ΝΕW HOTELS

Nέα, ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε εξωτικούς προορισμούς, για να είστε οι πρώτοι που θα κάνετε check in πριν ή μετά τις γιορτές.

ΝΕW HOTELS

Nέα, ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε εξωτικούς προορισμούς, για να είστε οι πρώτοι που θα κάνετε check in πριν ή μετά τις γιορτές.

ΝΕW HOTELS - εικόνα 1

Anantara, Μπαλί

Στην παραλία του Seminyak, περίπου 20 λεπτά από το αεροδρόμιο, με απίστευτη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα αλλά και λιτές (λουξ) γραμμές στο αμιγώς ασιατικό ζεν περιβάλλον (www.bali.anantara.com).

X2, Ταϊλάνδη

Άρτι αφιχθέν, σούπερ μινιμαλιστικό, αλλά γήινο είναι το «X2» στο Koi Buri (www.x2resorts.com). Περιμένουμε και το ξενοδοχείο της ίδιας ντιζαϊνάτης αλυσίδας που ανοίγει τον Ιανουάριο στο Koh Samui.

Evanson Yao Noi, Ταϊλάνδη

Οι λάτρεις των «Six Senses Spa» σημειώστε το νέο resort της αλυσίδας (www.sixsenses.com/hideaway-yaonoi/index.php), χτισμένο πάνω στα σμαραγδένια νερά του κόλπου του Phang Nga (θυμηθείτε τον James Bond), που άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες!

Banyan Tree, Al Areen, Μπαχρέιν

Η τέλεια σύζευξη ασιατικής αισθητικής και αραβικής χλιδής στο νέο, πολύ εντυπωσιακό «Banyan Tree» στο Μπαχρέιν (www.banyantree.com) που άνοιξε φέτος.

St. Regis, Σιγκαπούρη

Ανοίγει τις πύλες του στις 22 Δεκεμβρίου, στη συμβολή της Orchard Road και της Tanglin Road, στο κέντρο της πόλης, με ανυπέρβλητη πολυτέλεια και την εμμονή στη λεπτομέρεια που μόνο η αλυσίδα Starwood έχει (www.starwoood.com).

Four Seasons, Ινδία

Ολοκαίνουργιο, με γερή δόση αποικιοκρατίας και γοητεία άλλης εποχής καθώς και ayurveda spa, ανοίγει με το νέο χρόνο στη Βομβάη (www.fourseasons.com).

Κατερίνα Κατώπη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.