Σκι στη χιονισμένη Ευρώπη

Μπορεί ο καιρός να μας κάνει νάζια και τα περισσότερα ελληνικά χιονοδρομικά να παραμένουν κλειστά, ας είναι καλά όμως τα ski resort της Ευρώπης και των αναπτυσσόμενων Βαλκανίων που μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε... μια άσπρη μέρα. Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις, της τουριστικής αγοράς που ειδικά αυτή την εποχή (μετά τις γιορτές) είναι και αρκετά οικονομικές.

Σκι στη χιονισμένη Ευρώπη

Μπορεί ο καιρός να μας κάνει νάζια και τα περισσότερα ελληνικά χιονοδρομικά να παραμένουν κλειστά, ας είναι καλά όμως τα ski resort της Ευρώπης και των αναπτυσσόμενων Βαλκανίων που μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε... μια άσπρη μέρα. Σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις, της τουριστικής αγοράς που ειδικά αυτή την εποχή (μετά τις γιορτές) είναι και αρκετά οικονομικές.

Σκι στη χιονισμένη Ευρώπη - εικόνα 1

Αυστρία - Ίνσμπρουκ Γιατί :Κλασική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν sightseeing ski σε σχετικά οικονομικές τιμές. Family friendly τιρολέζικη γραφικότητα. Πότε: Το πακέτο ισχύει από 15 έως 20/2 για 5 διανυκτερεύσεις. Πόσο:Από € 640 το άτομο, με διαμονή στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο «Congress» με πρωινό. Με ποιόν:Palmos 2109359384 Βουλγαρία - Bansko Γιατί : Ανερχόμενο χιονοδρομικό θέρετρο για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν μια περιουσία για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ. Καλές παροχές, έντονο τοπικό χρώμα. Πότε : Οι εκδρομές ισχύουν μέχρι τις 31/1 και από 26/2 έως 31/3. Υπάρχουν 4 πακέτα των 2, των 3 και των 5 διανυκτερεύσεων. Πόσο : Οι τιμές ξεκινούν από τα € 90 το άτομο και αγγίζουν τα € 985, ανάλογα με τις ημέρες, τον τρόπο μεταφοράς και το ξενοδοχείο. Με ποιόν: Mayfair Travel 2108946680

Σκι στη χιονισμένη Ευρώπη - εικόνα 2

Γαλλία - Courchevel Γιατί :Ίσως το πιο μοδάτο ski resort σε όλη την Ευρώπη, ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν σκι και πολυτέλεια. Το απόλυτο ski in ski out θέρετρο: ανοίγετε την πόρτα του σαλέ και είστε στην πίστα. Και για γκουρμέ ταξιδιώτες. Πότε :Από τις 10 μέχρι τις 17/2 για 7 διανυκτερεύσεις. Πόσο :Από € 1.836 το άτομο, με διαμονή στο τριών αστέρων ξενοδοχείο «New Solarium» και ημιδιατροφή. Με ποιόν :Ski Company 2108085111

Σκι στη χιονισμένη Ευρώπη - εικόνα 3

Ελβετία - Gstaad Γιατί :Από τα πιο αριστοκρατικά ski resorts, στις πίστες του οποίου θα γλιστράτε πλάι πλάι με διάσημους ηθοποιούς και επιχειρηματίες. Το βράδυ έχετε πολλές επιλογές για dolce vita. Πότε :Η προσφορά ισχύει από τις 10/3 μέχρι τις 30/4,για 4 διανυκτερεύσεις. Πόσο :Από € 519 το άτομο με διαμονή στο τριών αστέρων ξενοδοχείο «Hotel Gstaaderhof» με πρωινό. Με ποιόν: Euroski Club 2106777779 Ιταλία - Μoena Γιατί :Ένα βήμα από τους Δολομίτες, σε μια κοιλάδα περιτριγυρισμένη από χιονοδρομικά για να επιλέξετε. Η νυχτερινή ζωή της πόλης θα σας χαλαρώσει από τις πρωινές καταβάσεις. Υπάρχουν πολλές επιλογές για εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή. Πότε :Το πακέτο ισχύει μέχρι τις 31/3 και διαρκεί 10 μέρες με 9 διανυκτερεύσεις. Πόσο :Από € 681 το άτομο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων και από € 845 για ξενοδοχείο τριών αστέρων superior ή τεσσάρων αστέρων με ημιδιατροφή. Με ποιόν: Superfast 2108919130

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.