Tαξιδέψαμε με το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Κάναμε αναρρίχηση μεσοπέλαγα, δοκιμάσαμε surf εν πλω, βυθιστήκαμε στις μπουρμπουλήθρες του jacuzzi «πετώντας» 34 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, χορέψαμε στον… πάγο, αποκοιμηθήκαμε με ανοιχτή μπαλκονόπορτα στο φλοίσβο του ωκεανού και ύστερα από δύο γεμάτες μέρες στο Liberty of the Seas, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα ένα ταξίδι-εμπειρία!

Tαξιδέψαμε με το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Κάναμε αναρρίχηση μεσοπέλαγα, δοκιμάσαμε surf εν πλω, βυθιστήκαμε στις μπουρμπουλήθρες του jacuzzi «πετώντας» 34 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, χορέψαμε στον… πάγο, αποκοιμηθήκαμε με ανοιχτή μπαλκονόπορτα στο φλοίσβο του ωκεανού και ύστερα από δύο γεμάτες μέρες στο Liberty of the Seas, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα ένα ταξίδι-εμπειρία! Από την Ιωάννα Γκομούζα

Tαξιδέψαμε με το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου - εικόνα 1
Ποιoς βγήκε για shopping στο εμπορικό κέντρο με την Bentley;

Σαουθάμπτον, 24/4/2007. Μέσα από ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που έκανε τη νύχτα μέρα, το «Liberty of the Seas» σαλπάρει για το πρώτο του ταξίδι, φιλοξενώντας 4.370 επιβάτες, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες απ' όλο τον κόσμο, και 1.360 άτομα προσωπικό! Ασύλληπτα τεράστιο και ευχάριστα ντιζαϊνάτο, γεμάτο έργα σύγχρονης τέχνης, ήρθε για εγκαινιάσει μια νέα εποχή με ξεμυαλιστικές επιλογές στους ωκεανούς. Και εκεί ακριβώς κερδίζει το στοίχημα. Όχι μόνο στο στιλ και την άνεση, αλλά στην εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε τύπο ταξιδιώτη. Αν στέκεστε με δυσπιστία και ενδεχομένως με μια υποψία πλήξης απέναντι στην κρουαζιέρα, στο «Liberty» η Royal Caribbean International θα κανακέψει κάθε σας διάθεση. Οι φαν της υγιεινής ζωής θα κλείσουν ένα vitality programme με υγιεινές επιλογές και συμβουλές διατροφής, tai chi και power plate στο μεγαλύτερο πλωτό γυμναστήριο, θεραπευτική κινέζικη ιατρική και κούρες στο εξαιρετικό «Elemis Spa». Οι ερωτευμένοι θα ανταλλάξουν όρκους αφοσίωσης και θα ετοιμαστούν για αναρρίχηση και γκολφ στα καταστρώματα, αλλά και βόλτες με αερόστατο ή καταδύσεις στην Καραϊβική. Τα πιτσιρίκια θα βρουν την καλύτερή τους στο «Adventure Ocean», με θεατρικό παιχνίδι, σεμινάρια scratch DJ, κατασκευές, interactive προγράμματα aqua babies για μωρά 6-18 μηνών, spa για εφήβους, ενώ οι γονείς θα ξεφαντώνουν στην ειδική πισίνα για σπορ! Οι καλοφαγάδες δεν θα ξέρουν ποιο εστιατόριο να πρωτοδιαλέξουν: το εντυπωσιακό τριώροφο art deco style κεντρικό εστιατόριο, τα σικάτα πριβέ «Portofino» και «Chops Griller» ή το «Johnny Rockets» για τα burgers του; Και οι χουζούρηδες; Θα κάααθονται! Στις ξαπλώστρες του «St Tropez» για ηλιοθεραπεία ή στο μπαλκόνι τους. Οι περισσότερες καμπίνες έχουν ιδιωτική βεράντα και γαλάζια θέα, αλλά ακόμα κι αν επιλέξετε εσωτερική –πιο «αεράτες» όσες βλέπουν στον εμπορικό πεζόδρομο– δεν θα σας λείψουν τα σούπερ αναπαυτικά κρεβάτια, οι καναπέδες, η plasma TV.

Τι δεν ξεχνιέται με τίποτα;

Tαξιδέψαμε με το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου - εικόνα 2
  • Η απόλυτη νιρβάνα στα δύο κλιμακωτά υδρομασάζ που προεξέχουν 3,5 μέτρα από το πλοίο και 34 από τη θάλασσα!
  • Το αεράκι που με δρόσιζε καθώς σκαρφάλωνα στον εξωτερικό τοίχο αναρρίχησης!
  • Το σερφ στο… 13ο κατάστρωμα, στην πρωτοποριακή πίστα-πισίνα flowrider!
  • Η διαδραστική ζώνη νερού με τα χρωματιστά –όπως της Vassiliki– αγάλματα, τις νεροτσουλήθρες, τις πισίνες με τους υδάτινους στροβίλους, τα interactive συντριβάνια. Κυριολεκτικά η χαρά του παιδιού.
  • Το τζόκινγκ στο deck 12 με τα Channel Islands σε πρώτο πλάνο.
  • Το χαλαρωτικό μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες στο spa – δοκιμάστε την εμπειρία μαζί στα ειδικά δωμάτια για ζευγάρια.
  • Τα λάτιν ξενύχτια στο «Boleros» και τα… πανοραμικά απομεσήμερα με μαρτίνι στο «Olive or Twist bar».
  • Η παέγια και τα γλυκά στον απίστευτο μπουφέ του «Windjammer». Ό,τι βάζει ο νους σου και το… πέλαγος στο πιάτο.
  • Η περαντζάδα στο εμπορικό κέντρο «Royal Promenade» – σε πλοίο βρίσκομαι ή στο mall;
  • Η μοναδική Royal Suite, με το πριβέ τζακούζι στη βεράντα – ποιος ζήτησε loft μεσοπέλαγα;
  • Και το γαλάζιο, το απέραντο γαλάζιο που δεν χορταίνουν τα μάτια, ακόμα κι όταν κάνεις… πεντάλ πίσω από τις ζαμαρίες του γυμναστηρίου στην πλώρη.

    Το «Liberty of the Seas» αναχωρεί από το Μαϊάμι για κρουαζιέρες 9 νυκτών στην Ανατολική και τη Δυτική Καραϊβική. Για κρατήσεις απευθυνθείτε στον τουριστικό οργανισμό Navigator (τηλ. 2103609801-3), τον επίσημο αντιπρόσωπο της RCI στην Ελλάδα.

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Travel

    "Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

    Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

    ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
    24/04/2024

    Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

    Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

    "Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

    Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

    Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

    Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

    Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

    Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

    Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

    Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

    To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

    Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.