Πάσχα ενόψει: βρες το ξενοδοχείο σου!

Αρχοντικό στη Σύρο ή family resort στην Κρήτη; Βρισκόμαστε (κιόλας) ένα μήνα πριν από το Πάσχα κι αν δεν έχετε κάνει ήδη κράτηση, πρέπει να οργανωθείτε. Σας προτείνουμε 8 ιδιαίτερα ξενοδοχεία διαφορετικού στιλ.

Πάσχα ενόψει: βρες το ξενοδοχείο σου!

Αρχοντικό στη Σύρο ή family resort στην Κρήτη; Βρισκόμαστε (κιόλας) ένα μήνα πριν από το Πάσχα κι αν δεν έχετε κάνει ήδη κράτηση, πρέπει να οργανωθείτε. Σας προτείνουμε 8 ιδιαίτερα ξενοδοχεία διαφορετικού στιλ.

Πάσχα ενόψει: βρες το ξενοδοχείο σου! - εικόνα 1
Ιλάειρα Mountain Resort

Ιλάειρα Mountain Resort, Ταΰγετος

Ένα γαλήνιο, πολυτελές ξενοδοχείο βουνού, στα 850 μ. υψόμετρο, περικυκλωμένο από έλατα και με άπλετη θέα στον κάμπο της Σπάρτης. Ειδικά για το Σάββατο της Ανάστασης οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου θα «αναστήσουν» στο μικρό βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στον κοντινό οικισμό, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα σουβλίσουν αρνί μετά ζωντανής μουσικής (η χρέωση για τη συμμετοχή θα είναι αυτή ενός κανονικού γεύματος στο εστιατόριο). 2731035515, www.ilaeira-resort.gr, τιμή δικλίνου € 130 (δεν είναι αναγκαίο να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένο αριθμό ημερών).

Hermes Hotel, Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Ακριβώς πάνω στη θάλασσα και με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου, το «Hermes» μας καλεί για γλυκές βραδιές στη λίμνη του Αγίου Νικολάου (ιδιαίτερα γραφική το βράδυ της Μ. Παρασκευής όταν βγαίνουν οι επιτάφιοι) αλλά και για διαδρομές στα ορεινά (οροπέδιο Λασιθίου), στην Ελούντα και στο Βάι. Ειδικά για τις ημέρες του Πάσχα, το ξενοδοχείο προσφέρει εορταστικά πακέτα για 2-3 μέρες προς € 40 το άτομο τη βραδιά, σε δωμάτιο με θέα στη θάλασσα. Αν υπάρχουν παιδιά, το πρώτο (έως 12 χρ.) μένει δωρεάν, ενώ για το δεύτερο υπάρχει 50% έκπτωση. 2841028253, www.mhotels.gr.

Πάσχα ενόψει: βρες το ξενοδοχείο σου! - εικόνα 2
Thalatta Seaside και Club Agia Anna

Thalatta Seaside και Club Agia Anna, Εύβοια

Σε απόσταση 2,5 ωρών από την Αθήνα, στη μεγάλη παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια, το «Τhalatta Seaside Hotel» και το «Club Agia Anna» σας βάζουν σε δίλημμα: ντιζαϊνάτες διακοπές σ’ ένα ξενοδοχείο με elegant διακόσμηση ή νεανική πασχαλινή απόδραση με διαμονή σε yurt (πολύ άνετες σκηνές). Το τετραήμερο πακέτο κοστίζει € 290 το άτομο με ημιδιατροφή και δραστηριότητες (πικνίκ στους καταρράκτες, εκδρομή στον Αϊ-Γιάννη τον Ρώσο για στόλισμα επιτάφιου κ.ά.). «Τhalatta» 2103615844, www.thalattahotel.gr «Club Agia Anna», 2103602202, www.clubagiaanna.gr.

