Isla Brown Corinthia: Η προσιτή πολυτέλεια που αλλάζει τα Σαββατοκύριακά μας

Σε 50 λεπτά από την Αθήνα, το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα, στους Αγίους Θεοδώρους, προσφέρει μία γεμάτη εμπειρία, σε ένα πανέμορφο σκηνικό.

Isla Brown Corinthia

Μπορεί οι κοντινοί στην Αθήνα προορισμοί να είναι ιδανικοί για γρήγορες εξορμήσεις, όμως η αλήθεια είναι ότι όσα όμορφα μέρη και αν υπάρχουν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, συνήθως δεν τυγχάνουν της απαραίτητης προσοχής μας ή ακόμη και του σεβασμού μας. 

Το Isla Brown Corinthia ήρθε για να αλλάξει τα Σαββατοκύριακά μας, αλλά και την εικόνα που έχουμε για τα μέρη που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα. Σε 50 λεπτά από την Αθήνα, το πρώτο πεντάστερο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα, στους Αγίους Θεοδώρους, προσφέρει μία γεμάτη εμπειρία, σε ένα πανέμορφο σκηνικό. 

Isla Brown Corinthia

Φτάνοντας, σε λιγότερο από μία ώρα, το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνει ο επισκέπτης είναι ότι το resort δεν βραβεύτηκε τυχαία με το IDA Design 2022. Η υψηλή του αισθητική, που υπογράφει η Elastic Architects, σε κερδίζει αμέσως. Η βραβευμένη αρχιτεκτονική ομάδα αποκατέστησε το προϋπάρχον κτήριο και του έδωσε νέα ζωή, παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία του τόπου, το υδάτινο και το γήινο στοιχείο. Μία σειρά από τεράστιες καμπυλωτές επιφάνειες στην εξωτερική πλευρά θυμίζουν τα βότσαλα της παραλίας που αστράφτουν κάτω από το λαμπερό ελληνικό φως, ενώ η χρωματική παλέτα του εσωτερικού του παραπέμπει στο τοπικό ηφαίστειο (Σουσάκι) που υπήρχε στην περιοχή πριν εκατομμύρια χρόνια.

Isla Brown Corinthia

Όσοι είχαν την τύχη να επισκεφθούν το εμβληματικό ξενοδοχείο "Χανικιάν" που έζησε μεγάλες δόξες κυρίως τη δεκαετία του ’70 αλλά και του ’80, θα νομίζουν, επισκεπτόμενοι το Isla Brown Corinthia, ότι κάνουν ταξίδι στο χρόνο. Η φιλοσοφία του ξεκινάει από τη γη με τη βοτσαλωτή παραλία που βρίσκεται μπροστά του και φτάνει ως τον ουρανό με την εντυπωσιακή ταράτσα των 550 τ.μ. που μοιάζει να αιωρείται. 

Isla Brown Corinthia

Η ομάδα των Brown Hotels έχει επιμεληθεί μια σειρά από εμπειρίες που αποπνέουν χαλάρωση, ποιότητα και διακριτικότητα για οικογένειες και ζευγάρια. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, πισίνες, χώροι αναψυχής, γυμναστήριο, μπαρ κάτω από τον έναστρο ουρανό, παιδικό πάρκο και διασκέδαση με watersports με την υπογραφή της Blue Stories.

Isla Brown Corinthia

Τα πάντα, από τα δωμάτια μέχρι τα θαλάσσια παιχνίδια είναι προσεγμένα έως την παραμικρή λεπτομέρεια. Το γυμναστήριο, για παράδειγμα, είναι φτιαγμένο σε τέτοιο σημείο που δίνει τη δυνατότητα σε όσους το χρησιμοποιούν να γυμνάζονται με θέα τη θάλασσα. Μέχρι και παραδοσιακό ταβερνάκι πάνω στην παραλία ολοκληρώνει τη νησιωτική εμπειρία.

Isla Brown Corinthia

Όσο για το κόστος, ισχύουν ειδικές τιμές για κρατήσεις όλο το χρόνο και προσφορές για πολλές διανυκτερεύσεις. Συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο κάθε 3η διανυκτέρευση είναι δώρο. Η προσφορά ισχύει για πραγματοποίηση κρατήσεων έως και 31/5 για διαμονές έως και τον Ιούνιο.

Isla Brown Corinthia

Επιπλέον, το Isla Brown Corinthia αποτελεί και έναν προνομιακό προορισμό για συνέδρια, με χώρο 550 τ.μ. που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους επιχειρηματική και κοινωνική εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.