Καλάβρυτα

Από τα πιο δημοφιλή winter resorts της Ελλάδας, με ένα παρεΐστικο και fun χιονοδρομικό σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, τα Καλάβρυτα, μετά τις φετινές φωτιές, χρειάζονται -περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά- την υποστήριξή μας. Οι προτάσεις διαμονής ποικίλλουν ανάλογα με το στιλ των διακοπών ή των weekends που αναζητάτε.

Καλάβρυτα

Από τα πιο δημοφιλή winter resorts της Ελλάδας, με ένα παρεΐστικο και fun χιονοδρομικό σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, τα Καλάβρυτα, μετά τις φετινές φωτιές, χρειάζονται -περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά- την υποστήριξή μας. Οι προτάσεις διαμονής ποικίλλουν ανάλογα με το στιλ των διακοπών ή των weekends που αναζητάτε. Αν θέλετε να βρίσκεστε στο κέντρο των γεγονότων και να μην παίρνετε απαραίτητα το αυτοκίνητο για να βγείτε για φαγητό ή ποτό, το "Hotel Helmos" είναι η καλύτερη επιλογή. Ανακαινισμένο πριν από λίγα χρόνια, σε ένα ιστορικό κτίριο, προσφέρει μια αίσθηση ξενοδοχείου πόλης με όλες τις ανέσεις. Δίνει έμφαση και στη γεύση με το εστιατόριό του και συχνά γαστρονομικά events. Για κάτι πιο cosy, σαν στο εξοχικό σας, προτιμήστε τα διαμερίσματα του "Φίνταϋ Suites", σε ένα ύψωμα λίγο έξω από το κέντρο των Καλαβρύτων, με ωραία θέα και οικογενειακή περιποίηση.

"Hotel Helmos" Πλατεία Ελευθερίας 1, 2692029222, www.hotelhelmos.gr

"Φίνταϋ Suites" 2692024552, www.fiday.gr

HOTEL HELMOS

Καλάβρυτα - εικόνα 1

Η θέση: Στο κέντρο των Καλαβρύτων, στην πλατανόφυτη Πλατεία Ελευθερίας. Η υποδοχή: Ξενοδοχειακός επαγγελματισμός σε ένα ιστορικό κτίριο-σήμα κατατεθέν της πόλης. Το βιβλίο επισκεπτών: Ψαγμένοι, gourmet που προτιμούν την αστική φινέτσα από το ρουστίκ. Τα δωμάτια: Είκοσι οκτώ άνετα δωμάτια, με καλό εξοπλισμό και μίνιμαλ σικ διακοσμητικό στιλ. Το πρωινό: Πλούσιο, αμερικανικού τύπου, στην κομψή αίθουσα του εστιατορίου. Highlights: Οι έξι σουίτες στις γραφικές σοφίτες. Τα συχνά θεματικά σαββατοκύριακα, όπως οι Χριστουγεννιάτικες Γλυκές Αλχημείες, με τον Στέλιο Παρλιάρο, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Τιμές από 120 ευρώ

ΞΕΝΩΝΑΣ ΦΙΝΤΑΫ SUITES

Καλάβρυτα - εικόνα 2

Η θέση: Συγκροτήματα διαμερισμάτων σε ύψωμα, με πανοραμική θέα. Η υποδοχή: Οικογενειακή και ζεστή από τις υπεύθυνες του ξενώνα. Το βιβλίο επισκεπτών: Ζευγάρια, παρέες, οικογένειες που θέλουν αυτονομία, χαλάρωση και θαλπωρή. Τα δωμάτια: Δεκατέσσερα άνετα δωμάτια και σουίτες με τζάκι. Ρομαντικές διακοσμητικές πινελιές. Το πρωινό: Σπιτικό, continental, με χειροποίητο touch, όπως το ζυμωτό ψωμί, σε κουκλίστικη σάλα. Highlights: Η πολύ ωραία θέα, η αίσθηση εξοχικού, με τα ξύλα που βρίσκονται έξω από την πόρτα σου να ανανεώνονται καθημερινά. Τιμές από 110 ευρώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
04/05/2024

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.

Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική.