Η νέα CARPISA GO TECH+ φέρνει το βιώσιμο ταξίδι… στο χέρι μας!

Η αναβαθμισμένη εκδοχή της πιο επιτυχημένης σειράς αποσκευών της Carpisa συνδυάζει στιλ και βιωσιμότητα, χαμηλώνοντας το ταξιδιωτικό μας αποτύπωμα με άνεση και αντοχή.

Carpisa Go Tech+

Με τον κόσμο να αλλάζει γύρω μας πιο γρήγορα απ’ όσο προλαβαίνουμε να αντιληφθούμε, η μείωση του ταξιδιωτικού αποτυπώματος είναι στόχος υψίστης προτεραιότητας για όλους μας. Και παρ' ότι τα μυστικά του βιώσιμου ταξιδιού, δεν είναι απλή υπόθεση να τα ξεκλειδώσουμε, η νέα Carpisa GO TECH+, είναι εδώ για να μας βοηθήσει να κάνουμε το πρώτο βήμα, και μάλιστα με άνεση και στιλ!

Αναβαθμισμένη εκδοχή της πιο επιτυχημένης σειράς αποσκευών της Carpisa, τα νέα τρόλεϊ CARPISA GO TECH+ είναι κατασκευασμένα από 80% βιώσιμα υλικά, και με εσωτερική επένδυση από 100% ανακυκλωμένο υλικό. Έτσι, μειώνουν ριζικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ταξιδιού μας, διατηρώντας την κορυφαίας αντοχής, στιβαρότητας και ευελιξίας ταυτότητά τους ατόφια.

Carpisa Go Tech

Παράλληλα, διαθέσιμες σε 5 μεγέθη (από S Compact μέχρι XL) , οι αποσκευές CARPISA GO TECH+ έρχονται εξοπλισμένες με μια επαναστατική τεχνολογία που αφαιρεί τα ροδάκια της αποσκευής με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, μας δίνουν ακριβώς τον έξτρα χώρο που χρειαζόμαστε για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις προδιαγραφές αποσκευών καμπίνας, ενώ το CARPISA QR-GO®, ένα νέο σύστημα πρόσβασης σε υπηρεσίες όπως η ανάγνωση της κάρτας επιβίβασης, μαζί με το νέο πιστοποιημένο σύστημα κλειδώματος TSA, έρχονται ως έξτρα στο βασικό ατού των νέων GoTech+: τον υπέροχο pop σχεδιασμό τους!

GOTECH+ COVER

Διαθέσιμες σε 2 νέα χρώματα, το φωτεινό φούξια και το έντονο κίτρινο, που προστίθενται στα μαύρο, gunmetal, μπλε και powder pink της σειράς, κάνουν τα ταξίδια μας στον κόσμο, να είναι και ταξίδια… στο στιλ!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.