Oceania Club, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Ένα πεντάστερο all inclusive ξενοδοχείο νέας γενιάς αποτελεί εξαιρετική λύση για πασχαλινές διακοπές χαλάρωσης. Αλλά και για τα πρώτα μπάνια· αν όχι στις αμμουδερές παραλίες, τουλάχιστον στη θερμαινόμενη πισίνα του Spa. Ειδικά για τα παιδιά, υπάρχουν διαρρυθμισμένοι παιδότοποι αλλά και 3 clubs για δημιουργική απασχόληση. Το πακέτο των 3 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο με θέα στη θάλασσα κοστίζει κατ’ άτομο € 275. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα… πάντα (τρία γεύματα την ημέρα, σνακ, καθώς και η χρήση της πισίνας, της σάουνας και του χαμάμ). Marios Travel Agency, 2510231423.

Πάσχα ενόψει: βρες το ξενοδοχείο σου! - εικόνα 3
Villa Selena

Erofili Villas, Βλαχάτα Κεφαλονιάς

Έξι κατοικίες αμφιθεατρικά χτισμένες στους πρόποδες του Αίνου, για γιορτές σαν στο πολυτελές εξοχικό σας. Την Ανάσταση μπορείτε να την υποδεχτείτε με βεγγαλικά στην Αγία Μαρίνα στα Βλαχάτα ή, για πιο ήσυχα, στο μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Για το γλέντι της Λαμπρής, αν κλείσετε με παρέα τα περισσότερα σπίτια, σας οργανώνουν γεύμα με ψητό οβελία, εναλλακτικά υπάρχει διαθέσιμο μπάρμπεκιου. Η διαμονή σε διαμέρισμα 2-3 ατόμων κοστίζει € 100 και στη μεζονέτα 4-5 ατόμων € 160, ενώ δεν υπάρχει ελάχιστη υποχρεωτική διάρκεια παραμονής. 2108543435, www.erofilivillas.gr.

Villa Selena, Ερμούπολη Σύρου

Και ορθόδοξο, και καθολικό, το Πάσχα στη Σύρο μας εξιτάρει. Και τι καλύτερο από το να μένεις σε αρχοντικό στα Βαπόρια, δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου; Όλα τα δωμάτια του «Villa Selena» –4 δίκλινα και μία σουίτα– είναι ντυμένα με χειροποίητα έπιπλα, έχοντας έτσι μια ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας, και διαθέτουν σύγχρονες παροχές – π.χ. ασύρματο Internet. Στα συν μετράμε το ιδιωτικό πάρκιν και, φυσικά, το παραδοσιακό πρωινό με βιολογικά προϊόντα, στην ταράτσα με θέα.Υπολογίστε € 170 για το δίκλινο και € 230 για τη σουίτα. 2281086007, www.villaselena.eu.

Πάσχα ενόψει: βρες το ξενοδοχείο σου! - εικόνα 4
Nikopolis Hotel

Istion Club & Spa, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Ένα προνομιακό all inclusive πακέτο για πασχαλινές διακοπές προτείνει το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο. Είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα, με θέα στον Θερμαϊκό αλλά και στον Όλυμπο, και διαθέτει 90 δωμάτια, 37 σουίτες, εστιατόρια, spa και διάφορα facilities. Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή, πλήρη διατροφή από μπουφέ (πρωινό, γεύμα και δείπνο), ποτά στο μπαρ, καφέδες και σνακ καθώς και συμμετοχή στο εορταστικό πασχαλινό πρόγραμμα και κοστίζει € 156 για δίκλινο δωμάτιο και € 228 για τετράκλινο ανά ημέρα. 2373041900, www.istionclub.com.

Nikopolis Hotel, Πυλαία Θεσσαλονίκης

Πιάστε τη Λαμπρή με τον αέρα πολυτέλειας των Small Luxury Hotels πληρώνοντας 2 από τις 3 βραδιές. Το ξενοδοχείο ενδείκνυται για ριλάξ (η χρήση του χαμάμ, της σάουνας, και της εσωτερικής πισίνας περιλαμβάνονται στο πακέτο) όσο και για οικογένειες (για τα παιδιά έως 6 ετών δεν υπάρχει χρέωση, ενώ από 6 ως 12 ετών πληρώνουν μισή τιμή σε διαμονή και γεύματα). Αναστάσιμο δείπνο στο εστιατόριο «Da Vinci» (και παιδικός μπουφές). Τιμή πακέτου: € 330 το superior δίκλινο με πρωινό, αναστάσιμος μπουφές € 37, πασχαλινός μπουφές € 44. 2310401000, www.hotel-nikopolis.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.