Προορισμός Grecotel

Πανέμορφες τοποθεσίες, διαμονή με πολυτέλεια και άνεση, πασχαλινές εκδηλώσεις με τοπικό χρώμα αλλά και δυνατότητα απόλυτης χαλάρωσης, ηρεμίας και αναζωογόνησης. Από την Κέρκυρα και την Κρήτη μέχρι τη Δυτική Πελοπόννησο και την Αττική Ριβιέρα, τα resorts της Grecotel αποτελούν από μόνα τους ιδανικό προορισμό για τις ανοιξιάτικες και πασχαλινές αποδράσεις σας.

Προορισμός Grecotel

Πανέμορφες τοποθεσίες, διαμονή με πολυτέλεια και άνεση, πασχαλινές εκδηλώσεις με τοπικό χρώμα αλλά και δυνατότητα απόλυτης χαλάρωσης, ηρεμίας και αναζωογόνησης. Από την Κέρκυρα και την Κρήτη μέχρι τη Δυτική Πελοπόννησο και την Αττική Ριβιέρα, τα resorts της Grecotel αποτελούν από μόνα τους ιδανικό προορισμό για τις ανοιξιάτικες και πασχαλινές αποδράσεις σας.

Ζήστε το φαντασμαγορικό κερκυραϊκό Πάσχα απολαμβάνοντας πριβέ πολυτέλεια

Προορισμός Grecotel - εικόνα 1

Νησί συνώνυμο του Πάσχα, όπου τα ορθόδοξα έθιμα συναντούν τις ενετικές παραδόσεις υπό τους ήχους των φιλαρμονικών. Τα δύο ξενοδοχεία της Grecotel στην Κέρκυρα σας προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για να μυηθείτε στο θρησκευτικό μεγαλείο του κερκυραϊκού Πάσχα απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πριβέ πολυτέλεια και αναζωογόνηση που τόσο έχουμε ανάγκη την άνοιξη. Στο Corfu Imperial, που είναι χτισμένο σε μια κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο στο αριστοκρατικό Κομμένο, όλα τα δωμάτια, οι σουίτες, τα μπανγκαλόους και οι μεζονέτες με την υπέροχη θέα στη θάλασσα περιτριγυρίζονται από εξωτικούς κήπους που την άνοιξη είναι στα καλύτερά τους. Τα πασχαλινά αρνιά σουβλίζονται στην παραλία, ενώ η ρουμελιώτικη μαγειρίτσα με σπανάκι και μπούκοβο σερβίρεται κατά την παράδοση το Μ. Σάββατο το βράδυ. (26610 91481, από € 225 το δίκλινο με θέα στη θάλασσα)

Το καινούργιο ξενοδοχείο Eva Palace, χτισμένο επίσης στην exclusive χερσόνησο Κομμένο, μέσα σε παραμυθένιους κήπους και με θέα στη θάλασσα, θα σας μυήσει στις ομορφιές της κερκυραϊκής άνοιξης. Επιλέξτε ανάμεσα σε ρομαντικά δωμάτια, μπανγκαλόους με κερκυραϊκή ατμόσφαιρα και τις μοναδικές palazzinas (βίλες με δύο πισίνες). Στο Elixir Rooftop Gallery χαρίστε στον εαυτό σας ένα πρόγραμμα αρωματοθεραπείας

καλωσορίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την άνοιξη. (26610 90003, από € 185 το δίκλινο με θέα στη θάλασσα)

Tailor-made αποδράσεις με θέα το Ιόνιο στις αμμουδιές της Πελοποννήσου

Προορισμός Grecotel - εικόνα 2

Η εξωτική αμμουδιά της Κυλλήνης στα ανερχόμενα δυτικά παράλια της Πελοποννήσου, με τα λευκά κρινάκια να φυτρώνουν στη χρυσή άμμο, αποτελεί ιδανική βάση για πασχαλινές αποδράσεις-πρόβα καλοκαιριού, ενώ η κοντινή Αρχαία Ολυμπία είναι τέτοια εποχή πιο όμορφη από ποτέ. Με τέσσερα ξενοδοχεία διαφορετικών τύπων, η Grecotel σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε την απόδραση που σας ταιριάζει. «Δεύτε λάβετε φως» στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα Olympia Riviera και αναζητήστε στα χωριά της

περιοχής Αρκούδι, Γλύφα, Κάστρο, Κυλλήνη και Βαρθολομιό τα πανηγύρια για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.

