Gamila Rocks Adventure Resort

Τα Ζαγοροχώρια είναι από τους πιο αγαπημένους και συχνούς προορισμούς του φθινοπώρου και όχι άδικα μιας και κερδίζουν μονομιάς τον επισκέπτη με την αυθεντικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέουν.

Gamila Rocks Adventure Resort

Τα Ζαγοροχώρια είναι από τους πιο αγαπημένους και συχνούς προορισμούς του φθινοπώρου και όχι άδικα μιας και κερδίζουν μονομιάς τον επισκέπτη με την αυθεντικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέουν.

Gamila Rocks Adventure Resort - εικόνα 1

Σκαρφαλωμένος στην Αρίστη, το ορεινό καταπράσινο κεφαλοχώρι στο δυτικό Ζαγόρι, ο πετρόχτιστος ξενώνας Gamila Rocks είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια χαλαρή διαμονή με όλες τις ανέσεις αλλά και για τους πιο περιπετειώδεις που θέλουν να απολαύσουν off road διαδρομές και περιηγήσεις στο κατάφυτο Πάπιγκο, το φαράγγι του Βίκου και στη μαγευτική Δρακολίμνη.

Gamila Rocks Adventure Resort - εικόνα 2

Αν και εξωτερικά μοιάζει σαν άλλο ένα ξενοδοχείο με παραδοσιακό ηπειρωτικό χρώμα, με το που περνάς τις πόρτες του νιώθεις λες και βρέθηκες σε κομψό, country style, αγγλικό αρχοντικό. Στην κοινόχρηστη σάλα κυρίαρχει το ξύλο, ενώ το χώρο "γλυκαίνει" το όμορφο τζάκι, τα χαλιά και ο διακριτικός φωτισμός. Τα 11 δωμάτιά του είναι μη καπνιστών, ευρύχωρα, σε γήινους χρωματισμούς και εξοπλισμένα με τηλεόραση πλάσμα και mini bar. Τα βράδια μπορείτε να τα περάσετε με την παρέα σας στο wine bar του ξενώνα δοκιμάζοντας διάφορες ετικέτες κρασιών και παίζοντας μπιλιάρδο, ενώ ξυπνώντας σας περιμένει πλούσιος πρωϊνός μπουφές. Σημειωστε πως ο ξενώνας διαθέτει γυμναστήριο, εξωτερικό θερμαινόμενο υδρομασάζ αλλά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο γεμάτο παιχνίδια για τα παιδιά σας.

Όσοι ψάχνετε αυτές τις μέρες ευκαιρία για city break, σημειώστε πως εάν κλείσετε δωμάτιο στο Gamila Rocks για δύο διανυκτερεύσεις θα έχετε και μια τρίτη νύχτα δωρεάν, ενώ αν έχετε περισσότερες μέρες διαθέσιμες μπορείτε να μείνετε έξι νύχτες και να πληρώσετε μόνο για τέσσερις. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Ιnfo

Gamila Rocks Adventure Resort, Αρίστη, Ζαγόρι, τηλ. 26530 41070, 6955693721, fax. 26530 41080, http://www.gamilarocks.com/, e-mail: welcome@gamilarocks.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.