Family Christmas

Αν θέλετε τα φετινά Χριστούγεννα να μείνουν αξέχαστα στα πιτσιρίκια σας, σχεδιάστε τα στα... μέτρα τους. Επιλέξτε μαζί τους προορισμούς που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη: αυτά θα ξετρελαθούν κι εσείς θα απολαύσετε ξέγνοιαστα τις γιορτές χάρη στις ειδικές family παροχές που προσφέρουν.

Family Christmas

Αν θέλετε τα φετινά Χριστούγεννα να μείνουν αξέχαστα στα πιτσιρίκια σας, σχεδιάστε τα στα... μέτρα τους. Επιλέξτε μαζί τους προορισμούς που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη: αυτά θα ξετρελαθούν κι εσείς θα απολαύσετε ξέγνοιαστα τις γιορτές χάρη στις ειδικές family παροχές που προσφέρουν.

Χριστούγεννα στην Disneyland

Ποιο πιτσιρίκι δεν ονειρεύεται να δει τον Μίκι και τη Μίνι να παρελαύνουν μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες της Ντίσνεϊ; Ρητορική η ερώτηση και περιττές οι συστάσεις για την Disneyland, το απωθημένο κάθε μικρού και μεγάλου παιδιού, που τις ημέρες των γιορτών δίνει ακόμα και στα παραμύθια άλλες διαστάσεις. Καθημερινά ο Αϊ-Βασίλης καταφθάνει με το έλκηθρό του, ενώ τα βράδια η πριγκίπισσα Αουρόρα, η Σταχτοπούτα και η Χιονάτη φορούν τα πιο λαμπερά φορέματά τους για να συναντήσουν τους πρίγκιπές τους στο παραμυθένιο κάστρο. Για να ζήσετε την εμπειρία με τις καλύτερες προδιαγραφές, ζητήστε δωμάτιο σε ξενοδοχείο του πάρκου και -γιατί όχι;- μια θέση στο γιορτινό γκαλά της Τίνκερμπελ στο Newport Bay Club. Τα περισσότερα πακέτα βέβαια περιλαμβάνουν απλώς ολοήμερες εξορμήσεις στην Disneyland από το Παρίσι, αλλά μπορείτε πάντα να σχεδιάσετε κάτι στα μέτρα σας. Για εκδρομές στη γαλλική πρωτεύουσα και στο πάρκο της Disney, απευθυνθείτε στα γραφεία: Concorde Voyages (2103221204-5), XT Travel (2109343468), Ginis (2103250401-5), TUI (2103713400), F.P. (2103612170).

Στην Ιταλία της Gardaland

Οι λάτρες των Looney Toons βάλτε ρότα για Ιταλία. Στην πανέμορφη περιοχή των Λιμνών ο Μπαγκς Μπάνι, ο Τουίτι και ο Σιλβέστερ σας περιμένουν στην Γκάρνταλαντ. Αν δεν θέλετε να αριβάρετε με το οικογενειακό σας αυτοκίνητο, η Superfast Ferries οργανώνει από τις 22/12 εξαήμερες ομαδικές εκδρομές που θα σας χαρίσουν μια ημέρα περιπέτειας στην κοιλάδα των βασιλέων, τη ζούγκλα, την Ατλαντίδα, το Space Vertigo και το ιπτάμενο νησί, αλλά και εξορμήσεις στη Βερόνα, το μεσαιωνικό θέρετρο Σιρμιόνε και το μουσείο της Φεράρι. Το ταξίδι περιλαμβάνει τις μεταφορές με πούλμαν και πλοίο, ξεναγήσεις και διαμονή με πρωινό στο ξενοδοχείο 4* «Gardaland», με € 512 σε δίκλινο, € 465 σε τρίκλινο και € 435 σε τετράκλινο δωμάτιο. Πληροφορίες: 2108919130.

Χιονοτσουλήθρες στο Zermatt

Στη σκιά του επιβλητικού Matterhorn, με μοναδικές παροχές πολυτέλειας σε κάθε επίπεδο, το Zermatt δεν είναι τυχαία στην κορυφή της λίστας των κοσμικών σκιέρ. Είναι όμως πολύ αγαπητό και στις οικογένειες, γιατί στο χωριό δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, ενώ η σχολή σκι και το Snow Flakes Kids Club φροντίζουν να περάσουν τα πιτσιρίκια σας με ασφάλεια αξέχαστες γιορτές στο χιόνι. Καλή περίπτωση διαμονής το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων «Ambassador» (www.ambassador-zermatt.ch) που διαθέτει άνετα τρίκλινα δωμάτια και διαμερίσματα και επιπλέον κλειστή πισίνα για πλατσουρίσματα στα ζεστά. Ένα οκταήμερο για τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά κοστίζει € 1.773. Περιλαμβάνονται: αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, διαμονή με ημιδιατροφή, εορταστικό δείπνο. Για κρατήσεις απευθυνθείτε στο Ski Company, 2108085111.

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει στη Megeve

Έχετε δύο παιδιά με διαφορετικές ηλικίες και ενδιαφέροντα; Το μικρό σας θα λατρέψει τις εξερευνήσεις στο χιονισμένο δάσος με έλκηθρα και χιονορακέτες και θα ξετρελαθεί με το παγοδρόμιο, ενώ οι ανήσυχοι snowboarders έφηβοι θα βγάλουν τη θετική ενέργειά τους στο snow park του Mont Jaloux και στα club της Megeve. Για να εξασφαλίσετε όμως και λίγη οικογενειακή ηρεμία, μπορείτε να χαρείτε τις επιλογές της Megeve από απόσταση μένοντας στο Praz-Sur-Arly, μόλις τρία χιλιόμετρα από το trendy χιονοδρομικό. Το καινούργιο συγκρότημα σαλέ πρώτης κατηγορίας «Residence les Ecrins» απέχει 400 μέτρα από τους αναβατήρες και διαθέτει διαμερίσματα 2 έως 9 ατόμων με όλα τα απαραίτητα: καθιστικό, υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ακόμα και με πλυντήριο πιάτων). Στους δε κοινόχρηστους χώρους περιλαμβάνεται spa pool και σάουνα. Ένα επταήμερο πακέτο κοστίζει € 825 (περιλαμβάνονται: μεταφορές και διαμονή). Πληροφορίες: Euroski Club, 2106777779. Ιωάννα Γκομούζα
jgomouza@athinorama.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.