Στο ατμοσφαιρικό all-suite hotel Mandola Rossa οι μοναδικές σουίτες και οι πριβέ βίλες με πισίνα και θέα στο Ιόνιο και τη Ζάκυνθο σας δίνουν το κλειδί της απόλυτης απόδρασης σ’ ένα περιβάλλον φυσικής ομορφιάς και υψηλής αισθητικής χωρίς καν να βγείτε από τη σουίτα σας. Τιμές από € 285 για τις Mandola Junior Suites Sea View με πρωινό και αναστάσιμο δείπνο στο Olympia Riviera Thalasso Ballroom.

Στο Olympia Riviera Thalasso, που απλώνεται στην παραμυθένια αμμουδιά, τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα γιορτάζονται με μεγαλοπρέπεια και ζεστή φιλοξενία, ενώ το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας που ανασύρει μνήμες από την Αρχαία Ολυμπία αποτελεί ιδανική πρόταση για μια αναζωογονητική θεραπεία. Πασχαλινά πακέτα από € 196 την ημέρα το δίκλινο με θέα στη θάλασσα, με τρία γεύματα για μίνιμουμ τρεις διανυκτερεύσεις.

Το Olympia Oasis all-inclusive, σ’ ένα περιβάλλον όπου η αμμουδιά του Ιονίου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, με ανθόκηπους, πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και άνετα δωμάτια είναι μια value for money πρόταση για οικογενειακές γιορτές. Τιμές από € 228 all-inclusive το δίκλινο με θέα στη θάλασσα.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο μικρό ξενοδοχείο Ilia Palms, με μαγευτική θέα στο καταπράσινο δάσος και το Ιόνιο και all-inclusive πακέτα, σου δίνει την αίσθηση του δικού σου εξοχικού σε άνετους χώρους με φωτεινά χρώματα. Τιμές από € 155 all-inclusive το δίκλινο με θέα στον κήπο. Kρατήσεις: 26230 64400.

Τοπικό χρώμα και πριβέ απολαύσεις στην Κρήτη

Προορισμός Grecotel - εικόνα 3

Αυθεντικές πασχαλινές γεύσεις της Κρήτης, προπόσεις με σουμάδα και κανελάδα, έθιμα με τοπικό χρώμα και παραδοσιακά συγκροτήματα δίνουν τον τόνο στους εορτασμούς του Πάσχα στα κρητικά resorts της Grecotel, ενώ για όσους προτιμούν την απομόνωση, πριβέ σουίτες, bungalows και spa περιποιήσεις συνθέτουν ένα ελκυστικό πακέτο πολυτέλειας και

Στο αρχοντικό Rithymna Beach στο Ρέθυμνο με ιδιωτική αμμουδιά, παραδοσιακό χωριό και κήπους με πισίνες, οι οικογενειακές διακοπές αποκτούν άλλη διάσταση με παραδοσιακές γεύσεις, ενώ για την Ανάσταση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα κοντινά ιστορικά μοναστήρια και στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου. Κρατήσεις: 28310 71002. Τιμές από € 140 το δίκλινο με πρωινό για μίνιμουμ 3 διανυκτερέυσεις. Περιλαμβάνεται το σαρακοστιανό και αναστάσιμο δείπνο.

