορφότερες της Ευρώπης, συνδυάζει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη χαλαρότητα της θερινής ραστώνης. Οι λάτρεις των καλοκαιρινών σπορ εδώ θα βρείτε σχολές με έμπειρους εκπαιδευτές.  Θαλάσσιο σκι, wind surfing, αλεξίπτωτο θαλάσσης, ποδήλατο θαλάσσης και κανό είναι μερικά μόνο από τα όσα μπορείτε να κάνετε ενώ μπορείτε να εκπαιδευτείτε και στις καταδύσεις. Για ακόμα περισσότερη χαλάρωση, επιλέξτε την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία "Μάραθα", που διαθέτει εξειδικευμένες παροχές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επισκεπτών. Εκεί θα βουτήξετε σε ήσυχα νερά, υπό τους ήχους chill out μουσικής και κάτω από το κατάφυτο πράσινο που φοντάρει την παραλία. Το ξενοδοχείο οργανώνει επίσης εκδρομές όπως το γύρο του νησιού με καραβάκι, επίσκεψη στο θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου ή μια κρουαζιέρα στη γειτονική Σκόπελο, για προσωπικές εξορμήσεις όμως μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή ιδιωτικών ταχύπλοων. 

Skiathos Palace
Απολαύστε το ηλιοβασίλεμα χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα

Μπορείτε βέβαια να χαλαρώσετε εντός, στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο της πισίνας, απολαμβάνοντας από το μπαρ δροσερούς χυμούς, παγωτά και ελαφριά snacks καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Skiathos Palace
Άποψη του εξωτερικού χώρου του κεντρικού εστιατορίου
White View Restaurant
Το "White View Restaurant"

Επειδή όμως αναπόσπαστο κομμάτι ενός πλήρους πακέτου φιλοξενίας είναι η γαστρονομία, το "Skiathos Palace", έθεσε στο κάδρο των προτεραιοτήτων του ένα ακόμη ξεχωριστό κομμάτι της αλυσίδας τουρισμού που δεν είναι άλλο από τα τοπικά προϊόντα. Σε συνεργασία λοιπόν με κορυφαίους παραγωγούς, δημιούργησε ιδιωτικές ετικέτες με τις οποίες συστήνει στους επισκέπτες του ένα εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο και επιλεγμένα κρασιά. Στο roof garden "White View Grill", σ’ ένα υπέροχο μπαλκόνι με ελαιόδεντρα και πανοραμική θέα στον μαγευτικό κόλπο των Κουκουναριών, σας περιμένουν ελληνικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ με ιδιαίτερες BBQ πινελιές από τη μεσογειακή κουζίνα, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά καθώς και μια ενημερωμένη λίστα κρασιών που τα συνοδεύουν. Μπορείτε όμως να επισκεφτείτε και το κεντρικό εστιατόριο, όπου θα δοκιμάσετε τον πλούσιο πρωινό και βραδινό μπουφέ με  ελληνικές και διεθνείς γεύσεις στη σάλα ή δίπλα στην πισίνα.

Skiathos Palace, Παραλία Κουκουναριές, Σκιάθος, 24270 49700 | skiathos-palace.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
04/05/2024

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.