Το 18ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας γεμίζει την παραλία της Αύρας με μελωδίες

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες μουσικής δωματίου, συναυλίες κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού, ρεσιτάλ, βραδιές ποίησης και μουσικής.

ΑΙΓΙΝΑ 5
  

Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου πραγματοποιείται και φέτος το 18ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Από τις 27 Ιουλίου παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες μουσικής δωματίου, συναυλίες κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού, ρεσιτάλ, βραδιές ποίησης και μουσικής. Η αυλαία του φεστιβάλ θα πέσει στις 24 Αυγούστου με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη με μια μαγευτική βραδιά έντεχνου ελληνικού τραγουδιού.

Για άλλη μια φορά την παραλία της Αύρας, γιατί εκεί, πλάι στο κύμα, οι καλοκαιρινές συναυλίες είναι μοναδικές. Στην πόλη της Αίγινας, συναντιόμαστε  στον περίβολο του Ναού του Σωτήρα με την υπέροχη ακουστική. Τρεις βραδιές μας θα φιλοξενηθούν στο Θέατρο Μολφέση στην Παχειοράχη με την μοναδική θέα. 

Παραλία Αύρα

Το Φεστιβάλ της Αίγινας έχει τιμηθεί με το "Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών" για την προσφορά μουσικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου κατά τη θερινή περίοδο. Υποστηρίζεται από το  ΥΠΠΟΑ, τον  Δήμο Αίγινας, την Saronic ferries και πολλούς αγαπημένους φίλους της μουσικής

Η Αίγινα υποδέχεται το 18ο Μουσικό Φεστιβάλ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ντόρας Μπακοπούλου, με ένα πρόγραμμα γεμάτο ποικιλία και υψηλή ποιότητα. Το φεστιβάλ ξεκινά στις 27 Ιουλίου στην αυλή του Ναού του Σωτήρος, με τον βαρύτονο Δημήτρη Τηλιακό και την πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα να μας ταξιδεύουν με τραγούδια Γερμανών, Γάλλων και Ελλήνων συνθετών. Συνεχίζεται με τη Ντόρα Μπακοπούλου και φίλους σε βραδιά μουσικής δωματίου με έργα Schubert στις 30 Ιουλίου.

Την αυλαία της πρώτης εβδομάδας κλείνουν στις 2 Αυγούστου η Σοφία Κυανίδου, Μαρία Αλιφέρη και Δημήτρης Γιάκας με βραδιά ποίησης και τραγουδιού. Ειδικές στιγμές περιλαμβάνουν αφιέρωμα στη Μαριάννα Μπράουν στις 4 Αυγούστου, και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη να ολοκληρώνει το φεστιβάλ στις 24 Αυγούστου με μία σόλο εμφάνιση στην Παραλία Αύρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές καλοκαιρινές μουσικές βραδιές στην καρδιά του Σαρωνικού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Palazzo Santa Maria: Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα ξαναγράφει την ιστορία της Ερμούπολης

Στην καρδιά της Σύρου, ένα ιστορικό αρχοντικό μεταμορφώθηκε σε ένα ατμοσφαιρικό boutique κατάλυμα, όπου η αρχιτεκτονική κληρονομιά, η τέχνη και η σύγχρονη φιλοξενία συναντιούνται με τρόπο μοναδικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/09/2026

Η Alaska Airlines φέρνει την Αθήνα πιο κοντά στο Σιάτλ με νέα απευθείας πτήση

Από τον Μάιο του 2027 η Alaska Airlines εγκαινιάζει την πρώτη απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Σιάτλ και Αθήνας, προσθέτοντας την ελληνική πρωτεύουσα και το Παρίσι στο διαρκώς διευρυνόμενο διεθνές δίκτυό της.

STF Luxury Suites: Ένα νέο κεφάλαιο κομψής φιλοξενίας στο Ναύπλιο

Η εμπειρία ξεκινά από την ίδια τη θέση. Όλα βρίσκονται σε απόσταση που επιτρέπει στον επισκέπτη να αφήσει το αυτοκίνητο και να ακολουθήσει τον ρυθμό της πόλης.

Makis Inn Resort: Παραθαλάσσια απόδραση κοντά στην Ερμιόνη με θέα την Ύδρα

Κοντά στην Ερμιόνη και την Ερμιονίδα, ένα ξεχωριστό παραθαλάσσιο καταφύγιο συνδυάζει τη φύση, τη γαστρονομία και την παράδοση, δημιουργώντας μια εμπειρία διακοπών με θέα τον Αργοσαρωνικό.

Στο room to let, στο παλιό room to let

Κι αν το παλιό room to let είναι το νέο "αυθεντικό"; Ξαναβρίσκοντας τις Κυκλάδες μιας εποχής που το ταξίδι ήταν πιο αθώο.

Το Radisson Hotel Group λανσάρει νέα παγκόσμια πρόταση για διαμονές μεγάλης διάρκειας

Στον πυρήνα της νέας πρότασης βρίσκεται ένα εξειδικευμένο εμπορικό μοντέλο, το οποίο περιλαμβάνει κλιμακωτή τιμολόγηση ανάλογα με τη διάρκεια της διαμονής.

Λένε πως αυτό το ελβετικό ξενοδοχείο-έπος έχει το καλύτερο σέρβις στον κόσμο

Και όχι μόνο αυτό - δεν είναι τυχαίο ότι το αποκαλούν "το σαλόνι του Σεντ Μόριτζ".