Ιδέες για τα ταξίδια της 28ης Οκτωβρίου

Μια χαρά κάθεται φέτος η αργία, κολλάς μία ημέρα άδεια (ή και περισσότερες) και κάνεις μίνι διακοπές. Να κάποιες ιδέες για κοντινά αλλά και πιο μακρινά ταξίδια που είναι ευκαιρία να κάνεις τώρα!

Ιδέες για τα ταξίδια της 28ης Οκτωβρίου

Μια χαρά κάθεται φέτος η αργία, κολλάς μία ημέρα άδεια (ή και περισσότερες) και κάνεις μίνι διακοπές. Να κάποιες ιδέες για κοντινά αλλά και πιο μακρινά ταξίδια που είναι ευκαιρία να κάνεις τώρα!

Seleni Suites Πολυτέλεια στην Αρκαδία

Ιδέες για τα ταξίδια της 28ης Οκτωβρίου - εικόνα 1

Να αράξουμε στο ντιζαϊνάτο μπαρ, να το ρίξουμε στη γυμναστική ή να βγούμε για πεζοπορίες στο φαράγγι του Λούσιου και στα χωριά; Στα πόδια του Μαινάλου, με θέα στο ελατόδασος, το πολυτελές «Seleni Suites Hotel» προσφέρει σούπερ βάση για χαλάρωση: υπεράνετες σουίτες και διαμερίσματα, με φουλ παροχές. Την 28η/10 μάλιστα προσφέρουν 30% έκπτωση στις τέσσερις διανυκτερεύσεις και 20% στις τρεις.

2795031750, www.selenisuites.com. Τιμή: € 552 το δωμάτιο (με πρωινό) για τρεις νύχτες και € 619 για τέσσερις.

Πήλιο σε φόντο… Πράσινο-Γαλάζιο

Ιδέες για τα ταξίδια της 28ης Οκτωβρίου - εικόνα 2

Σαν να πρωταγωνιστείς σε πίνακα ζωγραφικής νιώθεις στο βουνό των Κενταύρων αυτήν την εποχή. Πόσο μάλλον αν μείνεις στο «Πράσινο-Γαλάζιο», έναν ξενώνα που μόλις άνοιξε πάνω από το Μούρεσι και συνδυάζει την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη διακόσμηση. Τα 12 δωμάτια έχουν θέα στο πέλαγος, είναι ντυμένα με εξοπλισμό Cocomat και διαθέτουν τζάκι, κουζινάκι και μπάνιο με στήλη υδρομασάζ και αναλώσιμα της εταιρείας Κορρές.

2426049987, www.prasino-galazio.gr, € 100 με πρωινό.

Βαρκελώνη Για νέους κάθε ηλικίας

Ιδέες για τα ταξίδια της 28ης Οκτωβρίου - εικόνα 3

Κλασικές αγαπημένες οι βόλτες στη μεσαιωνική γειτονιά, στη Ράμπλας και την παραλιακή αλλά και η περιήγηση στα βήματα του Γκαουντί. Το εξειδικευμένο στην Ισπανία τουριστικό γραφείο Kavaliero Viajes, όμως, μπορεί να εμπλουτίσει το ταξίδι και με ημερήσιες εκδρομές στο οινοποιείο Τόρες, στη Χιρόνα και το Φιγκέρες, όπου βρίσκεται το σπίτι-μουσείο του Νταλί.

2103248448, www.kavaliero-viajes.com. Τιμή: € 445 συν € 110 για φόρους αεροδρομίου (διαμονή σε 4* κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό και μία ξενάγηση πόλης).

Κάιρο - Αλεξάνδρεια Από τους Φαραώ στα σουκ

Ιδέες για τα ταξίδια της 28ης Οκτωβρίου - εικόνα 4

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να περιηγηθείτε στις αρχαιότητες της Γκίζας, κι εννοείται ότι στο πρόγραμμα του Marathon Travel –που ξέρει καλά την περιοχή– περιλαμβάνονται επισκέψεις στο παζάρι, στην Αλεξάνδρεια, αλλά κι ελεύθερος χρόνος για να σουλατσάρετε με το ρυθμό σας.

2103818069, www.marathontravel.gr. Αναχωρήσεις: 27 και 28/10. Διάρκεια: 4 ή 5 ημέρες. Τιμή: από € 410 με πρωινό καθημερινά και δύο γεύματα (η τιμή δεν περιλαμβάνει τη βίζα, φιλοδωρήματα και φόρους αεροδρομίων).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.