«Alila Villas Uluwatu»

Η spa junkie Κατερίνα Κατώπη απολαμβάνει την τέλεια απόδραση στο ολοκαίνουργιο «Alila Villas Uluwatu», στο μέχρι πρότινος υποτονικό Bukit, τον πιο ανερχόμενο προορισμό στο Μπαλί αυτήν τη στιγμή.

«Alila Villas Uluwatu»

Η spa junkie Κατερίνα Κατώπη απολαμβάνει την τέλεια απόδραση στο ολοκαίνουργιο «Alila Villas Uluwatu», στο μέχρι πρότινος υποτονικό Bukit, τον πιο ανερχόμενο προορισμό στο Μπαλί αυτήν τη στιγμή.

«Alila Villas Uluwatu» - εικόνα 1

Eco-chic spa-ing δίπλα στον Ινδικό ωκεανό, σε υπέροχα δωμάτια για δύο, φτιαγμένα από μπαμπού, ανακυκλωμένο ξύλο, βότσαλα κι έξυπνα λούκια για να μαζεύουν το φυσικό νερό. Βackground –φυσική– μουσική από εξωτικά πουλιά και geckos. Κάθε καμπίνα έχει ψηλά ταβάνια με καζαμπλάνκες, ένα day bed για να βυθιστείς και να απολαύσεις το απόλυτα χαλαρωτικό foot massage πριν από κάθε θεραπεία καθώς και εσωτερικά κι εξωτερικά ντους, τόσο ευρηματικά που ακόμη και οι πιο δύστροποι θα ενθουσιαστούν. Η υπογραφή των Σιγκαπουριανών πολυβραβευμένων αρχιτεκτόνων WOHA είναι σίγουρα πολύ δυνατό χαρτί, όμως αυτό που κάνει το εν λόγω spa τόσο ιδιαίτερο είναι οι mix ’n’ match θεραπείες και τα εκπληκτικά, ολόφρεσκα και φυσικά προϊόντα του. Δοκίμασα μπαλινέζικο μασάζ (€ 62/75΄): οι κόμποι και όλη η κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι πέρασαν με τη μία τόσο λόγω των έμπειρων και καλοζυγισμένων κινήσεων της masseuse μου όσο και λόγω του αιθέριου ελαίου με βάση το χαλαρωτικό lemongrass. Συνδύασα το μασάζ με το Avocado and coconut hair smoothie (€ 59/60΄), ένα ενυδατικό cream bath για τα μαλλιά – το τέλειο αντίδοτο στο στρες! Τα προϊόντα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας είναι επίσης must: το facial cleanser από βανίλια και πραλίνα, το French kiss lip smack (lip balm) και το scrub από κακάο, καρύδα και κόκκους καφέ χαρίζουν μεταξένια απαλότητα. Για τους spa junkies, τέλος, το Full day journey ξεκινά με yoga στην μπαλινέζικη ανατολή και τελειώνει, έπειτα από πολλές θεραπείες, με ποτά και ρεμβασμό στη δύση... www.alilahotels.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.