Check in Bali

Η Κατερίνα Κατώπη γυρίζει την πλάτη στο Αιγαίο για να κάνει check in στα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία του δημοφιλέστερου εξωτικού προορισμού στον Ινδικό.

Check in Bali

Η Κατερίνα Κατώπη γυρίζει την πλάτη στο Αιγαίο για να κάνει check in στα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία του δημοφιλέστερου εξωτικού προορισμού στον Ινδικό.

GLAMOROUS

Check in Bali - εικόνα 1
  • BULGARI HOTEL Τοποθεσία

    Στη χερσόνησο του Bukit, κτισμένο αμφιθεατρικά στον επικλινή βράχο, με θέα στον ωκεανό

    Ατμόσφαιρα

    Λίγο Μιλάνο, λίγο Bali, ένα πολύ αρμονικό mix & match, που όμως "δουλεύει". Σοφιστικέ, cool, σικάτο, είναι σίγουρα το μέρος για να δεις και να σε δούνε.

    Δωμάτια

    Σκούρα και ατμοσφαιρικά, με εξαιρετικά στρώματα ύπνου που δε θέλεις να σηκωθείς, ιδιωτικές πισίνες και μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Στα μείον ότι δεν υπάρχει απόλυτη ιδιωτικότητα.

    Ποιοι πηγαίνουν

    Αν υπάρχει ένα μέρος για να δείτε σταρ στο νησί, είναι αυτό: Fashionistas, μοντέλα, movie stars, τραγουδιστές, Ιάπωνες τουρίστες γίνονται ένα. Όταν ήμουν εκεί, δίπλα μου έμενε η Kylie Minogue.

    Εστιατόρια

    Αδιαμφισβήτητα το καλύτερο ιταλικό εστιατόριο στην Ασία, και ίσως από τα καλύτερα διεθνώς. Το μενού degustation αξίζει, όπως και η ακριβή (λόγω φορολογίας) λίστα κρασιών. Αν δε μένετε εδώ, ελάτε επί τούτου.

    Highlights

    Το τελεφερίκ που σέρνεται στον γκρεμό και καταλήγει στην απόλυτα πριβέ ιδιωτική παραλία, αλλά και το άψογο foot massage στο spa με αναφορές στην αρχαία Ινδονησία

    Info

    www.bulgarihotels.com. Από $750 τα δωμάτια με πισίνα. Από $1.200 οι βίλες των δύο υπνοδωματίων γύρω από την ιδιωτική πισίνα.

    DESIGN

    Check in Bali - εικόνα 2

  • ALILA VILLAS ULUWATU

    Τοποθεσία

    Στην κυριολεξία κρεμασμένο σε ένα plateau πάνω στους ασβεστολιθικούς όγκους της χερσονήσου του Bukit, με θέα στον μανιασμένο ωκεανό το τέλειο background music.

    Ατμόσφαιρα

    Cool modern chic lounge: Ατελείωτοι ανοικτοί χώροι, με μοντέρνες πινελιές και άψογο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η θέα και το λευκό είναι οι πρωταγωνιστές.

    Δωμάτια

    Ευάερα και ευήλια έχουν όλα το wow factor λόγω θέας και έξυπνου σχεδιασμού, με το 409 να κρατάει τα σκήπτρα, με την πανοραμική του θέα, τη δική του πισίνα και μπάτλερ.

    Ποιοι πηγαίνουν

    Οι σύγχρονοι urbanites, που θέλουν ό,τι πιο φρέσκο, cool και μοντέρνο. Όσοι επιθυμούν ιδιωτικότητα αλλά και λίγο buzz

    Εστιατόρια

    To ινδονησιακό κοινοβιακό εστιατόριο είναι το die for, και το finger food εκεί στο ηλιοβασίλεμα με ποτάκια στο top 10 του Μπαλί

    Highlights

    Οι "καμπάνες", που στην κυριολεξία κρέμονται στον γκρεμό με θέα το πέλαγος, και το spa (και τα προϊόντα του), ιδίως δε οι θεραπείες για την κεφαλή

    Info

    www.alilahotels.com. Από $450. (Το δωμάτιο 409 κοστίζει $700).

