Check in Βαρκελώνη

High-tech hotels για business travellers, luxury διαμονή, γοτθικά παλάτια και low-budget ιδέες για κάθε στιλ στην πιο hot μεσογειακή μητρόπολη.

Check in Βαρκελώνη

High-tech hotels για business travellers, luxury διαμονή, γοτθικά παλάτια και low-budget ιδέες για κάθε στιλ στην πιο hot μεσογειακή μητρόπολη.

Luxury

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 1

Hotel Arts Τοποθεσία: Φουτουριστικός γυάλινος πύργος στην παραλία του Ολυμπιακού Χωριού, σε walking distance από το κέντρο. Ατμόσφαιρα: Πριβέ high-tech πολυτέλεια με art και design νότες και μοναδική θέα. Ποιοι πάνε: VIPs και roomies - το ξενοδοχείο έχει ανελλιπώς μια θέση στις χρυσές λίστες του διεθνούς ταξιδιωτικού Τύπου. Δωμάτια: 482 δωμάτια και σουίτες με εξαιρετικές ανέσεις, Bang & Olufsen οπτικοακουστικά συστήματα, διαμερίσματα με butler service και πριβέ club 4 ορόφων. Εστιατόρια: Γκουρμέ μεσογειακές γεύσεις από το διάστερο σεφ Sergi Arola, σοφιστικέ wine restaurant και πιο casual open-air επιλογές. Highlights: Η πολυτέλεια και η θέα των δωματίων, το σέρβις με τη σφραγίδα της Ritz-Carlton και το καινούργιο Six Senses Spa στον 42ο και 43ο όροφο. Info

Carrer de la Marina, 19-21, +34 93 221 1000, www.hotelartsbarcelona.com Τιμή δίκλινου: από € 412.

Business

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 2

Hesperia Tower Hotel Τοποθεσία: Εντυπωσιακός ουρανοξύστης στo ανερχόμενο οικονομικό κέντρο της L' Hospitalet, κέντρο-απόκεντρο και με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο. Ατμόσφαιρα: Πεντάστερο city και business hotel με συνεδριακό κέντρο 5.000 τ.μ., αθλητικό κέντρο-spa και εκπληκτική θέα στην πόλη. Ποιοι πάνε: Businessmen, αλλά και λάτρεις της αρχιτεκτονικής και του design. Δωμάτια: 280 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια μεταξύ των οποίων και σουίτες διαφόρων τύπων (business, executive κ.ά.). Εστιατόρια: Γκουρμέ με επιμέλεια του διάσημου σεφ Santi Santamaria και πανοραμική θέα, business restaurant και wine restaurant-meeting point του επιχειρηματικού κόσμου. Highlights: Οι παροχές για businessmen, το εξαιρετικό health club & spa, το σέρβις. Info

Gran Via 144, +34 93 503 6052, www.hesperia-tower.com. Τιμή δίκλινου: από € 118,77.

Boutique

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 3

Neri H&R Τοποθεσία: Παλάτι του 18ου αιώνα στη γοτθική γειτονιά του κέντρο της παλιάς πόλης, σε απόσταση αναπνοής από τον καθεδρικό και την πλατεία Sant Jaume. Ατμόσφαιρα: Αντίκες, βαριά υφάσματα, feng-shui νότες και επώνυμο σύγχρονο design σε ένα γοητευτικό πάντρεμα του χθες και του αύριο. Ποιοι πάνε: Design travellers (είναι μέλος των design hotels) και μοδάτοι ταξιδιώτες που ψάχνουν για διευθύνσεις με άποψη. Δωμάτια: 22 δωμάτια και σουίτες με σύγχρονο ύφος, επαρκή εξοπλισμό και "μενού μαξιλαριών". Εστιατόρια: Ατμοσφαιρικό εστιατόριο σε post-μεσαιωνικό σκηνικό και lounge bar. Highlights: Η θέση του -πιο κέντρο δεν γίνεται- και η ζεν relax area στην ταράτσα με το ξύλινο ντεκ. Η δυνατότητα να παραγγείλεις όποιο έπιπλο ή αντικείμενο σου αρέσει. Info

Sant Sever 5, + 800 4912 9054, www.designhotels.com, res@designhotels.com. Τιμή δίκλινου: από € 287.

Low Budget

Check in Βαρκελώνη - εικόνα 4

Hostal Girona Τοποθεσία: Ιστορικό κτίριο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του 1860 σε κεντρικό σημείο, σε walking distance τόσο από την παλιά πόλη όσο και το σύγχρονο κέντρο. Ατμόσφαιρα: Φιλόξενη, "οικογενειακή" πανσιόν με διατηρημένες τις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του παρελθόντος. Ποιοι πάνε: Υποψιασμένοι budget travellers, όχι απαραίτητα back-packers, και λάτρεις της "παραδοσιακής" Βαρκελώνης. Δωμάτια: 20 στάνταρ δωμάτια με λιτή επίπλωση και τα εντελώς απαραίτητα. Καλύτερη επιλογή τα εξωτερικά δίκλινα με μπαλκόνι. Ορισμένα μονόκλινα έχουν κοινό μπάνιο. Εστιατόρια: Δεν διαθέτει. Highlights: Η αρχιτεκτονική του κτιρίου, η θέση του, τα υπέροχα κεραμικά πατώματα, η ρετρό ατμόσφαιρα, η οικογενειακή περιποίηση. Info

24 Calle Girona 1-1, Eixample, +34 93 265 0259, www.hostalgirona.com. Τιμή δίκλινου: από € 50.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.