©Facebook/ alekos.fassianos
Το Ατελιέ-Κατοικία του Αλέκου Φασιανού στην Κέα σας προσκαλεί σε δύο απογευματινές συνεδρίες Pilates, μέσα σε έναν χώρο όπου η τέχνη, η φύση και η ηρεμία συνυπάρχουν αρμονικά.
Μέσα στο ατελιέ, όπου ο Αλέκος Φασιανός έζησε και δημιούργησε, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία ευεξίας, συνδέοντας την κίνηση, την αναπνοή και τη σωματική ενδυνάμωση με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του χώρου. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Contemporary Intervention Program και της έκθεσης "Μαλβίνα Παναγιωτίδη: Βουκολικός Πυρετός, Διάλογος με τον Αλέκο Φασιανό".
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το έργο The Walker in the Moonlight Walked Alone, το οποίο η Μαλβίνα Παναγιωτίδη έχει τοποθετήσει στο ατελιέ του Αλέκου Φασιανού στην Κέα, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο διάλογο ανάμεσα στην τέχνη, το σώμα και το φυσικό τοπίο.
Πληροφορίες
Ημερομηνίες: Πέμπτη 6 Αυγούστου & Πέμπτη 20 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 19:30
Διάρκεια: 1 ώρα
Κόστος συμμετοχής: 15€/άτομο
Ηλικίες: Ενήλικο κοινό
Κράτηση θέσης: more.com