    EXCLUSIVE

    Check in Bali - εικόνα 3

  • AMANDARI / AMANKILA Τοποθεσία

    Το Amandari κρεμασμένο πάνω από τον κατάφυτο ποταμό Ayung στο μεθυστικό (ορεινό) Ubud, και το Amankila στο ανατολικό Μπαλί, εκεί που σπάει το κύμα κοντά στο χωριουδάκι Manggis

    Ατμόσφαιρα

    Το Μπαλί όπως θα θέλαμε όλοι να το φανταστούμε, καθώς κυριαρχούν τα τοπικά στοιχεία αλλά σε μοντέρνα απόδοση. Απίθανο touch, τα κοριτσάκια ντυμένα με παραδοσιακές στολές που μαθαίνουν στους guests τοπικούς χορούς

    Δωμάτια

    H επιτομή του understated elegance, άνετα, λουξ αλλά απλά, δίνουν την αίσθηση του σπιτιού που τα έχει όλα. Το δωρεάν wi fi είναι σούπερ

    Ποιοι πηγαίνουν

    Οι λάτρεις του άψογου σέρβις και της μοναδικής εμπειρίας, οι σούπερ σικάτοι ευκατάστατοι, που δεν τους νοιάζει να το δείξουν. Οι Amanjunkies

    Εστιατόρια

    Τοπικές και διεθνείς γεύσεις απλές και χωρίς εξάρσεις, άριστα εκτελεσμένες. Πεντανόστιμοι mixed χυμοί

    Highlights

    Οι customized "εμπειρίες": βόλτες και σεμινάρια από τους γνωστότερους ειδήμονες της καλλιτεχνικής κοινότητας του Ubud, συμμετοχή σε τοπικές θρησκευτικές εορτές και τσάι στα σπίτια των ντόπιων

    Info

    www.amanresorts.com. Από $800 τα δωμάτια και στα δύο ξενοδοχεία (διώροφες σουίτες στο Amandari και σουίτες με πισίνα στο Amankila)

    ZEN

    Check in Bali - εικόνα 4

  • COMO SHAMBHALA

    Τοποθεσία

    Χαμένο στο ορεινό Ubud, στις παρυφές του ποταμού Ayung είναι ένα με το περιβάλλον, κτισμένο με απόλυτα οικολογικό σχεδιασμό.

    Ατμόσφαιρα

    Cool, ζεν, χαλαρή, σε πλήρη και απόλυτο εναρμονισμό με τη φύση, ακροβατώντας ανάμεσα στους κοκκοφοίνικες.

    Δωμάτια

    Ατμοσφαιρικά και ονειρικά, κρεβάτια με ουρανό, που ανοίγουν στο τροπικό δάσος. Οι terrace suites διακρίνονται για τη θέα και την αρχιτεκτονική τους.

    Ποιοι πηγαίνουν

    Όσοι επιθυμούν μια deluxe ολιστική εμπειρία, γεμάτη γιόγκα, spa, φυσική διατροφή και χαλάρωση. Total detox-holics.

    Εστιατόρια

    Ασιατική κουζίνα στο open kitchen Glow, και δυτικές γεύσεις αλλά και menu φτιαγμένα με ολόφρεσκα ντόπια υλικά αποκλειστικά για όσους ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα.

    Highlights

    Τα εξωτερικά spa pavilions που κρέμονται πάνω από τον ποταμό και η φυσικά αναβλύζουσα in house ιερή πηγή που την επισκέπτονται καθημερινά οι ντόπιοι!

    Info

    www.comoshambhala.como.bz. Από $300 (τα garden rooms)

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Travel

    Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

    Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

    ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
    25/04/2024

    "Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

    Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

    Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

    Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

    "Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

    Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

    Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

    Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

    Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

    Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

    Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

    Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.