Η "Mykonos Oil Tasting" δημιουργεί πρεσβευτές ελληνικού ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο

Η Αννίτα Ζάχου δημιούργησε ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας, που σκοπό έχει να χαρίσει στους επισκέπτες του πιο διάσημου νησιού της Ελλάδας μια εμπειρία συνδεδεμένη με τον εθνικό μας θησαυρό: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Mykonos Oil Tasting

Πάθος, αγάπη για το ελαιόλαδο, τεχνογνωσία, υψηλή αισθητική, όραμα και καινοτομία είναι τα βασικά συστατικά που οδήγησαν την Αννίτα Ζάχου στη δημιουργία της "Mykonos Oil Tasting". Σε έναν τόπο που δεν φημίζεται για την παραγωγή ελαιολάδου, η Αννίτα δημιούργησε ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας, που σκοπό έχει να χαρίσει στους επισκέπτες του πιο διάσημου νησιού της Ελλάδας μια εμπειρία συνδεδεμένη με τον εθνικό μας θησαυρό: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Σκοπός της είναι να μάθει τους επισκέπτες από το εξωτερικό να δοκιμάζουν το ελαιόλαδο, να κατανοούν τι εστί ποιότητα, να ανακαλύψουν ποικιλίες από όλη τη χώρα, να μάθουν να το χρησιμοποιούν στη γαστρονομία, να το ερωτευτούν και εντέλει να γίνουν πρεσβευτές του σε όλο τον κόσμο.

Mykonos Oil Tasting
©Stefanos Addimando

Ως γεωπόνος, εμπειρογνώμων δοκιμάστρια παρθένων ελαιολάδων από το Πανεπιστήμιο της "Jaen", σύμβουλος παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας ελαιολάδου και δημιουργός του πρώτου podcast για το ελαιόλαδο, μέσω της "Mykonos Olive Oil Tasting", η Αννίτα διοργανώνει εργαστήρια που διδάσκουν την ιστορία, τον τρόπο παραγωγής, τη σωστή δοκιμή, χρήση και αποθήκευση του ελαιόλαδου, χαρίζοντας στους επισκέπτες της χώρας μας μια αυθεντική εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα, αφού καταφέρνει να αλλάξει μια βασική τους συνήθεια, την ποιότητα ελαιολάδου που καταναλώνουν καθημερινά.

Mykonos Oil Tasting

Μια εμπειρία που κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει από όπου επιθυμεί. Με μεγάλη ευελιξία, η Αννίτα και η ομάδα της πρωτοπορούν, μεταφέροντας τη γευσιγνωσία ελαιολάδου σε ιδιωτικά γιοτ, σε βίλες, εταιρικά και κοινωνικά events, ακόμη και σε παραλίες, καλώντας τους συμμετέχοντες να γνωριστούν με τις καλύτερες εκδοχές του υγρού χρυσού της χώρας και να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, "εγγράφοντας" στον ουρανίσκο τους τις μοναδικές γευστικές του αρετές. Έτσι, οι επισκέπτες της Μυκόνου γνωρίζονται με έναν υπέροχο γευστικό κόσμο, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία που δίνει στο εθνικό μας προϊόν την αξία που δικαιούται: αυτή της πιο νόστιμης ανάμνησης Ελλάδας.

Mykonos Oil Tasting

mykonosoliveoiltasting.comhttps://pod.gr/elaias-elaion/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Ελλάδα στη διεθνή κορυφή για τα πιο όμορφα τοπία στον κόσμο

Μπορεί η Ελλάδα να συναγωνιστεί τις πιο γραφικές χώρες του πλανήτη; Η απάντηση στη νέα έρευνα του DiscoverCars.com.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/06/2025

"Πήγα διακοπές στην Αλβανία και ανακάλυψα τον παράδεισο"

Η Αλβανική Ριβιέρα, διάσημη πλέον στο TikTok ως οι "Μαλδίβες της Ευρώπης", προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, όμως η τουριστική άνθηση φέρνει μαζί της και σοβαρούς προβληματισμούς για το μέλλον της περιοχής.

Ventus di Milo: Το απόγειο της φιλοξενίας για ένα υπέροχο καλοκαίρι

Διακοπές στη Μήλο σε συνδυασμό με μια απόδραση στο The Windmill στην Κίμωλο: το καλύτερο πλάνο διακοπών που τώρα ξέρεις σε ποια καταλύματα θα το ζήσεις!

Parklane resort & spa Limassol: Διαμονή υψηλών προδιαγραφών με γεύση πολλών αστέρων

Με φόντο τη μαγευτική ακτογραμμή της Λεμεσού, το "Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa" επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας.

Το πρώτο παραθαλάσσιο θέρετρο της JW Marriott στη Μεσόγειο μόλις άνοιξε στην Κρήτη

Διαχρονικό και σύγχρονο, με τον Μανώλη Παπουτσάκη στα της γεύσης και το Line στην μπάρα του.

Diamond Deluxe Hotel: Εμπειρία που δεν μετριέται με αστέρια

Tο Diamond Deluxe Hotel στην Κω επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας για ενήλικες

Zagori Mountain Running 2025: Εσύ θα τρέξεις στο Ζαγόρι φέτος;

Το Ζαγόρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μία από τις πιο ξεχωριστές αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις του καλοκαιριού.