Sapin Chalet

Με στιλ στο Καϊμάκτσαλαν: ένα boutique ξενοδοχείο που συνδυάζει design και άνεση.

Sapin Chalet

Με στιλ στο Καϊμάκτσαλαν: ένα boutique ξενοδοχείο που συνδυάζει design και άνεση.

Sapin Chalet - εικόνα 1

Ένα νεαρό ζευγάρι επιχειρηματιών από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πίσω απ’ αυτό το boutique hotel... υπερπαραγωγή. Έρχονταν για πολλά χρόνια στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο και τελικά αποφάσισαν να φτιάξουν ένα μικρό, ξεχωριστό ξενοδοχείο για ανθρώπους που λατρεύουν το βουνό και το σκι –πάντα όμως με στιλ! Λεπτομέρειες όπως το ski room δείχνουν ότι οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν καλά τις ανάγκες εκείνων που δεν έρχονται στο βουνό μόνο για κοζερί, αλλά αναζητούν ποιότητα στη διαμονή τους. Ταυτόχρονα, οι δεκάδες παροχές και η high end διακόσμηση υπογραμμίζουν ότι βασική προτεραιότητά τους είναι η πολυτέλεια (Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Πέλλα, 2381031548, www.sapin.gr).

Sapin Chalet - εικόνα 2

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Βαριοί πολυέλαιοι αλλά και περίεργα φωτιστικά δαπέδου με γούνινα καπέλα (!), αυτοκρατορικοί «καναπέδες» που σετάρονται με σκαμπό επενδεδυμένα με κόκκινο γυαλιστερό δέρμα. Το σύνολο πλούσιο, νεο-μπαρόκ θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένο και πολύ σύγχρονο – διότι και η υπερβολή έχει τους κανόνες της.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Δεκαοκτώ δωμάτια, εκ των οποίων δύο family suites σε ύφος «γαλλικής εξοχής»: φίνα βελούδινα ριχτάρια, natural λινές κουρτίνες, ξύλινα έπιπλα με λευκές πατίνες. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων κάποιες φορές είναι απρόσμενοι και τολμηροί (φούξια-ασημί!). Τα δωμάτια που βλέπουν προς το χωριό είναι τα πιο μεγάλα – άρα και τα πιο προνομιακά.

TIPS ΕΥΖΩΙΑΣ

Το πρωινό, με σπιτικές μαρμελάδες και παραδοσιακές λιχουδιές της περιοχής, σερβίρεται στο εστιατόριο, μια ηλιόλουστη αίθουσα που βλέπει στα γύρω βουνά. Στο υπόγειο του ξενώνα έχει δημιουργηθεί ένα μικρός, χαριτωμένος wellness χώρος που περιλαμβάνει γυμναστήριο, jacuzzi, χαμάμ, σάουνα, καθώς κι ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για μασάζ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.