Η "Mykonos Oil Tasting" δημιουργεί πρεσβευτές ελληνικού ελαιολάδου σε όλο τον κόσμο

Η Αννίτα Ζάχου δημιούργησε ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας, που σκοπό έχει να χαρίσει στους επισκέπτες του πιο διάσημου νησιού της Ελλάδας μια εμπειρία συνδεδεμένη με τον εθνικό μας θησαυρό: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Mykonos Oil Tasting

Πάθος, αγάπη για το ελαιόλαδο, τεχνογνωσία, υψηλή αισθητική, όραμα και καινοτομία είναι τα βασικά συστατικά που οδήγησαν την Αννίτα Ζάχου στη δημιουργία της "Mykonos Oil Tasting". Σε έναν τόπο που δεν φημίζεται για την παραγωγή ελαιολάδου, η Αννίτα δημιούργησε ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας, που σκοπό έχει να χαρίσει στους επισκέπτες του πιο διάσημου νησιού της Ελλάδας μια εμπειρία συνδεδεμένη με τον εθνικό μας θησαυρό: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Σκοπός της είναι να μάθει τους επισκέπτες από το εξωτερικό να δοκιμάζουν το ελαιόλαδο, να κατανοούν τι εστί ποιότητα, να ανακαλύψουν ποικιλίες από όλη τη χώρα, να μάθουν να το χρησιμοποιούν στη γαστρονομία, να το ερωτευτούν και εντέλει να γίνουν πρεσβευτές του σε όλο τον κόσμο.

Mykonos Oil Tasting
©Stefanos Addimando

Ως γεωπόνος, εμπειρογνώμων δοκιμάστρια παρθένων ελαιολάδων από το Πανεπιστήμιο της "Jaen", σύμβουλος παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας ελαιολάδου και δημιουργός του πρώτου podcast για το ελαιόλαδο, μέσω της "Mykonos Olive Oil Tasting", η Αννίτα διοργανώνει εργαστήρια που διδάσκουν την ιστορία, τον τρόπο παραγωγής, τη σωστή δοκιμή, χρήση και αποθήκευση του ελαιόλαδου, χαρίζοντας στους επισκέπτες της χώρας μας μια αυθεντική εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα, αφού καταφέρνει να αλλάξει μια βασική τους συνήθεια, την ποιότητα ελαιολάδου που καταναλώνουν καθημερινά.

Mykonos Oil Tasting

Μια εμπειρία που κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει από όπου επιθυμεί. Με μεγάλη ευελιξία, η Αννίτα και η ομάδα της πρωτοπορούν, μεταφέροντας τη γευσιγνωσία ελαιολάδου σε ιδιωτικά γιοτ, σε βίλες, εταιρικά και κοινωνικά events, ακόμη και σε παραλίες, καλώντας τους συμμετέχοντες να γνωριστούν με τις καλύτερες εκδοχές του υγρού χρυσού της χώρας και να μάθουν πώς να αναγνωρίζουν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, "εγγράφοντας" στον ουρανίσκο τους τις μοναδικές γευστικές του αρετές. Έτσι, οι επισκέπτες της Μυκόνου γνωρίζονται με έναν υπέροχο γευστικό κόσμο, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία που δίνει στο εθνικό μας προϊόν την αξία που δικαιούται: αυτή της πιο νόστιμης ανάμνησης Ελλάδας.

Mykonos Oil Tasting

mykonosoliveoiltasting.comhttps://pod.gr/elaias-elaion/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμου και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
03/05/2024

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.

"Pearl Island Chios Hotel & Spa": Η Χίος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο του νησιού

Το νέο ξενοδοχείο προσφέρει ένα χώρο χαλάρωσης, ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για την διοργάνωση events, γαμήλιων δεξιώσεων και συνεδρίων.