Check-in Cote d’Azur

Κινηματογραφικά palaces στις Κάνες, hip places στο Μονακό, μπουτίκ αγροτόσπιτα... Η γαλλική Ριβιέρα δεν είναι τυχαία top καλοκαιρινός προορισμός.

Check-in Cote d’Azur

Κινηματογραφικά palaces στις Κάνες, hip places στο Μονακό, μπουτίκ αγροτόσπιτα... Η γαλλική Ριβιέρα δεν είναι τυχαία top καλοκαιρινός προορισμός.

Design

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 1

Hi Hotel τοποθεσία: Στο κέντρο της Νίκαιας, σε απόσταση αναπνοής από την Promenade des Anglais και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο. ατμόσφαιρα: Happy, με ιδιαίτερο design από τη Matali Crasset, πρώην συνεργάτιδα του Philippe Starck. ποιοι πάνε: Νεανικό, μοδάτο crowd με οικολογικές ανησυχίες που ψάχνει το νέο πρόσωπο της Ριβιέρας. δωμάτια: Διαφορετικών τύπων, με έξυπνο design και σύγχρονη αισθητική σε έντονα χρώματα ή απόλυτο λευκό. εστιατόρια: Στην ποπ «Cantine Bio» θα απολαύσετε μοντέρνες γεύσεις με βιολογικά προϊόντα. highlights: Η νεανική ατμόσφαιρα και το προχωρημένο design που αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για την Cote d’Azur. info: 3 Avenue de Fleurs, Nice (+33497072626, www.hi-hotel.net). Από € 235.

Boutique

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 2

Cap Estel Hotel τοποθεσία: Έξτρα πλεονεκτική, σε μια πριβέ χερσόνησο ανάμεσα στο Μονακό και τη Νίκαια. ατμόσφαιρα: Πολυτέλεια και ιδιαίτερη γοητεία σε ένα παλάτι του 19ου αιώνα. ποιοι πάνε: Celebrities και λάτρεις των boutique hotels και της πολυτέλειας που συνδυάζεται με exclusive σέρβις. δωμάτια: Διαφορετικού στιλ δωμάτια και σουίτες με μοντέρνο relaxing decor, όλες με μπαλκόνια με υπέροχη θέα. εστιατόρια: Εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας που μοιράζεται σε open air και εσωτερικούς χώρους. highlights: Η τοποθεσία που σε χαλαρώνει. Η ιδιαίτερη κομψότητα – αύρα Ριβιέρας στα καλύτερά της. info: Eze - Bord-de-mer (+3393762929, www.capestel.com). Από € 470.

Palace

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 3

Carlton Inter-Continental Cannes τοποθεσία: Επιβλητικό belle e΄poque κόσμημα, σήμα κατατεθέν της ακτογραμμής των Κανών με δική του παραλία. ατμόσφαιρα: Αριστοκρατική περιποίηση και retro chic ύφος στο απόλυτο μέρος to see and to be seen. ποιοι πάνε: Glamorous και stars. Έχει υπάρξει hot film set – από το «To catch a thief» ως το «French Kiss» με τη Μεγκ Ράιαν. δωμάτια: Σουίτες με butler service και ονόματα γνωστών σταρ ως στάνταρ με πολυτέλεια. εστιατόρια: Γαλλική κουζίνα στην «Brasserie Carlton» και μεσογειακό γκλάμουρ στο «Carlton Beach Restaurant». highlights: Η μοναδική ατμόσφαιρα ενός «ξενοδοχείου ζωής». Οι μπουφέδες με τοπικές γεύσεις στην παραλία. info: 58 La Croisette, (+33493064006, www.ichotelsgroup.com). Από € 235.

Gourmet

Check-in Cote d’Azur - εικόνα 4

Les Mas Candille τοποθεσία: Στην είσοδο του μεσαιωνικού οικισμού Mougins, σε λόφο με υπέροχη θέα στον κόλπο των Κανών (7 χλμ.). ατμόσφαιρα: Exclusive αίσθηση σε ένα αγροτόσπιτο του 18ου αιώνα, αναπαλαιωμένο με φινέτσα. ποιοι πάνε: «Ψαγμένοι» roomies, λάτρεις των gourmet και των boutique hotels – είναι μέλος των Relais & Chateaux. δωμάτια: 39 δωμάτια και 1 σουίτα, όλα ατμοσφαιρικά και πολυτελή και με ωραία θέα στο βουνό. εστιατόρια: Ρομαντική ατμόσφαιρα σε πανέμορφο κήπο και γαλλική γκουρμέ κουζίνα με αστέρι Michelin. highlights: Η απογείωση του μεσογειακού τοπίου. Το σέρβις. Το Shisheido spa. info: Le Mas Candille, Bd Clement Rebuffel, (+33492284343, www.lemascandille.com).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.

Η Modus & Amplio ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ανανεωμένο "Bratsera Hotel"

Το "Bratsera" εισέρχεται σε μία νέα εποχή, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα ιστοσελίδα και ένα καινούριο γαστρονομικό concept με την υπογραφή δύο κορυφαίων Ελλήνων Chef.

Πώς θα είναι φέτος τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη; Σύμφωνα με το "Conde Nast Traveler" όχι και πολύ αισιόδοξα για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή και ο υπερτουρισμός αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε το καλοκαίρι, θέτοντας νέα δεδομένα και ως προς τη βιωσιμότητα.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στη Μακεδονία

Έθιμα με ρίζες πίσω στο χρόνο και φύση στον υπερθετικό.

Το "Eagles Resort" ανανεώνεται με 20 ανασχεδιασμένες σουίτες και συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη

Το πολυτελές καταφύγιο της οικογένειας Τορνιβούκα ξεκινά ένα πρόγραμμα ανασχεδιασμού που θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.