Στο επιβλητικό Creta Palace στο Ρέθυμνο, με τρία bungalow villages σε μια υπέροχη αμμουδιά, ο Επιτάφιος περνάει μέσα από τις γειτονιές των bungalows, η Ανάσταση γιορτάζεται στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου, ενώ στο ρακάδικο η σπάνια μερτόρακη συνοδεύεται με φρέσκια αγκιναροσαλάτα από τη φάρμα Agreco. Κρατήσεις: 28310 55181. Τιμές από € 140 το δίκλινο με θέα θάλασσα για μίνιμουμ 3 διανυκτερεύσεις. Περιλαμβάνεται το σαρακοστιανό και αναστάσιμο δείπνο.

Στο οικογενειακό El Greco στο Ρέθυμνο, με μοντέρνο ύφος και την πισίνα έξω από την πόρτα του bungalow σας, θα κάνετε Ανάσταση στην Ιερά Μονή Αρσανίου ενώ την Κυριακή του Πάσχα κρητικό χορευτικό συγκρότημα βρακοφόρων θα δώσει τοπικό χρώμα στο γλέντι. Κρατήσεις: 2831071102. Τιμές από € 109 το δίκλινο με θέα θάλασσα για μίνιμουμ μίνιμουμ 3 διανυκτερεύσεις. Περιλαμβάνεται το σαρακοστιανό και αναστάσιμο δείπνο.

Οι λάτρεις της κοσμικής απομόνωσης επιλέξτε τις λευκές βιλίτσες και τα ολοκαίνουργια δωμάτια του ανακαινισμένου Elounda Village, με ιδιωτική αμμουδιά, έξι πισίνες, καταρράκτη και θέα στο απέραντο γαλάζιο. Η λειτουργία του Πάσχα τελείται στο ξωκλήσι του παραδοσιακού χωριού μέσα στο ξενοδοχείο.

Kρατήσεις: 2841041802. Τιμές από € 125 το δίκλινο με θέα θάλασσα για μίνιμουμ 3 διανυκτερεύσεις.

Περιλαμβάνεται το σαρακοστιανό και αναστάσιμο δείπνο.

Κατανυκτική ατμόσφαιρα και μεσογειακή ομορφιά στην αθηναϊκή Ριβιέρα

Προορισμός Grecotel - εικόνα 4

Το Πάσχα στο Σούνιο δεν υπολείπεται σε γραφικότητα ακόμα και από τις πιο μακρινές γωνιές της Ελλάδας, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι απομακρυνθήκατε πολύ

περισσότερο από μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο φροντίζει τη μεταφορά σας στον Επιτάφιο και την Ανάσταση στις γραφικές εκκλησίες της περιοχής, ενώ η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια του Cape Sounio αναδεικνύει τη μοναδική μεσογειακή ομορφιά του τοπίου.

Η υπέροχη θέα στο Ναό του Ποσειδώνα μας περιμένει στο Cape Sounio μετά την Ανάσταση για να αλλάξουμε το φιλί της αγάπης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ στα μπανγκαλόους και στις βίλες οι στιλάτοι εσωτερικοί χώροι εναλλάσσονται με το υπέροχο φυσικό τοπίο που σε προκαλεί να βγεις ξυπόλυτος στο γκαζόν και να «πιάσεις» την άνοιξη. Στη μεγάλη βεράντα απέναντι απ’ το ναό απολαμβάνετε τα παραδοσιακά γεύματα των ημερών, ενώ στο Elixir Spa 007 σας περιμένουν tailor-made προτάσεις αναζωογόνησης. Κρατήσεις: 22920 69700. Τιμές από € 320 σε bungalows sea view για μίνιμουμ 3 διανυκτερεύσεις. Περιλαμβάνεται το πρωινό, το δείπνο της Μ. Παρασκευής και της Ανάστασης και το πασχαλινό γεύμα.

INFO

Κεντρικό τηλέφωνο κρατήσεων για όλα τα ξενοδοχεία της Grecotel: 210/7280440, www.grecotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.